Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فرمانده پلیس راه استان اردبیل شامگاه چهارشنبه در در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دیروز به دنبال بارش باران و لغزنده بودن جاده، در برخی از مسیرها به ویژه محور اردبیل – آستارا و در نزدیکی تونل ترافیک سنگینی را شاهد بودیم.

سید محمد صفوی تصریح کرد: این ترافیک سنگین با حضور مأموران پلیس راه و مدیریت سفر، در ساعات عصرگاهی مرتفع شد و هم اکنون در جاده‌های استان اردبیل تردد راحتی را شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به ورود مسافران متعدد از مناطق مختلف کشور به شهرهای استان اردبیل خبر داد و گفت: پرحجم‌ترین تردد را در محور اردبیل – آستارا، اردبیل – سرچم و اردبیل – سرعین- نیر - سراب شاهد هستیم که با توجه به تعطیلات پیش رو، همچنان انتظار می‌رود مسافران موارد ایمنی را در ترددها رعایت کنند.

فرمانده پلیس راه استان اردبیل افزود: رعایت قوانین به ویژه سرعت مطمئنه و جلوگیری از سبقت و سرعت غیرمجاز به رانندگان توصیه می‌شود تا از حوادث ناگوار جاده‌ای جلوگیری شود.

صفوی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در ۲ روز تعطیلات ایام عید فطر ما با کمترین تلفات جاده‌ای روبه‌رو هستیم و بخشی از تصادفات رخ داده نیز مربوط به خسارتی بوده است.

اما از شهرهای سرعین، هیر و مناطق با جاذبه گردشگری مرکز استان گزارش می‌رسد که ورود انبوهی از مسافران به این شهرها شرایط متفاوتی را رقم زده است.

با فروکش کردن بارش‌های باران و کاسته شدن از تغییرات جوی در نیمه‌های بهار، شهر هزار چشمه بهشتی سرعین میزبان گردشگران و مسافران متعددی است که آمده‌اند تا از ظرفیت‌های گردشگری استان اردبیل استفاده کنند.

به گفته فرماندار شهرستان سرعین از ۲۵ آبدرمانی سطح استان اردبیل، ۱۳ دهنه آب گرم در سرعین واقع شده و این شهر توریستی با ۲۸۰ واحد اقامتی و ۱۰ هزار تخت میزبان گردشگران است.

باقر باقرزاده اظهار کرد: با پر شدن مراکز اقامتی، چهار روستای هدف گردشگری این استان نیز مملو از مسافران و گردشگرانی است که در نیمه‌های بهار مقصد گردشگری خود را سرعین و شهرها و روستاهای همجوار انتخاب کردند.

اما بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان اردبیل شرایط جوی ناپایدار تا اواسط هفته آینده ادامه دارد و احتمال بارش رگباری باران و سرد شدن هوا در برخی از ساعات عصرگاهی وجود دارد.

کد خبر 5482161

منبع: مهر

کلیدواژه: ترافیک محورهای مواصلاتی سرعین عید فطر 1401 پلیس راه سید محمد صفوی بارش باران آستارا تونل تلفات جاده ای گردشگری فرمانداری سرعین آب درمانی عید فطر 1401 عید سعید فطر نماز عید سعید فطر بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا گرد و غبار روز معلم فطریه آمار کرونا خراسان رضوی بارش باران ماه رمضان 1401 مشهد استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۱۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با تاکید بر جذب گردشگر با استفاده از ایجاد جاذبه‌های بصری و نورپردازی گفت: باید از علم روز به ویژه در هنگام مرمت و تعمیر بناهای تاریخی بهره گیریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد در دیدار با مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان، مدیریت به ویژه مدیریت مسائل فرهنگی را بسیار مهم بیان و اظهار کرد: کار با مدیر و کارشناسان بسیار می‌تواند پیش برود و گاهی بیشتر از اعتبارات و بودجه در پیشبرد امور تأثیرگذار است، لذا مدیریت از این جهت بسیار مهم است و مسئله مدیریت نیز یک امر ذاتی است.

وی بهره‌گیری و استفاده از ظرفیت خیرین در توجه و حفظ میراث فرهنگی استان را امری مهم عنوان کرد و افزود: باید از حضور خیرین در امور میراث فرهنگی به ویژه در مرمت و بازسازی مساجد قدیمی و دیگر بناهای تاریخی و میراث فرهنگی استفاده کرد.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با تاکید بر حفظ میراث فرهنگی و میراث گذشتگان تصریح کرد: با این کار فرهنگ خود را حفظ می‌کنیم و در می‌یابیم بزرگان ما چه میزان فهم داشته‌اند و بناها را طبق نیاز روز احداث می‌کردند.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد اضافه کرد: باید نمایشگاهی داشته باشیم و وسایلی که از قدیم اکنون در اختیار مردم است را جمع‌آوری و به نمایش بگذاریم تا به این واسطه هنر خود را نشان دهیم.

وی با تاکید بر جذب گردشگر با استفاده از ایجاد جاذبه‌های بصری و نورپردازی تصریح کرد: باید از علم روز به ویژه در هنگام مرمت و تعمیر بناهای تاریخی بهره گیریم؛ اصفهان مدارس علمیه تاریخی فراوانی در گذشته داشته اما در هنگام حمله افاغنه و در دوران پهلوی بیشتر این مدارس از بین رفت و تنها حدود ۳۰ مدرسه به جا مانده است.

امام جمعه اصفهان افزود: اصفهان از ظرفیت گردشگری بسیار بالایی برخوردار است و نقاط گردشگری فراوانی دارد اما در عین حال نیازمند مدیریت است و باید گفت میراث فرهنگی به ذوق و مدیران با ذوق و به مدیرانی که به‌صورت میدانی در مناطق حضور یابند نیاز دارد.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد تشکیل شورایی برای تفکیک برخی از بناهای شخصی از میراثی را مهم دانست و افزود: شورایی برای تفکیک برخی از بناها به تشخیص متخصصان این امر باید ایجاد شود تا تکلیف برخی از بناها در اصفهان مشخص شود.

وی عنوان کرد: باید به پیشکسوتان صنایع دستی و اساتید میراث فرهنگی اهمیت داده و نسبت به آن‌ها رسیدگی کنید، همچنین از افرادی که می‌توانند در زمینه صنایع دستی آموزش دهند استفاده کنید و نسبت به تکریم و تجلیل و داشتن آماری از تعداد آن‌ها و تهیه عکس و تصاویر این هنرمندان اقدام کنید، زیرا تکریم این هنرمندان امری ضروری است.

در ابتدای این دیدار نیز امیر کرم‌زاده، مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان توجه به میراث فرهنگی را توجه به ایران و تاریخ میراث کهن آن بیان کرد و اظهار داشت: توجه به میراث اسلامی و تمدن نوین اسلامی اهمیت به میراث گرانبهایی است که پیامبر اسلام به جا گذاشته و باید معرفی شود و در حفظ و ترویج آن تلاش کرد.

وی افزود: بناهایی که معماری فرهنگی و تاریخی خاصی در آن به کار رفته است و رهبر معظم انقلاب نیز بارها فرموده‌اند که این بناها فارغ از اینکه چه افرادی در آن زندگی کرده‌اند مهم بوده زیرا دسترنج هنرمندان و معماری ایرانی و اسلامی ما است.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی استان خاطر نشان کرد: استان اصفهان یکی از استان‌های بسیار برخوردار در حوزه صنایع دستی است و صادرات صنایع دستی به دلیل ارزآوری و ایجاد اشتغال خانگی و ارزان قیمت دارای اهمیت است.

وی اضافه کرد: در حوزه گردشگری نیز اصفهان با تعدد بناهای تاریخی و آب و هوایی و راه‌های مواصلاتی و پایتخت بودن آن در ادوار گذشته نگین گردشگری کشور است و نشان می‌دهد که اصفهان مهد دین و در حوزه بناهای تاریخی و گردشگری بسیار مورد توجه بازرگانان بوده است.

کرم‌زاده هم چنین اعتبارات اندک میراث فرهنگی را یکی از دلایل اصلی عدم تحقق انتظارات مردم در حفظ و ترویج میراث فرهنگی عنوان کرد و ادامه داد: شرکت‌های سرمایه‌گذار و ورود آنها برای حفظ میراث فرهنگی در این حوزه اهمیت دارد و باید از ظرفیت این شرکت‌ها بهره برد.

کد خبر 748790

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • امدادرسانی به ۶ مصدوم در محورهای مواصلاتی چهارمحال و بختیاری
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب