Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین قربان‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد درآمد میزان در آمد دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از پذیره نویسی فرابورس و چگونگی استفاده از آن، اظهار داشت: قبل از اینکه کسی بخواهد افزایش سرمایه بدهد، طرحی می‌دهد که مشخص شود برای چه می‌خواهد افزایش سرمایه بدهد و با این پول می‌خواهد چکار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح توجیهی افزایش سرمایه را هیات مدیره تهیه کرده و به تایید سازمان حسابرسی رسیده، در آنجا محورها را مشخص کرده‌اند. با تایید حسابرسی طرح آمده و مجمع برگزار شده است. مجمع تایید کرده، بعد به سازمان بورس رفته و به همین ترتیب مجوزهای لازم را گرفته است.

رئیس سازمان خصوصی سازی تصریح کرد: افزایش سرمایه از محل صرف سهام مراحلی دارد. اول مشارکت مردم اتفاق افتاد و پایان پذیره نویسی 28 اسفند بود که اعلام شد. 10 درصدِ فروش سهام تمام شد. اکنون فرآیند صرف پذیره نویسی است که تاییدیه بانکی، مجوز سازمان بورس و مجوز اداره ثبت شرکت‌ها، طی شده، در مورد استقلال که تقریبا تمام شده و در مورد پرسپولیس هم در انتهای کار است.

وی با اشاره به مقدار درآمد دو باشگاه افزود: این مبلغ را که 350 میلیارد تومان برای پرسپولیس و 359 میلیارد تومان برای استقلال است، مطابق طرح افزایش سرمایه‌ای که دادند و سازمان حسابرسی تایید کرده، باید هزینه کنند. طبیعتا چون شرکت (باشگاه) قواعد و اصول خودش را دارد. هیات مدیره دارد و اصول حسابرسی داخلی‌شان باید رعایت شود، خود شرکت متولی اصلی است. یک کمیته مصارف هم با هماهنگی وزیر ورزش و وزیر اقتصاد تشکیل شده و با نظارت سازمان خصوصی سازی، منابع حاصل از افزایش سرمایه را نظارت می‌کنند که به چه محلی و مصارفی می‌رسد. بنابراین الان هم که منابع تامین شده باید به همان مصارفی برسد که در طرح توجیهی وجود دارد.

قربان زاده در خصوص اینکه افزایش سرمایه سرخابی‌ها در چه موارد و زمینه‌هایی بوده، گفت: طرح توجیهی افزایش سرمایه دو باشگاه به صورت مجزا برای هرکدام، در سایت کدال وجود دارد و می‌توانید  آن را ببینید. شفافیت و انتشار اطلاعات برای همین است که رسانه‌ها و مردم عادی مراجعه کنند و جزئیات را ببینند. اصل مستند در این سایت وجود دارد و می‌توانید 800 صفحه موضوعات مختلف را با جزئیات مصارف ببینید.

رئیس سازمان خصوصی سازی در مورد اینکه باشگاه‌ها چه زمانی می‌توانند این پول را برداشت کنند، اظهار داشت: برای استقلال قابل برداشت و پرسپولیس هم در مراحل آخر است. البته برداشت پول باید به تایید کمیته مصارفی که با نظارت سازمان خصوصی سازی است، برسد. در این زمینه جلساتی هم داشتیم و برگزار می‌کنیم. این کمیته متشکل از خودم به عنوان رئیس سازمان خصوصی سازی، مدیرعامل و مشاورین و معاونین اقتصادی هر باشگاه و همچنین نماینده وزارت ورزش است.

وی در خصوص اینکه بخشی از این پول برای پرداخت بدهی‌ها در نظر گرفته شده و آیا این بخش در طرحی که دو باشگاه داده‌اند، پیش بینی شده، گفت: در همین کمیته مصارف، تعیین شده که چه درصدی از این پول باید به تسویه بدهی‌ها برسد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: استقلال پرسپولیس رئیس سازمان خصوصی سازی حسین قربان زاده درآمد 350 میلیاردی پرسپولیس درآمد 359 میلیاردی استقلال پذیره نویسی کمیته مصارف وزیر ورزش وزیر اقتصاد سازمان بورس اداره ثبت شرکت ها طرح توجیهی افزایش سرمایه درآمد استقلال 9میلیارد بیشتر از پرسپولیس سازمان خصوصی سازی افزایش سرمایه دو باشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۱۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، ابراهیم بازیان، سرپرست سازمان خصوصی‌سازی در نامه‌ای به مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، اعلام فروش سهام کنترلی متعلق به دولت در شرکت‌های فرهنگی ورزشی استقلال ایران و پرسپولیس را اعلام کرد.

در نامه بازیان آمده است:

به استحضار می‌رساند، در اجرای هیات مصوبه هیات محترم واگذاری، بلوک سهام کنترلی شرکت‌های فرهنگی ورزشی استقلال ایران و پرسپولیس متعلق به دولت (وزارت ورزش و جوانان) در تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳ توسط این سازمان به فروش رسید.

نام شرکت فرهنگی ورزشی استقلال

.............................

درصد سهام واگذار شده ۸۵

............................

قیمت هر سهم (ریال) ۳۰۴۶

.............................

نام خریداران گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس (۵ درصد)

شرکت پتروشیمی پارس (۲۰ درصد)

شرکت پتروشیمی بوعلی سینا (۲۰ درصد)

شرکت پتروشیمی تندگویان (۲۰ درصد)

شرکت پتروشیمی بندرامام (۲۰ درصد)

..............................

نام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس

.............................

درصد سهام واگذارشده ۸۵

.............................

قیمت هر سهم (ریال) ۳۵۸۰

.............................

نام خریداران بانک شهر (۳۰ درصد)

بانک ملت (۲۰ درصد)

بانک تجارت (۲۰ درصد)

بانک صادرات (۵ درصد)

بانک رفاه (۵ درصد)

بانک اقتصاد نوین (۵ درصد)

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی دیدارهای سرخابی ها در هفته بیست وپنجم لیگ برتر فوتبال
  • ائتلاف سرخابی‌های تراکتور علیه استقلال/ پرسپولیس برمی‌گردد؟
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری قشم
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • چه زود زنگ خطر برای استقلال و پرسپولیس به صدا درآمد؟/ رفتارهای خریداران این دوتیم ،غیرحرفه ای است
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟