Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی زاهد دوست در خطبه‌های نماز عید سعید فطر شهر خورموج با تبریک عید سعید فطر گفت: عید فطر روزی است که بندگان خدا بعد از یک ماه بندگی در امساک از محرمات و حتی مباحات منتظر جایزه و پاداش پروردگار هستند.

امام جمعه دشتی افزود: از دستاوردهای رمضان مراقبت کنیم و خرمن بزرگی جمع آوری کرده‌ایم و سرمایه معنوی عظیمی به دست آورده‌ایم آن را با بی توجهی و غفلت به آتش نکشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. و در یک کلام ارزش‌های رمضان مثل مسجد، جماعت و جمعه و تلاوت قرآن و کمک به نیازمندان و گرفتاران را استمرار دهیم.

وی گفت: ماه رمضان امسال برکات و زیبایی‌های بسیاری داشت و بعد از یکی دو سال کم رونق بودن مجالس امسال مجالس و محافل باشکوه برگزار شد. که از همه بانیان مجالس قاریان، سخنرانان و مداحان تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به اینکه اوج محافل در شب‌های قدر بود که بسیار باشکوه برگزار شد افزود: باید سفره‌های افطاری ساده گسترش بیابد و به یک فرهنگ تبدیل شود.

لزوم گسترش ارتباط با مردم

امام جمعه دشتی یادآور شد: سرکشی به محلات محروم و نشستن پای درد دل مردم باید بیشتر از این ادامه یابد و مردم فقرا را و ایتام را تنها نگذارند.

وی گفت: مردم عزیز در صحنه امتحان روز قدس و دفاع از مردم مظلوم فلسطین سربلند و سرافراز بیرون آمدند.

حجت الاسلام زاهد دوست گفت: با وجود شایستگی‌ها و طرفیت‌های فراوان اما مردم شهرستان دشتی با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی اضافه کرد: مشکلاتی اعم از زیرساخت‌ها، بهداشت و درمان، مشکلات در عرصه رفاهی، خدماتی و فرهنگی فراوان است.

امام جمعه دشتی با تاکید بر اینکه تنها راه غلبه بر این مشکلات وحدت و همدلی مردم و مسئولان شهرستان است ادامه داد: شاید اختلاف نظرهایی در بین ما وجود داشته باشد که کاملاً طبیعی است اما بنده تقاضا می‌کنم همه ما بر روی یک مسئله یکدل و یک صدا باشیم و آن هم مسئله پیشرفت و آبادانی شهر و شهرستانمان است که باید دست به دست هم بگذاریم و شهر و میهنمان را آباد کنیم.

وی گفت: از همین جا و در این روز باسعادت از همه کسانی که دل در گرو پیشرفت دشتی دارند دعوت می‌کنم بیایند و خودشان را نشان دهند و با ارائه نظرات و طرح‌های خود مسئولان شهرستان را کمک کنند.

حجت الاسلام زاهد دوست تصریح کرد: حاکم شدن روحیه جهادی و کار و تلاش شبانه روزی باید مد نظر باشد و اگر می‌خواهیم عقب افتادگی دو دهه قبل را جبران کنیم باید شبانه روزی کار و تلاش و جهاد را از مدیران ببینیم.

مشکل مردم با حرف زدن حل نمی شود

امام جمعه دشتی یادآور شد: با حرف زدن و ادعا کردن و تبلیغات مشکلات مردم حل نمی‌شود بلکه فضای شهرستان دشتی باید کاری و کارگاهی باشد و این شهرستان باید به کارگاه کار و تلاش تبدیل شود و مردم باید کار و تلاش مسئولان خود و حتی نتیجه عملکرد آنها را ببینند.

وی گفت: تریبون نماز جمعه، تریبون استیضاح مدیران ناکارآمد خواهد بود و با احدی هم تعارف نخواهیم کرد.

وی بیان کرد: اینقدر به بنده گلایه نکنید که چرا مشکلات مردم از طریق تریبون مطرح می‌کنید به شما عرض می‌کنم مشکلات مردم را ابتدا پیگیری می‌کنیم اما اگر نتیجه بخش نبود با قدرت و شهامت از طریق تریبون نماز جمعه فریاد می کشیم و از هیچ گلایه و ملامتی هم نمی‌ترسیم.

وی تصریح کرد: همانگونه که به مردم وعده داده‌ام تا روزی که در این شهرستان هستم تریبون نماز جمعه تریبون مطالبه گری است و تریبون نماز جمعه، تریبون استیضاح مدیران ناکارآمد خواهد بود و با احدی هم تعارف نخواهیم کرد.

امام جمعه دشتی گفت: در این شهرستان با مدیری که اهل کار جهادی و شبانه روزی نیست و در برابر مشکلات مردم امروز و فردا می‌کند و فقط وقت مردم را تلف می‌کند تعارف نمی‌کنیم و فرماندار محترم هم در این خصوص جدیت کامل دارند.

وی بیان کرد: قریب یکسال از استقرار دولت انقلابی می‌گذرد مردم در انتظار تحول و حرکات جهادی تر هستند و نباید بیشتر از این مردم را در انتظار گذاشت.

کد خبر 5481545

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر دشتی نماز عید سعید فطر عید فطر 1401 روز قدس 1401 راهپیمایی روز قدس روز جهانی قدس بوشهر روز قدس کرمانشاه عید سعید فطر فلسطین ویروس کرونا عید فطر 1401 نماز عید سعید فطر خطبه های نماز جمعه خراسان رضوی ماه رمضان 1401 تریبون نماز جمعه امام جمعه دشتی مشکلات مردم کار و تلاش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۳۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ شعاعی با بیان اینکه در بحث بازآفرینی عمدتا دو رویکرد در کشور داریم که یکی از این رویکردها، رویکرد رایجی است که از طرف ستاد شرکت بازآفرینی نیز با هدف ایجاد مشوق لازم برای ساخت و تجدید بنای بافت‌های فرسوده پیگیری می‌شود، گفت: رویکرد این امر نیز آن است که هم بحث خدمات و هم بحث مخاطرات در آن دیده شود.

وی بابیان اینکه خروجی این رویکرد این است که به صورت کلی یا موضعی طرح‌هایی در این بافت‌ها اجرا می‌شود، ادامه داد: با توجه به اینکه بستر زیرساختی موجود در این بافت‌ها وجود دارد اقبال بر این است که از بستر‌های موجود استفاده شود، اما چون زیرساخت‌ها عمر زیادی دارند مشکلاتی در آنها خواهیم داشت.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه در محلات هدف بازآفرینی شهری یک بخش مربوط به بافت فرسوده و یک بخش مربوط به بافت ناکارآمد است، افزود: در این زمینه باید تفکیک قائل شویم، زیرا بافت‌های ناکارآمد معمولا بافت‌هایی است که به لحاظ تفکیک و زندگی از دست حکمران خارج بوده و در طول ادوار گذشته سر و شکل گرفته است و معمولا محلاتی که به زورآباد‌ها معروف هستند این شکلی بوده‌اند.

شعاعی با بیان اینکه بافت‌های فرسوده نیز بافت‌هایی را شامل می‌شود که به لحاظ سابقه شهری در شهر‌های مختلف سابقه زیادی از زندگی در آن جا وجود دارد، گفت: عمر زیادی از بافت‌های فرسوده گذشته و معمولا در مراکز شهر قرار دارند و بافت‌هایی هستند که مردم شهر یک قرابت و یک همزاد پنداری با آن دارند.

وی با توضیح اینکه در بافت‌های فرسوده یک رویکرد این است که این بافت‌ها را با ضوابط و مسائل شهرسازی به روز کنیم، افزود: رویکرد‌های جدیدی که در کشور در حال اتفاق افتادن است توسعه گردشگری در این مناطق با اعطای تسهیلات و مشوق‌ها است که اگر درست اجرایی شود از طرح‌های بسیار خوب است.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه درباره بافت‌های ناکارآمد مسائل مختلفی طرح موضوع می‌شود، گفت: از جمله این مسائل می‌توان به بحث‌هایی نظیر توانمندسازی و جابه‌جایی اشاره کرد که در مورد این بافت‌ها بررسی و مطالعات دقیق از اهمیت بسزایی برخوردار است و همچنین طرح‌هایی که آماده می‌شود حتما باید یک سیستم کارگزاری حتی در بافت‌های فرسوده نیز مستقر باشد، زیرا بخش‌های دولتی معمولا توان و فرصت کافی برای راهبری با تمام جزئیات نخواهند داشت.

دیگر خبرها

  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • ️پیکر شهید «غلامی» در گلزار شهدای گناوه آرام گرفت
  • جنجال شعرخوانی علم الهدی درباره منیژه از تریبون نماز جمعه /مشاوران شما بیت هایی بهتر از شاهنامه را می توانستند پیدا کنند
  • پروژه های عمرانی شهرستان دشتی شتاب می گیرد
  • پیام قدردانی از حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام
  • غیرمسلمانان به کشتار مردم غزه اعتراض کرده اند ولی خبری از اعتراض در بلاد اسلامی نیست
  • صدا و سیما مؤثرترین نقش را در ایجاد تمدن اسلامی دارد
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی