Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@13:49:59 GMT

۶ خواص سیاه دانه و عسل برای زنان/ طرز تهیه و مصرف آن

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۱۹۲۰۰

۶ خواص سیاه دانه و عسل برای زنان/ طرز تهیه و مصرف آن

آفتاب‌‌نیوز :

از آنجایی که برشمردن همه خواص سیاه دانه و عسل کار چندان راحتی نیست. در این مطلب قصد داریم تا با خواص سیاه دانه و عسل برای زنان آشنا شویم و ببینیم خانم‌ها به چه طریقی می‌توانند از این معجون استفاده کنند.

بررسی فواید سیاه دانه و عسل

قبل از اینکه به بحث خواص سیاه دانه و عسل برای زنان بپردازیم بهتر است کمی در مورد خواص عسل و سیاه دانه به صورت جدا بدانیم تا بهتر متوجه شویم که ترکیب این دو چگونه می‌تواند بر بدن ما تاثیر بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواص عسل برای بدن

به طور کلی عسل حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی، آنزیم‌ها، فلاونوئید‌ها و... است که به عسل خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی ویژه‌ای بخشیده است.

همین خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی باعث شده است که عسل یک درمان موثر و یک پیشگیری کننده عالی برای بسیاری از بیماری‌ها بخصوص بیماری‌های ناشی از ضعف سیستم ایمنی بدن و مشکلات ناشی از رادیکال‌های آزاد باشد.

خواص سیاه دانه برای افراد

در سال‌های اخیر مطالعات بسیاری در مورد اثر عصاره‌ی سیاه دانه بر روی قسمت‌های مختلف بدن در شرایط آزمایشگاهی انجام شده است؛ که از جمله‌ی خواص کشف شده‌ی آن می‌توان به کمک به ایمنی بدن، خاصیت آنتی هیستامینی، آنتی بیوتیک، ضد فشار خون، ضد التهاب، و فعالیت‌های ضد میکروبی اشاره کرد، که بیشتر آن‌ها به ترکیبات کینون موجود در سیاه دانه نسبت داده می‌شود.

خواص سیاه دانه و عسل برای زنان

با توجه به مواردی که در بالا به آن‌ها اشاره شد سیاه دانه و عسل در کنار یکدیگر می‌تواند خواص ویژه‌ای بخصوص برای خانم‌ها داشته باشد.

چرا که عسل ضمن اینکه خواص ویژه‌ای دارد، باعث می‌شود تاثیرگذاری خواص سیاه دانه نیز افزایش پیدا کند و به این شکل ترکیب این دو ماده را از مصرف تک تک آن‌ها بهتر کند.

۱. خواص سیاه دانه و عسل برای تنبلی تخمدان

یکی از خواص سیاه دانه و عسل برای زنان بهبود و درمان تنبلی تخمدان است. یکی از فواید مهم سیاه دانه تامین آهن مورد نیاز بدن است.

معمولا یکی از دارو‌هایی که پزشکان برای رفع تنبلی تخمدان از آن استفاده می‌کند فولیک اسید است که آهن بدن را تامین می‌کند. این در حالی است که سیاه دانه نیز می‌تواند همین کار را انجام دهد.

در نتیجه ترکیب سیاه دانه و عسل می‌تواند میزان جذب خواص سیاه دانه و املاح موجود در آن را افزایش دهد و به بهبود تنبلی تخمدان کمک کند.

۲. خواص سیاه دانه و عسل برای قاعدگی

سیاه دانه همچنین از قدیم در طب سنتی به عنوان یک قاعده آور شناخته میشده است. یکی از خواص مهم سیاه دانه و عسل تنظیم چرخه قاعدگی و همچنین درد ناشی از آن است.

اگر شما هم از جمله کسانی هستید که چرخه پریودی نامنظم و همراه با دردی دارید، توصیه می‌شود از ترکیب سیاه دانه و عسل استفاده کنید.

۳. سیاه دانه و عسل برای لاغری

بسیاری از خانم‌ها از چاقی رنج می‌برند و به دنبال راه حلی هستند تا چربی‌های خود را بسوزانند. یکی از مورادی که معمولا به خانم‌ها برای چربی سوزی توصیه می‌شود همین ترکیب سیاه دانه و عسل است.

سیاه دانه یک چربی سوز به شمار می‌رود و استفاده منظم از آن باعث می‌شود که چربی‌های اضافه بدن شما از بین برود.

دقت داشته باشید که استفاده بیش از حد از سیاه دانه و عسل به خاطر قند بالای عسل می‌تواند خود باعث اضافه وزن شود.

۴. سیاه دانه و عسل برای زیبایی پوست

یکی دیگر از خواص سیاه دانه و عسل برای زنان را می‌تواند تاثیرات پوستی و زیبایی آن دانست. خواص ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی عسل در کنار خواص ضدباکتریایی سیاه دانه موجب شده است تا این ترکیب به یک داروی بسیار موثر برای از بین بردن جوش صورت تبدیل شود.

همچنین سیاه دانه و عسل می‌تواند با دفع سموم از بدن از بروز جوش‌های پوستی جلوگیری کند.

۵. پیشگیری و درمان سرطان سینه

تحقیقات نشان می‌دهد که خواص آنتی اکسیدانی عسل در کنار خواص سیاه دانه می‌تواند از بروز برخی از سرطان‌ها در زنان بویژه سرطان سینه جلوگیری کند.

سیاه دانه همچنین با تحریک سیستم ایمنی بدن از رشد و گسترش سرطان جلوگیری می‌کند.

۶. پیشگیری و درمان عفونت‌ها

یکی دیگر از خواص سیاه دانه و عسل برای زنان تاثیر بسیار زیاد آن بر درمان عفونت‌ها است. خواص ضد باکتریایی عسل و سیاه دانه موجب شده است تا این ترکیب به یک داروی بسیار قوی برای درمان عفونت‌ها تبدیل شود.

در نتیجه می‌توان از این ترکیب برای بهبود عفونت واژن که یکی از عفونت‌های شایع در بین زنان است استفاده کرد.

طرز تهیه و مصرف سیاه دانه و عسل برای زنان

برای تهیه معجون سیاه دانه و عسل کافی است ۳ واحد عسل طبیعی را با ۱ واحد سیاه دانه نیم‌کوب شده به خوبی مخلوط کنید.

توجه داشته باشید که سیاه دانه را بلافاصله بعد از کوبیدن با عسل مخلوط کنید تا خواص آن از بین نرود.

نحوه مصرف سیاه دانه و عسل

دستور کلی مصرف معجون سیاه دانه با عسل هر ۲۴ ساعت یک قاشق مربا خوری و به صورت ناشتا است.

در بعضی نسخه‌ها از سه قاشق مربا خوری در روز، یکی قبل از صبحانه و ناشتا، یکی بعد ظهر و یکی شب قبل خواب استفاده می‌کنند.

چه عسلی برای ترکیب سیاه دانه و عسل مناسب است؟

بهترین عسل برای درست کردن ترکیب سیاه دانه و عسل، عسل طبیعی و خام است. عسل خام به عسلی گفته می‌شود که حرارت ندیده باشد. چرا که با حرارت دادن عسل بخش زیادی از خواص آن ازبین می‌رود.

اگر به دنبال عسلی طبیعی و خام هستید، اما فروشنده و یا زنبوردار معتمدی را نمی‌شناسید. می‌توانید از طریق لینک زیر و از فروشگاه روستایی اقدام به خرید عسل طبیعی و آزمایش شده کنید.

https://roustaee.com/product-category/honey/

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سیاه دانه عسل زنان تبلیغات ترکیب سیاه دانه و عسل آنتی اکسیدانی تنبلی تخمدان عفونت ها خانم ها خواص آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۹۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند

آفتاب‌‌نیوز :

کاهش فشار خون با سیر ما در این مقاله به موضوع کاهش فشار خون با سیر و نحوه مصرف سیر با این هدف می‌پردازیم.

فشار خون بالا از اصلی‌ترین عوامل بیماری‌های قلبی و عروقی است. یکی از روش‌های اولیه کنترل فشار خون بالا شامل تغییر در رژیم غذایی است. طبق گفته محققان بهداشت اضافه کردن سیر به رژیم غذایی می‌تواند فشار خون را به میزان متوسطی کاهش دهد.

سیر نقش مهمی در رژیم غذایی و همچنین دارویی تاریخ بشر داشته است و در فهرست فروش برتر ده گیاهان دارویی در بین مردم قرار گرفته است. این گیاه دارویی بیش از ۵۰۰۰ سال است که برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها استفاده می‌شود و گزارشات کمی در مورد عوارض جانبی وجود دارد.

سیر (Allium sativum) سبزی‌ای است که از زمان‌های قدیم به‌عنوان یک داروی طبیعی برای کاهش فشار خون مورد استفاده قرار می‌گرفته است. طرفداران این روش درمانی بر این باورند که مصرف سیر به عنوان غذا یا مصرف عصاره سیر به شکل مکمل‌های غذایی می‌تواند به درمان فشار خون بالا یا جلوگیری از ایجاد فشار خون بالا کمک کند. در واقع، برخی از مطالعات گزارش می‌دهند که این دارو به اندازه دارو‌های استاندارد کاهش فشار خون موثر است، حتی با عوارض جانبی بسیار کمتر.

تصور می‌شود که سیر ممکن است تا حدی با تحریک تولید اکسید نیتریک (ترکیبی که نقش کلیدی در گشاد شدن رگ‌های خونی شما دارد) به کاهش فشار خون کمک کند. مروری بر چندین کارآزمایی بالینی نشان داده است که سیر باعث کاهش فشار خون سیستولیک و یا دیاستولیک می‌شود و اثر مفیدی در کنترل فشار خون بالا بالا دارد.

خواص کاهش فشار خون سیر با تولید سولفید هیدروژن و محتوای آلیسین آزاد شده از آلیین و آنزیم آلیناز مرتبط است. طبق یک تحقیق جدید، مکمل‌های سیر ممکن است فشار خون را به همان اندازه موثر کاهش دهند که برخی از دارو‌های مورد استفاده برای درمان فشار خون بالا می‌توانند.

مکمل با فرآورده‌های سیر ممکن است گزینه درمانی جایگزین یا مکمل قابل قبولی برای فشار خون بالا باشد. علاوه بر این، کارشناسان معتقدند که خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی سیر نیز ممکن است به توانایی آن در کاهش یا جلوگیری از افزایش فشار خون کمک کند.

سیر دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی طبیعی است. به کاهش کلسترول کمک می‌کند، از سرطان و چندین بیماری قلبی عروقی پیشگیری می‌کند و به طور همزمان به عنوان رقیق کننده خون عمل می‌کند. حتی می‌تواند ورم معده را درمان کند.

سیر حاوی ترکیبات حاوی گوگرد مانند آلیسین است که یکی از مفیدترین دارو‌های طبیعی فشار خون بالا است. آلیناز آنزیمی است که هنگام خرد کردن یا جویدن سیر خام آزاد می‌شود. سپس تحت یک سری واکنش‌ها قرار می‌گیرد و در نتیجه آلیسین تشکیل می‌شود. نحوه مصرف سیر برای کاهش فشار خون عبارتست از:

سیر خام: خوردن سیر تازه و خام یکی از دارو‌های گیاهی برای کنترل فشار خون بالا است. جویدن سیر خام آلیناز را برای آزادسازی حداکثر آلیسین فعال می‌کند. برای افزایش بهره‌مندی از خواص آن باید سیر طی یک تا دو ساعت پس از فعال شدن آلیسین مصرف شود. برای کنترل فشار خون می‌توانید این غذا را به طور منظم بخورید.

پودر سیر: گنجاندن سیر در رژیم غذایی روزانه می‌تواند فشار خون شما را کاهش دهد. حدود ۶۰۰ تا ۹۰۰ میلی گرم پودر سیر می‌تواند فشار خون را در حدود ۹ تا ۱۲ درصد کاهش دهد. دوز ۶۰۰ میلی گرم پودر سیر حاوی ۳.۶ میلی گرم آلیسین و ۹۰۰ میلی گرم حاوی ۵.۴ میلی گرم آلیسین است.

سالاد: همچنین می‌توانید ورقه‌های نازک سیر را مستقیماً به سالاد‌های مورد علاقه خود اضافه کنید. سیر خام خرد شده نیز گزینه خوبی برای تهیه سالاد‌های خوشمزه و در عین حال سالم است. این سالاد سیر رنده شده را بخشی از رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید و دیگر گیاهان گران قیمت برای فشار خون بالا را فراموش کنید.

ترکیب شیر و سیر: این نوشیدنی به عنوان دارو عمل می‌کند و برای سلامت کلی بدن شما نیز مفید است. برای تهیه این نوشیدنی به ده تا دوازده حبه سیر پوست کنده و خرد شده نیاز دارید. حبه‌های سیر را به شیر گرم اضافه کنید. حتی می‌توانید برای نتیجه بهتر یک قاشق غذا خوری عسل به نوشیدنی اضافه کنید.

یکی از درمان‌های خانگی توصیه شده برای کنترل فشار خون ترکیب ماست و سیر است. ماست و سیر باعث کاهش میزان چربی تجمع یافته در عروق و مسدود شدن آن‌ها می‌شود، در نتیجه مانع از افزایش فشار خون و همچنین گرفتگی رگ‌ها و حملات قلبی خواهد شد. بالا بودن سطح کلسترول مضر نیز یکی از علل گرفتگی شریان‌ها و افزایش فشار خون است، در این مورد نیز ماست و سیر با تاثیر مثبت در کاهش میزان کلسترل، به کنترل فشار خون کمک می‌کند.

برای تهیه مخلوط ماست و سیر باید سیر له یا رنده شده را با ماست اضافه کرد و برای داشتن طعم بهتر مقداری نعناع به آن افزود. این پیش غذا باید برای مدتی با معده خالی میل شود تا خواص تغذیه‌ای آن به طور کامل دریافت شود.

فشار خون بالا کنترل نشده علاوه بر افزایش خطر بیماری قلبی، حمله قلبی و سکته مغزی، می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند آسیب کلیه، از دست دادن بینایی و حتی اختلال حافظه مرتبط شود. مسئله عوارض جانبی بر محبوبیت دار‌های طبیعی برای کاهش فشار خون نسبت به دارو‌های شیمیایی می‌افزاید.

از طرف دیگر با اینکه افزایش مصرف سیر ممکن است به بهبود سلامت و محافظت بدن در برابر فشار خون بالا کمک کند، مکمل‌های سیر نباید جایگزین مراقبت استاندارد فشار خون بالا استفاده شوند. هرچند سیر در مقادیر معمولی موجود در غذا احتمالاً برای اکثر افراد بی خطر است، اما مصرف بیش از حد آن عوارض جانبی متعددی (از جمله سوزش سر دل، حالت تهوع و اسهال) ایجاد می‌کند. همچنین افراد مبتلا به اختلالات خونریزی و زنان باردار یا شیرده نباید سیر مصرف کنند.

از آنجایی که سیر ممکن است لخته شدن خون را کندتر کند، مصرف آن همراه با دارو‌های رقیق کننده خون نیز می‌تواند خطر عوارض جانبی مانند خونریزی و کبودی را افزایش دهد. اگر قصد کاهش فشار خون با سیر را دارید، حتما قبل از شروع رژیم درمانی خود با پزشک خود مشورت کنید.

منبع: عصرایران

دیگر خبرها

  • این غذاها را با هم نخورید!
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • ببینید | آشنایی با خواص شیربرنج
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • خواص شیربرنج + فیلم
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • بهترین ساعت برای مصرف ویتامین D صبح است یا شب؟