Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، دانشمندان دو گونه فرعی سویه اومیکرون را کشف کردند که دستگاه ایمنی بدن انسان را فریب می‌دهند.

دانشمندان آفریقای جنوبی، دو گونه فرعی از سویه اومیکرون کرونا را کشف و اعلام کردند این دو گونه فرعی اومیکرون می‌تواند دستگاه ایمنی بدن را فریب دهد. این دانشمندان هشدار دادند این دو گونه جدید اومیکرون باعث موج جدید همه‌گیری کرونا در جهان شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ‌کسی نخواهد توانست ماسک را کنار بگذارد و صف‌های آزمایشگاه‌های تست کرونا تا مدت نامعلوم ادامه خواهد داشت. تحول ویروس کرونا به سویه‌های اومیکرون، بی‌ای ۱ و بی‌ای ۲ محدود نخواهد شد، بلکه دو گونه فرعی بی‌ای ۴ و بی‌ای ۵ شناسایی شدند.

بر اساس مطالعه دانشمندان آفریقای جنوبی، خطر این دو گونه فرعی آن است که می‌توانند آنتی بادی‌های ایجاد شده از ابتلا‌های قبلی به کرونا را فریب دهند، اما کسانی که واکسن دریافت کردند تا حد زیادی مصونیت خواهند داشت. زیرا سویه جدید قدرت محدودی برای زندگی کردن در خون آن‌ها خواهد داشت.

با ظاهر شدن سویه‌های جدید، آمریکا بار دیگر از نظر تعداد مبتلایان در صدر کشور‌های جهان قرار گرفت. دانشگاه جانز هاپکینز اعلام کرد شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا از ۸۱ میلیون نفر فراتر رفت. این موضوع باعث شد مقامات بهداشتی، شهروندان را بار دیگر به اتخاذ تدابیر پیشگیرانه تشویق کنند.

موج جدید همه گیری کرونا در چین که شهر شانگ‌های را به مدت چهار هفته به یک شهر تعطیل تبدیل کرد، به پکن هم رسید.

به همین علت، مقامات چینی، موج گسترده تست کرونا از ساکنان پایتخت این کشور را آغاز کردند. اوضاع شانگ‌های تا حدودی بهبود یافت و به بعضی از شهروندان اجازه داده شد از خانه‌های خودشان خارج شوند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اومیکرون کرونا سیستم ایمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۲۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران: سکه‌ های حراج شده کاملاً استاندارد بانک مرکزی است/ مراقب فریب سودجویان باشید

 سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران با اعلام اینکه سکه های طلای مرکز مبادله ایران عیار ۹۰۰ در هزار دارد، گفت: همگی این سکه‌ها از استانداردهای بانک مرکزی برخوردارند و ایجاد شائبه در خصوص مشخصات آنها از سوی کسانی صورت می‌گیرد که از این حواشی سود می‌برند.

به گزارش ایرنا، «اصغر بالسینی با بیان اینکه سکه‌های ضرب‌شده و تحویل‌داده‌شده بانک مرکزی در حراج سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران، شامل تمام سکه، نیم‌سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب بانک مرکزی هستند، اظهار داشت: همگی این سکه‌ها از استانداردهای بانک مرکزی برخوردارند و ایجاد شائبه در خصوص مشخصات آنها از سوی کسانی صورت می‌گیرد که از این حواشی سود می‌برند.

وی ادامه داد: سکه تمام بهار آزادی عرضه‌شده در مرکز مبادله ایران، ۸.۱۳۶ گرم است. دارندگان توجه داشته باشند که عیار آن ۹۰۰ در هزار بوده و طرح روی سکه تمام بهار آزادی ضرب بانک مرکزی نیز تصویر امام خمینی (ره) و بارگاه امام رضا (ع) است.

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران با اشاره به اینکه طرح دو طرف سکه ربع و نیم بهار آزادی نام مبارک امام علی(ع) و بارگاه امام رضا(ع) است، گفت: عیار هر دو سکه ۹۰۰ در هزار است. وزن نیم‌سکه ۴.۰۶۸ گرم است و این عدد برای ربع سکه ۲.۰۳۴ گرم است.

بالسینی در پایان با تاکید بر اینکه عیار هر سه نوع سکه تحویل‌داده‌شده در مرکز مبادله ایران، ۹۰۰ در هزار و معادل ۲۱.۶ است، بیان کرد: دارندگان این سکه‌ها مراقب افرادی باشند که با طرح مسائل واهی درباره عیار و کیفیت سکه تحویلی مرکز مبادله به دنبال سوءاستفاده هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران: سکه‌ های حراج شده کاملاً استاندارد بانک مرکزی است/ مراقب فریب سودجویان باشید
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند
  • «حفاظت» به بقای گونه‌ها کمک می‌کند
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد