Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

متن این بیانیه بدین شرح است:

باسمه تعالی

"قال رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم): منْ أصْبح لا یهْتمّ بأمور الْمسْلمین فلیْس بمسْلمٍ"

با نهایت تأسف و تأثر طی روز‌های اخیر شاهد تشدید حملات تروریست‌های تکفیری علیه مسلمانان افغان، خصوصا شیعیان بی دفاع در مزار شریف و کابل هستیم. وقوع انفجار در مسجد «خلیفه صاحب» در جاده «دارالامان» شهر کابل و دو انفجار تروریستی در خودرو‌های حامل شیعیان روزه دار در مزار شریف جملگی مصادیق جنایات بی انتهای مهره‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت بی دفاع افغانستان محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقوع سلسله حملات تازه علیه مسلمانان افغان و تقارن زمانی آن‌ها با روز قدس شریف، به وضوح بیانگر وابستگی تروریست‌های تکفیری به صهیونیسم بوده و فرضیه محکم ارتباطات امنیتی-مالی داعش و تل آویو را به اثبات می‌رساند.

قربانی بازی خونین دستگاه‌های امنیتی و سیاسی واشنگتن و تل آویو ملت بیگناهی هستند که تنها جرم آن‌ها پیروی از شریعت نبوی علیه السلام و استناد به سیره اهل بیت علیهم السلام است.

مسلمانانی که پس از بیست سال اشغالگری مستقیم آمریکا و ناتو، امروز با تروریسم نیابتی مورد حمایت دشمنان قسم خورده افغانستان و جهان اسلام دست و پنجه نرم می‌کنند. بدون شک هدف اولیه آمریکا و رژیم صهیونیستی از بازتولید تروریسم تکفیری و حمایت از داعش در نقاط مخالف افغانستان، خلق بحران‌های امنیتی و اجتماعی عمیق در این کشور درد کشیده است.

دشمنان در اتاق‌های فکر خود متفق القول هستند که ایجاد بحران‌های امنیتی مستمر در کشور‌های مسلمان، قدرت مانور آن‌ها را در جوامع مسلمین افزایش خواهد داد.

از این رو، ضمن تنفس مصنوعی به گفتمان تروریسم تکفیری، اتحاد پیروان آخرین دین آسمانی را نیز هدف قرار می‌دهند.

نمی‌توان پیوند اهداف ضد فرهنگی و ضد امنیتی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحلیل وقوع حملات تروریست‌های تکفیری به مسلمانان افغان نادیده انگاشت یا میان این دو تفکیک قائل شد، لذا شناخت ماهیت، رویکرد و نوع رفتار دشمنانی که امروز ملت مظلوم افغاستان و دیگر مسلمانان بی دفاع از کودک و زن و پیر و جوان را به خاک و خون می‌کشند، مهمترین پیش شرط در مواجهه مؤثر و همه جانبه با مصادر تولید ترور و خشونت در محدوده جغرافیایی و فرهنگی جهان اسلام محسوب می‌شود.

متاسفانه علی رغم مأموریت و وظیفه ذاتی کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد و فراتر از آن، وجود کنوانسیون‌هایی مانند «ممانعت و مجازات تروریسم»، شاهد انفعال مطلق شورای امنیت در قبال قربانی شدن مسلمانان توسط تروریسم تکفیری هستیم.

حضور آمریکا و بازیگران غربی در شورای امنیت سازمان ملل، به ضمانتی غیر اعلامی، اما ملموس برای تروریست‌های مورد حمایت آن‌ها در افغانستان و دیگر نقاط دنیا تبدیل شده است. در این میان، دولت‌های جهان باید از ظرفیت‌های قانونی مبارزه با تروریسم، در مسیر ثبات در افغانستان و جلوگیری از تشدید این حملات تروریستی استفاده کنند.

بدیهی است که در این صورت، سازمان‌های بین‌المللی وادار به واکنش و پاسخگویی در قبال این فجایع خواهند شد. بنابراین، مسئولیت پذیری مشترک دولت‌ها و ملت‌های مسلمان در قبال حفظ جان و امنیت مسلمانان در افغانستان، با توجه به شرایط موجود در این کشور فراتر از یک الزام محسوب می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حملات تروریستی افغانستان حملات تروریست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۱۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد

دولت کانادا با اصلاح قوانین ضد تروریسم خود، در سال جاری میلادی کمک‌های توسعه‌ای به افغانستان را از سرمی‌گیرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های کانادایی گزارش دادند اتاوا در نظر دارد در سال جاری کمک‌های توسعه‌ای خود را به افغانستان از سر گیرد.

مجلس عوام و سنای کانادا خرداد سال گذشته اصلاحیه‌ای را برای معافیت سازمان‌های امدادی از قوانین ضد تروریسم این کشور علیه طالبان تصویب کردند؛ بدین ترتیب، گروه‌های امدادی هنگام کمک‌رسانی به افغان‌ها به خاطر پرداخت مالیات به طالبان مجرم شناخته نمی‌شوند.

تغییر این حکم قانونی به سازمان‌های امدادرسانی اجازه می‌دهد که با کسب مجوز برای تعامل با طالبان، از مجازات کیفری مصون باشند.

به گزارش «گلوبال نیوز»، اداره امنیت عمومی کانادا در گزارشی دراین‌باره نوشت: تلاش‌ها برای عملیاتی کردن صدور مجوز ادامه دارد.

در این گزارش آمده است: «اتاوا قصد دارد این روند را تا بهار 2024 راه‌اندازی کند و برای دستیابی به ظرفیت کامل عملیاتی تا اواخر سال 2024 تلاش خواهد کرد».

کانادا: برنامه مشخصی برای کمک به افغانستان نداریم تصویب اصلاحیه قانون ضد تروریسم در کانادا برای کمک به افغانستان کانادا درخواست طالبان برای کنترل سفارت افغانستان در اوتاوا را رد کرد

«هارجیت سینگ ساجان» وزیر توسعه بین‌المللی کانادا پیش از این اعلام کرده بود قوانین ضد طالبان این کشور ممکن است با هدف تسهیل کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان دچار تغییراتی شود.

ساجان در گفتگو با «کانادین پرس» تأکید کرده بود با این حال اوتاوا طالبان را از فهرست تروریست‌ها خارج نخواهد کرد.

وی گفته بود: ما در حال بررسی گزینه‌هایی هستیم تا ببینیم چگونه می‌توانیم انعطاف‌پذیری که سایر کشورها برای کمک به افغانستان دارند را به دست آوریم.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • «پلن بی» آمریکا در برابر انصارالله چیست؟
  • کنعانی: اگر رشادت مستشاران سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح، امنیت و مبارزه با تروریسم است
  • کنعانی: ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح، امنیت و مبارزه با تروریسم است
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • دعوت جهانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • پشت پرده حملات تروریستی در ایران و روسیه