Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقیقات جدید نشان می دهد که خواب بیش از یک ساعت در طول روز، خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهد.

به گزارش برنا؛ یک مطالعه جدید نشان داده است که چرت زدن بیش از حد در طول روز با زوال شناختی و افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است . محققان دریافته اند افراد مسنی که بیش از یک ساعت در روز چرت می‌زنند، ۴۰ درصد در معرض خطر ابتلا به بیماری آلزایمر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان توضیح داده اند: به نظر می‌رسد بین چرت روزانه و آلزایمر یک رابطه دو طرفه وجود داشته باشد؛ به گونه‌ای که چرت‌های طولانی‌تر و مکرر بعد از یک سال با ضعف شناختی همراه است و شناخت ضعیف‌تر با چرت‌های طولانی‌تر و مکرر بعد از یک سال همراه است.

بیماری‌های مرتبط با زوال شناختی می‌توانند تغییرات دیگری در عملکرد شناختی ایجاد کنند و آلزایمر واقعاً یک اختلال چند علامتی است، از جمله مشکل در خواب، تغییر در حرکت، تغییر در ترکیب و بدن، علائم افسردگی، تغییرات رفتاری و غیره.

محققان بیش از ۱۴۰۰ بیمار را تا ۱۴ سال به عنوان بخشی از پروژه تحقیقاتی حافظه و پیری مورد مطالعه قرار دادند. شرکت‌کنندگان از یک حسگر مچ‌بند استفاده می‌کردند که به طور مداوم فعالیت آن‌ها را تا ۱۰ روز ثبت کرده و سالی یک‌بار برای آزمایشات و تست‌های شناختی مراجعه کرده اند و همچنین هر دوره طولانی مدت از بی تحرکی آن‌ها در طول روز از ساعت ۹ صبح تا ۷ بعد از ظهر به عنوان یک چرت تلقی می‌شد.

هنگامی که مطالعه شروع شد، بیش از ۷۵ درصد از شرکت کنندگان هیچ نشانه‌ای از هیچ گونه اختلال شناختی نداشتند، ۱۹.۵ درصد اختلال شناختی خفیف و بیش از ۴ درصد به بیماری آلزایمر مبتلا بودند.

چرت زدن در میان افرادی که در طول پیگیری دچار اختلال شناختی نشدند، روزانه حدود ۱۱ دقیقه افزایش یافت. چرت زدن پس از تشخیص اختلال شناختی خفیف دو برابر شد و پس از تشخیص آلزایمر تقریباً سه برابر شد.

محققان شرکت‌کنندگانی را که در شروع مطالعه از شناخت طبیعی برخوردار بودند، اما به زوال عقل آلزایمر مبتلا شده بودند را با افرادی که تفکرشان در طول مطالعه ثابت بود مقایسه کردند.

آن‌ها دریافتند افراد مسنی که بیش از یک ساعت در روز چرت می‌زنند، ۴۰ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری آلزایمر هستند. بوخمن تاکید کرد که این مطالعه به این معنا نیست که چرت زدن باعث زوال عقل آلزایمر می‌شود یا برعکس.

بیماری آلزایمر از تجمع دو پروتئین آمیلوئید بتا و تاو در مغز ناشی می‌شود. در حالی که بدتر شدن عملکرد شناختی شناخته شده‌ترین علامت بیماری آلزایمر است، تجمع این پروتئین می‌تواند در نقاط مختلف مغز، ساقه مغز و نخاع، علائم مختلفی را ایجاد می‌کند.. این مطالعه نشان می‌دهد که افزایش دفعات و مدت چرت زدن در طول روز ممکن است یکی از این علائم باشد.

بوچمن گفت: وقتی بیماری و محل آن را شناسایی کردید، می‌توانید روی درمان‌های بالقوه کار کنید. پروتئین‌ها یا ژن‌هایی وجود دارند که ممکن است از تجمع تاو و بتا جلوگیری کنند، یا راه‌های بالقوه‌ای برای کاهش تجمع آن‌ها وجود دارد. 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خواب بیماری آلزایمر اختلال شناختی خطر ابتلا یک ساعت طول روز چرت زدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۹۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

ایتنا - نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که برای دست‌ یافتن به سلامتی مطلوب باید روزی چهار ساعت را به درجاتی از فعالیت بدنی اختصاص دهید.
وقت آن است که تکانی به خود بدهید- احتمالا خیلی بیشتر از پیش. 

نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که برای دست‌ یافتن به سلامتی مطلوب باید روزی چهار ساعت را به درجاتی از فعالیت بدنی اختصاص دهید.

محققان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار دو هزار نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند، تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.  

زمان‌بندی و تفکیک ایدئال تقریبا این بود: هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

فعالیت بدنی متوسط تا شدید می‌تواند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه‌سواری باشد یا دویدن آهسته، پریدن و رقص ایروبیک، برای فعالیت بدنی سبک هم می‌توان هر فعالیتی از پیاده‌روی گرفته تا آشپزی و کار خانه یا حتی خندیدن با صدای بلند را به فهرست افزود.

 

گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود و از خوابیدن کمتر یا بیشتر از میزان توصیه‌شده اجتناب کنند. 

این تحقیق تاییدی بر توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا است که تاکید می‌کند دست‌کم هفت ساعت خواب شبانه داشته باشیم. خطرات کم‌خوابی به‌خوبی مشخص و مستند شده است اما خوب است بدانیم که خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

محققان تاکید کردند که صرف زمان کمتر برای نشستن و زمان بیشتر برای ایستادن، انجام دادن فعالیت‌های بدنی و خواب کافی، بر سلامتی قلب و عروق تاثیرگذار است. رعایت این زمان‌بندی فعالیت‌ها طیف گسترده‌ای از نشانگرهای سلامتی را در برمی‌گیرد و ۲۴ ساعتی را شکل می‌دهد که به سلامت کلی بهتر منجر خواهد شد. 

دیگر خبرها

  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!
  • دیابت نوع یک و دو چه تفاوتی با هم دارند؟
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!