Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@06:08:44 GMT

رمضان فرصتی برای اصلاح رفتار/ ۷۵ محفل قرآنی در دامغان اجرا شد

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۲۳۹۶۶

رمضان فرصتی برای اصلاح رفتار/ ۷۵ محفل قرآنی در دامغان اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدحسن رستمیان صبح سه‌شنبه در خطبه‌های نماز عید سعید فطر به میزبانی مصلا امام دامغان ضمن بیان اینکه ماه مبارک رمضان که گذشت باید به فرصتی برای اصلاح رفتار خودمان تبدیل شود، ابراز داشت: روزه و خویشتن‌داری و نهی از گناهان بهانه‌ای که انسان به تهذیب نفس خود بپردازد و کردار خود را تغییر دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه رفتارهای غلط و خلاف دین و منش انسانی می‌بایست براساس قوانین شرع و انسانیت اصلاح شود، افزود: ۳۰ روز حضور در مهمانی خدا مجالی بود تا به دستور الهی نزدیک‌تر و اثر اعتقادی روزه در ما انسان‌ها بیشتر شود.

امام جمعه دامغان بابیان اینکه اصلاح کردار یعنی روزه مورد پذیریش قرارگرفته است، ابراز داشت: روزه علاوه بر اثرات معنوی روی اجتماع نیز تأثیر مثبت دارد که کمک به فقرا، پرداخت فطریه و کفاره، اطعام نیازمندان و برآوردن آرزوی کوکان محتاج از جمله خاصیت‌های روزه‌داری است.

رستمیان با بیان اینکه گذار از کرونا فرصتی برای همه افراد دست داد که بعد از دو سال در مجالس و محافل قرآنی حضور پیدا کنند، تصریح کرد: حدود ۷۵ محفل جز خوانی و انس با قرآن کریم برقرار شد و بیش از ۱۰۰ مبلغ در شهرستان طی این ماه فعالیت داشتند.

وی افزود: برگزاری سفره‌های افطار ساده یکی دیگر از خواص ماه مبارک رمضان بود که خیران در آن نقش مهم ایفا کردند و همچنین برگزاری جلسات قرآنی و مناجات خوانی در روستاها و فعالیت فرهنگی در سطح پارک‌ها و برپایی اعتکاف دانش‌آموزی نشان داد که مردم همچنان بر اعتقادات خود ایستادند.

کد خبر 5481622

منبع: مهر

کلیدواژه: نماز عید سعید فطر دامغان ماه رمضان 1401 شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان سمنان روز قدس 1401 راهپیمایی روز قدس بوشهر روز جهانی قدس عید فطر 1401 عید سعید فطر روز قدس کرمانشاه نماز عید سعید فطر فلسطین ویروس کرونا خطبه های نماز جمعه خراسان رضوی ماه رمضان 1401

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۳۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در اجلاسیه گروه‌های کشوری معماری و شهرسازی اظهار کرد: احیای الگو‌های سنتی و بازگشت به الگو‌های معماری سنتی و اسلامی و استفاده از آن در طراحی‌های مدرن یکی از ضرورت‌های است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با ابراز خرسندی از حضور مدیران گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه‌ آزاد اسلامی در دامغان عنوان کرد: دامغان یکی از کهن‌ترین شهر‌های ایران است و کاروانسرا‌ها، قلعه‌ها و تپه‌های قدیمی و برج و بارو، حصار عظیم داخل و خارج شهر دامغان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متذکر شد: این شهرستان در حال حاضر دارای بیش از ۵۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده بوده که ۱۳۰ اثر ملموس و ناملموس در فهرست آثار ملی است و از آثار شاخص این شهرستان می‌توان به تپه تاریخی حصار با قدمت ۷ هزار سال و دارای سه دوره متعدد، مسجد تاریخانه که یکی از مهم‌ترین مساجد بازمانده از قرون اولیه اسلامی در کشور و از نخستین نمونه‌های مساجد است، اشاره کرد که مناره آن یکی از عناصر تشکیل‌دهنده آن است.

افشاری متذکر شد: وجود بنا‌های تاریخی بسیار در دامغان و لزوم احیای ارزش‌های اسلامی در شهر‌های مسلمان که امروزه هویت خاص گذشته را از دست داده‌اند، بیش از قبل احساس می‌شود.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تاکید کرد: تمرکز بر آموزش معماری اسلامی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشویق پژوهش در این زمینه می‌تواند دستاورد‌های شگرفی را ایجاد کند.

وی متذکر شد: توجه به فرهنگ و هنر ایرانی و ادغام فرهنگ و هنر ایرانی در طراحی‌های معماری و شهرسازی با بهره‌گیری از توان علمی اندیشمندان این دو حوزه با استفاده از مصالح بومی و سنتی و به‌کارگیری مصالح ساختمانی سنتی و بومی در ساخت و ساز‌ها موجب ترویج معماری پایدار که هم با محیط زیست سازگار باشد خواهد شد و هم بازتاب‌دهنده میراث فرهنگی ایرانی-اسلامی و توسعه گردشگری می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، توجه به معماری ایرانی‌ ـ‌ اسلامی در ساخت و ساز‌های شهری را از موضوعات حائز اهمیت برشمرد و تأکید کرد: استفاده از نماد‌ها و عناصر معماری اسلامی در طراحی‌های جدید با برگزاری اینگونه جلسات در دانشکدگان هنر زمینه تحول در معماری را ایجاد کرده و با ارائه راهکار و برنامه به حاکمیت زمینه ایجاد قوانین و مقرراتی که حمایت از معماری ایرانی اسلامی را در برنامه‌ریزی‌های شهری و ملی تضمین کند را مهیا خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • برگزاری محفل انس با قرآن کریم در منزل شهید علی قرلی + تصاویر
  • دستگیری سارقان حرفه‌ای طیور در دامغان
  • افتتاح مرحله سوم محور نسیم شمال قزوین
  • ورود دام به ییلاقات شمال دامغان «ممنوع» شد
  • عرض ارادت اهالی شعر و ادب به محضر امام صادق(ع) در مشهد مقدس
  • اجرای طرح بهسازی معابر ۱۰ روستای دامغان
  • زندگی و زمانه آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی در «شمع محفل»
  • ممنوعیت ورود دام به مراتع شمال دامغان