Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، این درحالی است که دولت انگلیس سعی دارد با رتبه بندی های جعلی و پولی مقابله کند. این خرده فروشی آنلاین اعلام کرد وزرای انگلیس باید هنگام تصویب قوانین اینچنینی که سایت ها را مسئول نقدهای جعلی انتشار یافته می کند، احتیاط کنند.

آمازون از مدت ها قبل با موجی از فروشندگان دست و پنجه نرم می کند که سعی دارند سیستم های بررسی آن را دستکاری کنند و به همین دلیل ناظران رقابت در نقاط مختلف دنیا مشغول بررسی این موضوع هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت فناوری آمریکایی در واکنش به یک توصیه دولتی اعلام کرد از پیشنهادات برای غیرقانونی اعلام کردن نقدهای جعلی و پولی پشتیبانی می کند و خواستار دخالت هدفمند در این فرایند است. این در حالی است که آمازون درباره الزامات یک جانبه بدون در نظر گرفتن شرایط مختلف هشدار داد.

این شرکت در بیانیه ای اعلام کرد: هنگام اتخاذ گام هایی برای مقابله با بررسی های جعلی باید احتیاط لحاظ شود تا دیدگاه های مشتری بیش از اندازه سانسور نشوند. آزادی مشتریان برای بیان دیدگاه شان خوب یا بد باید حفظ شود.

حال آنکه ماه گذشته وزرای انگلیس اعلام کردند پرداخت وجه از سوی کسب و کارها به افراد برای نوشتن نقدهای جعلی را غیرقانونی اعلام خواهند کرد و در همین راستا سایت ها باید گام هایی برای کنترل نقدهای انتشار یافته انجام دهند.

بررسیهای تازه نشان می دهد که آمازون خواستار عقب نشینی برنامه های دولت برای مقابله با نقدهای جعلی است.

دولت انگلیس همچنان مشغول مشاوره و بررسی برای تغییر قوانین حمایت از مشتریان است تا نقدهای جعلی را نیز مشمول آن کند و به سازمان رقابت و بازارهای این کشور قدرتی برای اجرای قانون اعطا کند.

رشد سریع آمازون و تلاش خرده فروشان طرف ثالث برای رقابت در نتایج جستجوی این سایت، سبب گسترش کسب و کار نقدهای جعلی شده است. هرچند این شرکت از دلال های تامین کننده نقد جعلی شکایت کرده و دستوراتی از دولت برای پایان دادن به فعالیت آنها انجام داده، اما حامیان حقوق مصرف کننده معتقدند برخی دسته بندی های محصولات همچنان مملو از نقد های جعلی هستند.

در این میان سازمان رقابت و بازارهای انگلیس نیز مشغول تحقیق درباره آمازون و فیس بوک است زیرا ادعا می شود آنها اقدامات کافی برای مقابله با این روند انجام نمی دهند.

کد خبر 5480833

منبع: مهر

کلیدواژه: حاکمیت سایبری آمازون باشگاه مشتریان انگلیس حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری اینترنت آمازون تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان ربات حمله روسیه به اوکراین گوگل فناوری فضایی تراشه روسیه ایستگاه فضایی بین المللی برای مقابله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۸۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا

پادشاه انگلیس هم با تایید قانون بحث برانگیز ضد مهاجرتی رواندا زمینه برای اخراج پناهجویان به این کشور آفریقایی بدون توجه به مبدا آن ها را فراهم کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی دی پرسه، پادشاه چارلز سوم با قانون بحث‌برانگیز ضد مهاجرتی رواندا موافقت کرده است که به مهاجران اجازه می‌دهد بدون توجه به منشأ واقعی آنها به رواندا اخراج شوند. انگلیس برای این کار مبلغی میلیونی به این کشور نسبتا کوچک آفریقا می پردازد.

به این ترتیب یک قانون بحث برانگیز در بریتانیا به اجرا درآمد که با آن دولت محافظه کار انگلیس می خواهد اخراج مهاجران به رواندا را تسهیل کند. پارلمان انگلیس این قانون را با وجود انتقادهای فراوان تصویب کرده بود و حالا توسط شاه چارلز سوم تأیید شده و موافقت خاندان سلطنتی انگلیس را هم دریافت کرده است.

به این ترتیب دولت ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی آنها هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

انگلیس این لایحه را دو سال پیش اعلام کرد. این پروژه به عنوان یکی از مهمترین اقدامات در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی از طرف دولت محافظه کار انگلیس توصیف شده است.

هر پناهجوی اخراج شده به رواندا حدود 1.8 میلیون پوند (2.09 میلیون یورو) برای پادشاهی انگلیس هزینه دارد. علاوه بر این، لندن تاکنون 290 میلیون پوند (33.7 میلیون یورو) را بدون ارسال حتی یک هواپیما به این کشور آفریقای شرقی واریز کرده است.

ریشی سوناک، نخست‌وزیر محافظه‌کار بریتانیا، بارها قول داده است که قایق‌های مهاجران را متوقف کند. تنها در ماه فوریه بود که بریتانیا و آژانس حفاظت از مرزهای اتحادیه اروپا فرانتکس توافقنامه ای را برای بهبود همکاری در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی امضا کردند. این همکاری شامل تبادل اطلاعات برای از بین بردن باندهای قاچاقچی و استفاده مشترک از هواپیماهای بدون سرنشین برای نظارت بر مرزها است.

وعده انگلیس برای ارائه بزرگترین بسته کمکی به اوکراینپارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایده‌های کسب و کار در دوران سربازی + با سرمایه زیر 10 میلیون
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟
  • پرنده هواتزین (Hoatzin) یا مرغ بدبو آمریکایی (+عکس)
  • دولت انگلیس بخشی از محور نسل‌کشی در غزه است
  • ابراز خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی و حامیانش در لندن
  • خروش مردم انگلیس در حمایت از فلسطین
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • رئیسی: مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد/ هر چه به نفع مردم و اقتصاد کشور باشد را انجام می‌دهیم حتی اگر عده‌ای مخالفت کنند
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود