Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@15:59:31 GMT

گردشگری در روستای ناشناخته حسین‌آباد گناباد + تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۲۴۵۶۲

گردشگری در روستای ناشناخته حسین‌آباد گناباد + تصاویر

گروه استان‌ها-رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری گناباد گفت: در سال جاری در نظر داریم روستاهایی که به این گونه ناشناخته مانده و وضعیت قدیمی خود را حفظ کرده اند در حوزه گردشگری معرفی کنیم. - اخبار استانها -

گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، در روز عید فطر عازم سفری می‌شویم به روستایی در 16 کیلومتری گناباد که ناشناخته مانده و هنوز از برق و آب محروم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جاده گناباد به سمت شهرستان بجستان که حرکت می‌کنیم پس از طی مسافتی 16 کیلومتری به جاده ای خاکی می‌رسیم که باید چند کیلومتری را در مسیری خاکی برویم تا به روستای حسین آباد آزاد برسیم.

در مسیر حتی تابلویی برای پیدا کردن راه نیست و جاده هم موج‌های زیادی دارد و در برخی نقاط سیل همان راه خاکی را تخریب کرده است.

روستایی که وضعیت بکر خود را حفظ کرده و همچنان مردم آن به سبک قدیم زندگی می‌کنند.

اهالی روستای حسین آباد آزاد همه دیگر مسن هستند و جوانان به دلیل نبود امکانات روستا را ترک کرده اند و برای امرار معاش به شهر رفته اند.

جاذبه‌های گردشگری گناباد/ روستای "ریاب" قدیمی‌ترین روستای گلی ایران با قدمتی هزار ساله+فیلمرفع مشکلات راه‌های ارتباطی، کشاورزان و دامداران "گناباد" خراسان رضوی از رئیس‌جمهور مطالبه شودبرداشت گل محمدی از سطح 43 هکتار گلستان‌های شهرستان گناباد آغاز شد

این روستا دارای قناتی است که به دلیل خشک‌سالی‌های اخیر میزان آب‌دهی آن به شدت کاهش یافته و دیگر کشاورزی توجیه اقتصادی ندارد.

دامداری شغل اصلی اهالی روستای حسین آباد آزاد است و در اینجا هم درد مشترک تمام دامداران یعنی نهاده وجود دارد.

رسول صنوبری، رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری گناباد در گفت‌وگو با تسنیم اظهارداشت:روستای حسین آباد آزاد از معدود روستاهایی است که وضعیت بکر و دست نخورده بودن خود را حفظ کرده و جذابیت گردشگری لازم را دارد.

وی ادامه داد: گردشگران در این روستا می‌توانند به صورت زنده نحوه درست کردن محصولاتی مانند کشک،ماست و کره را ببینند.

رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری گناباد بیان کرد: در سال جاری در نظر داریم روستاهایی که به این گونه ناشناخته مانده و وضعیت قدیمی خود را حفظ کرده اند در حوزه گردشگری معرفی کنیم.

صنوبری گفت: اولین عیدانه گردشگری را همزمان با عید سعید فطر در روستای حسین آباد آزاد برگزار کرده ایم و مردم در این عیدانه با مراحل تولید محصولات محلی ،دست بافت‌های اهالی روستا و جاذبه‌های طبیعی آشنا شدند.

عباس میری از اهالی روستای گفت: زمانی شخصی بنام آزاد خان در این مکان سکونت داشته و در تقسیمات کشوری حسین آباد ثبت شده است.

وی ادامه داد: تابلو فرش و گلیم فرش و محصولات لبنی از محصولات اصلی این روستا می‌باشد و با حمایت‌های مسئولین امیدواریم این روستا به منطقه ای گردشگری تبدیل شود.

انتهای پیام/281/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری گناباد خود را حفظ کرده اهالی روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۴۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، علی مشهدی اظهار کرد: گل محمدی و گلاب، ۲ محصول استراتژیک منطقه روستای شهابیه شهرستان خمین است.

وی بیان کرد: با این پیشینه و با پیگیری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و اداره شهرستان خمین، شورای اسلامی و دهیاری روستای شهابیه در تقویم رویدادهای گردشگری کشور به ثبت رسید.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین تصریح کرد: بر این اساس من بعد هر سال، این جشنواره در روزهای نوزدهم تا بیست و یکم اردیبهشت ماه به عنوان روز گل محمدی و گلاب برگزار خواهد شد.

وی هدف از ثبت این رویداد در تقویم گردشگری کشور را تحقق و ساماندهی و حرفه‌ای سازی گردشگری و همچنین ساماندهی مقصدها و مسیرهای جدید گردشگری دانست و خاطرنشان کرد: این امر مهم می‌تواند در جهت رونق صنعت گردشگری، و حضور بیش‌ازپیش مسافران و توریست‌ها به شهرستان کمک شایانی بکند.

مشهدی افزود: جشنواره گل و گلاب شهابیه هر سال به مدت سه روز در تاریخ‌های ۱۹ لغایت ۲۱ اردیبهشت در محل روستای شهابیه برگزار می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین گفت: نمایشگاه گل، صنایع دستی، نمایشگاه گلاب، مراسم آئینی، گل غلتان کودکان از برنامه‌های جشنواره گل و گلاب شهابیه است.

کد خبر 6094096

دیگر خبرها

  • خسارت آتش سوزی در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت - گیلان
  • ویرانه برجای‌مانده از آتش‌سوزی روستای گردشگری
  • تجلیل از معلمان روستای احمد آباد سفلی در تکاب
  • تأمین آب کامل شهر توپ آغاج بیجار با اجرای ۴ کیلومتر خط انتقال آب
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • روستای فهرج یزد در مسیر جهانی شدن + فیلم بنای ناشناخته پیش از اسلام
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه