Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@03:08:25 GMT

پروژه جاه‌طلبانه جیمز کامرون به سینماها می‌آید

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۱۷۴۸۳

پروژه جاه‌طلبانه جیمز کامرون به سینماها می‌آید

۱۳سال بعد از فیلم انقلابی آواتار و بعد از بیش از هفت بار تاخیر افتادن در اکران به نظر می‌آید بلاخره کریسمس امسال شاهد دومین قسمت این فیلم خواهیم بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اولین تصاویر از این فیلم در کامیک‌کان امسال به نمایش درآمده و شایعه شده پیش از نمایش فیلم دکتر استرنج هم تریلری از این فیلم به نمایش درخواهد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«آواتار» با تکنیک انقلابی موشن کپچر تمام رکوردهای فروش سینما را در زمان خود جابه‌جا کرد و بسیاری منتظر اکران قسمت دوم آن بودند. در این سالها به دلایل متعددی از جمله فیلمبرداری همزمان دنباله‌ها، اکران فیلم دائما به تاخیر می‌افتاد تا جایی که حتی استودیوی سازنده فیلم یعنی کمپانی فاکس به دیزنی فروخته شد و حالا دیزنی در اصل صاحب این برند موفق دنیای سرگرمی شده است.

بسیاری از جمله مدیر استودیوی فاکس این فیلم را حیرت‌آور توصیف کرده و زویی سالدانا بازیگر این فیلم هم ماه  گذشته در مصاحبه با «کوین مک‌کارتی» فاش کرد که ۲۰ دقیقه ابتدایی «آواتار ۲» را دیده و چاره‌ای جز گریستن نداشته است: «حتی با حرف زدن در مورد فیلم ممکن است احساساتی می‌شوم، چون موفق شدم ۲۰ دقیقه ابتدایی آن را درست پیش از پایان سال گذشته دیدم. زبانم بند آمده بود، اشک‌هایم جاری شد.» بار دیگر کامرون از تکنیک‌های بدیع سینمایی در ساخت این فیلم استفاده کرده از جمله برای اولین بار تکنیک موشن کپچر زیر آب برای نمایش شنای زیرآب شخصیت‌ها استفاده شده است.   «آواتار ۲» بلاخره قرار است ۱۶ دسامبر ۲۰۲۲ اکران شود. قسمت‌های بعدی که بخشی از فیلمبرداری آنها کامل شده است به ترتیب کریسمس سال‌های ۲۰۲۴، ۲۰۲۶ و ۲۰۲۸ اکران خواهند شد. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۷۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش سر یک اسب در تصویر جدید «جیمز وب»

تلسکوپ فضایی جیمز وب (JWST) تصاویر فوق‌العاده واضحی از سحابی سر اسب که یکی از نمادین‌ترین اجرام آسمانی زمین است، ثبت و منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا، تلسکوپ فضایی جیمز وب، قدرتمندترین تلسکوپی است که تا به حال در مدار سیاره ما قرار گرفته و توانسته جزئیات سحابی سر اسب را که به نام بارنارد ۳۳ نیز (Barnard ۳۳) شناخته می‌شود، ببیند که پیش از این هرگز آشکار نشده بود و برخی از مناطق را در نوری کاملا جدید نشان می‌دهد.

تصاویر جدید، سحابی سر اسب را به صورت امواج متلاطم گازی نشان می‌دهد که از سمت غربی اوریون B که یک ابر مولکولی ستاره‌ساز در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری از زمین در صورت فلکی شکارچی قرار دارد، دیده می‌شود.

سحابی سر اسب یک ابر در حال فروپاشی از گاز متراکم و خنک است که توسط یک ستاره جوان داغ که در لبه سمت چپ بالای آن جاسازی شده است، روشن می‌شود. ساختار اسب مانندی که این سحابی را بسیار متمایز می‌کند، به دلیل فرسایش گاز سبک‌تر ایجاد شده است. این فرایند یک ستون ضخیم از گاز و غبار متراکم به جا گذاشته است که فرسایش آن سخت‌تر است.

دانشمندان تخمین می‌زنند که در حدود پنج میلیون سال، این ستون از ماده متراکم‌تر از بین خواهد رفت.

ابزار دوربین مادون قرمز نزدیک (NIRCam) جیمزوب توانست بخش کوچکی از سحابی سر اسب را از نمای نزدیک ثبت کند. این امر باعث می‌شود که به صورت دیواری منحنی از گاز و غبار ضخیم و دودی با ستارگان و کهکشان‌های دوردستی که روی آن قرار دارند، ظاهر شود.

دوربین اصلی دیگر جیمز وب نیز توانست تصویری خیره‌کننده از بخشی از سحابی سر اسب بگیرد. بخش کوچکی از سحابی بیش از نیمی از این تصویر را با دود غلیظ سفید و آبی پر می‌کند که با حفره‌های تاریک مشخص شده است.

سحابی سر اسب یک منطقه تحت سلطه فوتون (PDR) است؛ منطقه‌ای از فضا که در آن ستاره‌های جوانِ پرجرم گاز و غبار بین ستاره‌ها را گرم می‌کنند. این ابر‌های سرد بین گاز‌های یونیزه داغ‌تر نزدیک به ستاره‌های تازه متولد شده وجود دارند. در مناطق تحت سلطه فوتون‌ها، این ستارگان با انتشار نور فرابنفش خود بر شیمی این گاز و غبار تأثیر می‌گذارند.

این مناطق بین ستارگانی یافت می‌شوند که گاز به اندازه کافی متراکم است که در برابر یونیزاسیون مقاومت کند، اما هنوز آنقدر متراکم نیست که اجازه عبور نور فرابنفش را بدهد.

مطالعه نور منطقه تحت سلطه فوتون‌ها به دانشمندان اجازه می‌دهد تا نحوه تکامل ماده بین ستاره‌ای و فرآیند‌های شیمیایی که این تکامل را تعریف می‌کنند، مطالعه کنند.

این حقیقت که سحابی سر اسب نسبتا نزدیک به زمین است، به این معنی است که این مناطق محیطی ایده‌آل برای اخترشناسان برای انجام این تحقیقات، تعیین ساختار منطقه تحت سلطه فوتون و مطالعه برهم‌کنش‌های تابش و شیمی در فضای بین‌ستاره‌ای است.

دیگر خبرها

  • «مست عشق»، «سال گربه» را جاگذاشت/ عبور «آسمان غرب» از «آپاراتچی»
  • با مرسدس‌بنز «آواتار» به صد سال آینده سفر کنید /فیلم
  • «میان ستاره‌ای» نولان اکران مجدد می‌شود
  • درخشش سر یک اسب در تصویر جدید «جیمز وب»
  • واکنش حماس به عملیات شهادت طلبانه شهروند ترکیه
  • عملیات شهادت طلبانه یک گردشگر ترکیه ای به پلیس اسرائیل | ویدئو
  • لحظه عملیات شهادت طلبانه یک گردشگر ترکیه ای در قدس اشغالی
  • سینماها عصر جمعه تعطیل می‌شوند
  • چگونه سرنوشت یک نوجوان تغییر کرد/ پاهای هوتن شکیبا در بتن!
  • عکس | حامد بهداد با عینک قرمز به سینما می‌ِآید!