Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، اعضای شورای شهر و ستاد مبارزه با مواد مخدر به همراه مدیر عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شب یکشنبه از آخرین وضعیت پاتوق‌ معتادین متجاهر شهر تهران بازدید کردند.

در این بازدید که از  ساعت ۲ الی ۴ صبح روز یکشنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور علیرضا نادعلی، سیدمحمد آقامیری، سود نجفی، زهرا شمس‌احسان از اعضای شورای اسلامی شهر تهران و مصطفی هادی‌زاده دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران انجام شد، از پاتوق معتادین متجاهر در محله‌های شوش، کوچه اوراقچی‌ها، کوهسنگی و مراکز یاور شهر یک (افراد بالای ۶۵ سال) و یاور شهر ۲ (افراد پایین ۱۸ سال) بازدید و آخرین روند جمع آوری و سازمان‌دهی این افراد مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد احمدی صدر، دبیر قرارگاه اجتماعی شهر تهران در حاشیه این برنامه گفت: پیش از آغاز قرارگاه اجتماعی شهر تهران، تمامی این محله‌ها مملو از معتادین متجاهر از هر سن و جنسیتی بود که در کنار بحث اعتیاد، معضلی بر ناامنی و ایجاد مأمنی برای سایر بزهکاری‌ها شده بود که با شروع کار این قرارگاه و تعامل و همکاری دستگاه‌ها و نهادهای ذیربط، در بازه زمانی نزدیک به سه ماه تمامی این اماکن تقریبا عاری از هرگونه معتاد متجاهری شده است.

او افزود: شهرداری با همکاری سایر نهادهای ذیربط عضو قرارگاه اجتماعی تهران، گام مستحکمی در تغییر چهره شهر و ساماندهی به این قشر انجام داد، اما گاهی وجود خلاهای قانونی در برخی موارد همچون ساماندهی معتادین متجاهر غیر تبعه ایرانی که منع قانونی نگهداری دارند، در این زمینه مشکل ایجاد کرده‌اند.

دبیر قرارگاه اجتماعی شهر تهران با بیان اینکه ۵۰-۶۰ درصد افرادی که وارد این مراکز می‌شوند، فاقد مسکن و خانواده هستند، اظهار داشت: تعداد این افراد به دلیل مهاجرت به پایتخت افزایش پیدا کرده است.

احمدی‌صدر  در پایان با اشاره به کاهش سن اعتیاد به زیر ۱۸ سال،  افزود:  به علت سن کم، این افراد توسط کمپ‌ها پذیرش نمی‌شوند، بنابراین در این بازدید مقرر شد مدل و راهکاری جهت بازپروری و توانبخشی برای نوجوانان زیر ۱۸ سال تدوین و اجرایی شود.

کد خبر 673917 برچسب‌ها شهردارى تهران شورای شهر اعتیاد - معتاد شهر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهردارى تهران شورای شهر اعتیاد معتاد شهر قرارگاه اجتماعی معتادین متجاهر شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۱۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد

امیرقلی جعفری، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس  در مورد در اختیار قرار دادن زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: بانک‌ها به تعهدات خودشان به درستی در بحث مسکن عمل نکردند تامین این مقدار سپرده برای اقشار آسیب پذیر و متوسط سخت است اینکه ماهی چهل پنجاه میلیون بدهند دشوار است.  باید قانون مصوب مجلس در بحث در اختیار قرار دادن تسهیلات و زمین به مردم اجرایی شود نا فرد با دست خودش مسکن بسازد.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در واقع باید ساخت مسکن را به مردم واگذار کنیم و ما مرحله به مرحله نظارت کنیم. هزینه ساخت مسکن در شهرهای بزرگ یک میلیارد است کدامیک از افراد آسیب پذیر می توانند این را آماده کنند ما در مجلس مطرح کردیم که زمین را دولت بدهد. به جز چند کلان شهر دولت مشکلی برای تامین زمین در سایر شهرها ندارد.

جعفری نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: اگر می خواهیم اقشار آسیب پذیر دارای مسکن شوند چاره ای جز اینکه زمین و تسهیلات در اختیار آنها  قرار دهیم نداریم. ما نمی توانیم فقط با امکانات دولتی برای افراد بی مسکن مسکن آماده کنیم.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بهترین راه برای حل مشکل مسکن مشارکت مردم است، گفت: بروکراسی و ساختار معیوب هم این اجازه را نمی دهد که دولت همه نیازهای بخش مسکن را برطرف کند. دولت هم ‌اراده کند نمی تواند کاری کند. ما نمی توانیم فقط با امکانات دولتی برای افراد بی مسکن مسکن آماده کنیم. باید برای حل مشکل مسکن از ظرفیت مردم استفاده کنیم و بهترین بستر برای تحقق این امر عرضه زمین توسط دولت و همچنین پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به مردم از طریق شبکه بانکی است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی | جزییات این طرح چیست؟
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران