Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس سابق آموزش و پرورش اسدآباد ضمن انتقاد از عملکرد مسولین ارشد شهرستان در خصوص عدم توجه به مشکلات آموزش و پرورش گفت: متاسفانه فرماندار سابق، دفتر نماینده و مسئولین اداره کل همراهی و همکاری  لازم را با این اداره نداشتند.
حسین عسگری در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: ضمن انتقاد از رفتار نامناسب فرماندار سابق اسدآباد گفت متاسفانه وی در کوچکترین مسائل این اداره از جمله تغییر معاون یک مدرسه نیز دخالت می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عسگری گفت در دو سال گذشته فرماندار سابق کمترین همکاری و همراهی را با مجموعه آموزش و پرورش داشتند.
 وی گفت: کسانی که مرا متهم به اصلاح طلبی می کردند و خود را انقلابی معرفی می‌کنند افراد فرصت طلبی هستند که حاضر نبودند به خاطر منافع مالی خود کوچکترین همکاری با این اداره داشته باشد.
رئیس سابق آموزش و پرورش اسدآباد دلیل برکناری خود را گوش به فرمان نبودن به دستورات دفتر نماینده دانست و گفت: متاسفانه درخواست های غیر قانونی و شخصی این دوستان باعث ابتر ماندن عدالت آموزشی در این اداره شد.
وی ضمن انتقاد از نماینده اسدآباد در خصوص حضور معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور از پروژه های عمرانی آموزش و پرورش گفت: متاسفانه علی رغم بازدیدهای وی از پروژه های عمرانی، سفر وی به شهرستان بی حاصل بود و هییچگونه اعتباری به این پروژه ها تزریق نشد تنها باعث شد 4 میلیون تومان هزینه  ناهار و پذیرای نیز روی درست اداره آموزش و پرورش اسدآباد گذاشته شود.
عسگری ضمن هشدار به کمبود کلاس های درس در اسدآباد گفت: اگر مدارسی که در حال ساخت هستند تا پایان شهریور به اتمام نرسد این شهرستان با کمبود کلاس درس مواجه خواهد شد. چرا که در حال حاضر بعضی از کلاس های مدارس شهر اسدآباد، با بیش از 40 نفر دایر می شود.
 وی گفت هم اکنون همه پروژه های در دست اقدام آموزشی این شهرستان به دلیل عدم تخصیص بودجه تعطیل است که انتظار می رود مسئولین استانی و شهرستانی در این زمینه نگاه ویژه ای داشته باشند.
رئیس سابق آموزش و پرورش اسدآباد گفت: مدرسه شهید سعیدی، شهید قاسم سلیمانی، استخر و کانون پرورش فکری کودکان از پروژه‌های شهر اسدآباد است که سالهاست به دلیل نبود اعتبارات همچنان  وضعیت آنها بلاتکلیف است.
عسگری در رابطه با پروژه های آموزش و پرورش در سطح روستاها گفت: روستای قاضی مردان هنوز مدرسه ندارد و دانش آموزان در حسینیه تحصیل می کنند مدرسه وندرآباد، مدرسه روستای ماوا و  مدرسه سمیران نیز نیمه کاره است و پیمانکار برای تکمیل آنها نیازمند تزیق اعتبار است.
وی در رابطه تحقق عدالت آموزشی اظهار داشت: برای برخورداری دانش آموزان روستاهای سیاه کمر، چهار چشمه، تختی آباد و چشمه بید  که از روستاهای محروم و دور افتاده شهرستان هستند با کمک آقای نادریان خیر اسدآبادی تکمیل و دایر شد.
رئیس سابق آموزش و پرورش اسدآباد در خصوص وضعیت فعالیت های آموزشی در دوره کرونا گفت: وقتی مسئولیت این اداره به من محول شد اوج بیماری کرونا بود که متاسفانه زیرساخت‌های لازم در بحث آموزشی و فضای مجازی میسر نبود اما برای اینکه دانش آموزان از یادگیری آموزشی دور نماند تلاش کردیم در مناطق محروم و روستایی با رعایت پروتکل های بهداشتی کلاس های حضوری را برگزار کنیم.
 عسگری گفت خیلی از خانواده های کم برخوردار حتی  از داشتن تلویزیون نیز محروم بودند به همین خاطر با کمک خیرین و همکاران آموزش و پرورش علاوه بر تهیه 35 دستگاه تلویزوین 130 گوشی نیز برای دانش آموزان نیازمند تهیه و به آنها اهداء شد.
 وی در خصوص تعداد افراد باز مانده از تحصیا در دوران کرونا گفت: طی دوسالی که این بیماری منحوس همه گیر شده بود بیش از 500 نفر از دانش‌آموزان اسدآبادی به دلایل مختلف از تحصیل بازماندند.
عسگری  گفت: کار در آموزش و پرورش سختی خاص خود را دارد به همین خاطر  مثل سایر ادارات نیست و برای رسیدن به آینده بهتر باید در این زمینه هزینه و وقت گذاشت.
وی همکاری خانواده ها با آموزش و پرورش را مهم ارزیابی کرد و گفت: اگر اولیای دانش‌آموز با عوامل مدارس همکاری داشته باشند قطع به یقین موفقیت علمی آنها دو چندان خواهد شد.
عسکری اظهار داشت: در اول مهر شهرستان اسدآباد منتظر دستور العمل نماند و با رعایت مسائل بهداشتی گام به گام کلاس های حضوری در نقاط مختلف شهرستان را بازگشایی کرد.
 وی بیان داشت: جلوتر از سایر نقاط استان کلاس های حضوری در شهرستان اسدآباد راه اندازی شد، که این امر باعث شد تا مدیر کل آموزش و پرورش استان از این حرکت ابراز خرسندی نماید.
رئیس سابق آموزش و پرورش اسدآباد خاطرنشان کرد: برای رعایت دستور العمل های بهداشتی و همچنین حفظ سلامت دانش آموزان از محل کمک های خیرین و درآمد مدارس 700 کلاس درس  به دستگاه تهویه هوا مجهز شد.
استقبال اولیای دانش آموزان از تزریق واکسن کرونا یکی دیگر از مواردی بود که عسگری به آن اشاره کرد و گفت: در بحث واکسیناسیون اسد آباد یکی از شهرستان های پیشگامان تزریق واکسن کرونا بود که  بیش از 92 درصد دانش‌آموزان دوز اول و دوم واکسن کرونا را تزریق نمودند. همچنین 99 درصد فرهنگیان و معلمان نیز تزریق را انجام دادند.
 در بحث پرورشی نیز رتبه های خوبی کسب کردیم که در این زمینه 21 رتبه استانی در بحث پرسش مهر داشت در بحث مسابقات فرهنگی هنری 30 رتبه استانی و یک رتبه کشوری از آن خود نمود .
رئیس سابق آموزش و پرورش اسدآباد در خصوص نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانش آموزان گفت: 16 یادواره شهدا، به نام لاله های روشن در سطح مدارس شهرستان برگزار شد.
عسگری گفت: 2 دانش آموز اسدآبادی در بحث پژوهش های علمی موفق به دریافت مقام کسب کشوری شدند همچنین در کنکور سال گذشته نیز2 نفر از دانش آموزان دیار سیدجمال الدین اسدآبادی رتبه زیر 100 را  از آن خود نمودند.
وی درپایان ضمن تقدیر از همکاری خوب دکتر شرکایی در خصوص برنامه های آموزش و پرورش اسدآباد گفت: از زمان تصدی وی علاوه بر برگزاری جلسات منظم شورای آموزش و پرورش دقت نظر و همکاری همه جانبه  فرماندار اسدآباد روند رو به رشد مسائل آموزشی را در شهرستان افزایش داده است.



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آموزش و پرورش اسدآباد اسدآباد گفت دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۷۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی حجرگشت در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه کرج ضمن تسلیت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) و تبریک روز معلم گفت: البرز دارای بیش از ۵۳۰ هزار دانش آموز در تمام مقاطع تحصیلی است که در حدود ۲ هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۳۰۰ مدرسه دولتی و غیردولتی مشغول تحصیل هستند و بیش از ۵۰ هزار معلم شاغل و بازنشسته داریم.

وی با اشاره به مشکلات موجود در سرانه فضاهای آموزشی، تربیتی، اردویی و ورزشی در استان البرز و ضمن ابراز امیدواری از اینکه بتوانیم به همت دولتمردان و خیران به رفع آنها بپردازیم، مطرح کرد: فضای فیزیکی و ساختمان یک طرف اما نیروی انسانی و معلمی که باید دانش آموزان را تربیت کند، نکته مهمتری بوده و بهترین راه تأمین نیرو برای آموزش و پرورش، تربیت و جذب معلم است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز عنوان کرد: در یکی دو دهه اخیر وقفه‌ای در تربیت و جذب معلم ایجاد شد که شاید بسیاری از مسائل و مشکلاتی که امروز در حوزه‌های مختلف آموزشی، پرورشی و اجتماعی و … با آنها مواجه هستیم ناشی از این کم توجهی و خلأ ایجاد شده است. بهترین و مبنایی‌ترین جا برای تربیت و تأمین معلم دانشگاه تربیت معلم است.

حجرگشت افزود: اما تا زمان رسیدن به وضعیت مطلوب شاید چاره‌ای جز جذب معلم از سایر مسیرها نباشد. با توجه به اینکه شاید همه افراد تحصیل کرده و دارای مدارک تحصیلی بالا شایستگی معلمی را نداشته باشند، جذب و تربیت معلم شیوه خاص خود را دارد. در دوره جدید نگاه به جذب معلم حتی از طریق آزمون استخدامی تغییر یافت و به دنبال نیروی کیفی‌تر هستیم.

امسال ۵۰ درصد معدل و دیپلم و ۵۰ درصد کنکور در ورود به دانشگاه مؤثر است

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش معلمانی را استخدام می‌کند که معلمانه رفتار کنند و گزینش‌های ویژه معلمی را نیز پشت سر بگذارند، اظهار کرد: علیرغم همه مسائل در دولت برای تأمین هزینه‌های آموزش و پرورش، سال گذشته بیش از ۵۰ هزار نفر استخدام شدند و امسال حدود ۷۰ هزار نفر از طریق آزمون‌های استخدامی و بیش از ۳۰ هزار نفر از دانشگاهیان فرهنگیان جذب می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به اینکه از این تعداد حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تا سه هزار نفر مربوط به این استان هستند، خاطرنشان کرد: در دور اول سفر رئیس جمهور به البرز، آموزش و پرورش متعهد شد ۱۰۰ مدرسه بسازد که در سال گذشته تقریباً محقق شد. در سفر دوم نیز ساخت ۱۰۰ مدرسه دیگر از محل اعتبارات دولتی و کمک خیران مصوب و عملیات اجرایی تعدادی از آنها آغاز شده است.

حجرگشت با بیان اینکه علاوه بر این ۱۰۰ مدرسه دیگر نیز تعهد داده شد که از منابع استانی، مولدسازی و سایر منابع احداث شود، عنوان کرد: با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و اینکه باید تحصیل دانش آموزان در مدرسه در پذیرش و ادامه تحصیل آنها در دانشگاه نقش مستقیم داشته باشد، این موضوع تصویب شد که معدل دیپلم دانش آموزان در پذیرش در دانشگاه مؤثر باشد.

وی ادامه داد: سال گذشته برای اولین بار امتحانات نهایی پایه دوازدهم به صورت سراسری با شیوه جدید برگزار شد و نمره امتحانات نهایی در پذیرش در دانشگاه مؤثر بود. امسال نیز امتحانات پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی برگزار می‌شود و ۵۰ درصد معدل دیپلم و ۵۰ درصد کنکور در پذیرش دانش آموزان در دانشگاه مؤثر است و در سال آینده سهم تأثیر معدل، به ۶۰ درصد می‌رسد.

رکن اصلی موفقیت ما همراهی مردم است

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به انتظارات مقام معظم رهبری از مجموعه آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: ما موظفیم به این انتظارات پاسخ مناسب بدهیم و معلمانه با دانش آموزان و جامعه برخورد کنیم تا دانش آموزانی با تربیت صحیح پرورش دهیم. رسیدگی جدی به موضوع تربیتی و پرورشی و آسیب‌هایی که شاید زیبنده جامعه و مدارس نیست در دستورکار قرار گرفته است.

حجرگشت اظهار کرد: رکن اصلی موفقیت ما در آموزش و پرورش همراهی مردم به ویژه اولیاست که به ما اعتماد کنند و در کنار ما باشند تا بتوانیم آنچنان که باید و شاید در این مسیر فعالیت کنیم و موفق باشیم و به اهداف مدنظر دست یابیم. برای جلب همراهی و مشارکت مردم در انجام وظایف و رسالت‌های محوله باید فعالیت‌های خود را برای آنها تبیین کنیم.

وی با تاکید بر ضرورت مهارت آموزی دانش آموزان در مدرسه مطرح کرد: دانش آموزان را به مدت ۱۲ سال در رشته‌های مختلف آموزش می‌دهیم اما شاید پس از فارغ التحصیلی کمترین مهارت را نیز نداشته باشند و این موضوع خسرانی برای آموزش و پرورش است. در این راستا یک نگاه این است که در دوره متوسطه دانش آموزان را به سمت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش سوق دهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز اضافه کرد: در برنامه هفتم توسعه باید ۵۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه دوم در مدارس نظری و ۵۰ درصد در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای مشغول باشند اما میانگین آمار کشوری در این زمینه ۴۰ درصد و در البرز حدود ۴۳ درصد است که کافی نیست. از سوی دیگر باید توسعه هنرستان‌ها و ارتقای امکانات و زیرساخت‌ها و تجهیزات انجام شود.

کد خبر 6095590

دیگر خبرها

  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • ۱۴ منطقه فارس میزبان دانش آموزان قرآنی
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • معلمان نقش با ارزشی در ترسیم آینده دانش آموزان دارند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند