Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس، گروه شهری: شرکت شهر سالم شهرداری تهران درسال 1372 به منظور فراهم آوردن همه زمینه های لازم و تهیه امکانات جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به پرسنل شهرداری تهران، به عنوان یکی از زیر مجموعه‌های حوزه مشاور پزشکی شهرداری تهران تاسیس شد.

این حوزه با هدف دستیابی به سطوح مختلف عدالت اجتماعی در ابعاد اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و پاسخگویی به نیازهای اساسی مردم در پرداختن به سلامت عمومی شهروندان راه اندازی شده و از انتهای سال 78، در پی انحلال حوزه مشاور پزشکی و به‌دلیل تغییر و تحول در ساختار سازمانی شهرداری تهران و ورود شوراهای اسلامی در عرصه مدیریت شهری، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی تحت مدیریت و سرپرستی شرکت شهر سالم قرار گرفت، از آن پس این شرکت فعالیت‌های خود را زیر نظر حوزه معاونت امور اجتماعی و فرهنگی ادامه داده و پس از تصویب لایحه ساماندهی شرکت‌ها و سازمان‌ها توسط شورای اسلامی شهر تهران مقرر شد شرکت زیر نظر حوزه معاونت مالی و اداری برای اجرای اهداف تعیین شده در ماده پنج اساسنامه که بخشی از وظایف شهرداری تهران است به فعالیت خود ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمده فعالیت شرکت پس از تاسیس، هدایت درمان مستقیم بواسطه راه اندازی درمانگاه‌های مناطق شهرداری تهران بوده است. آنطور که به دنبال اخذ موافقت اصولی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر راه اندازی یک مرکز بهداشتی‌درمانی در هر منطقه شهرداری تهران اقدام به تاسیس مراکز مذکور کرده و در حال حاضر دارای تعدادی درمانگاه در مناطق 22 گانه تهران است. در ابتدای سال 1383، راهبری درمان غیر مستقیم شهرداری تهران و بیمه درمان شهرداری که ضوابط آن توسط آئین نامه درمانی و مصوبات شورای درمان شهرداری تهران تعیین می‌شود به شرکت شهر سالم شهرداری تهران واگذار شد.

 انتخابات شورای ششم شهر و روستا ۲۸ خرداد سال گذشته برگزار شد. این انتخابات همزمان با انتخابات ریاست جمهوری بود و مردم تهران با رأی قاطع به لیست شورای ائتلاف انقلاب اسلامی به فعالیت ۲۱ نفر در لیست رأی قاطع و مثبت دادند. فعالیت شورای شهر ششم در پایتخت تقریبا از نیمه مرداد آغاز شد و مهم ترین اولویت آنها که انتخاب شهردار بود نیز انجام گرفت.

اعضای شورای ششم در دومین جلسه خود «علیرضا زاکانی» را با ۱۸ رای از مجموع ۲۱ رای، به عنوان شهردار تهران انتخاب کردند. پس از یک ماه حکم علیرضا زاکانی توسط وزیر کشور دولت رئیسی ابلاغ شد و ۱۱ شهریور به صورت رسمی کار خود را در شهرداری تهران آغاز کرد.

حدود ۸ ماه از فعالیت مدیریت شهری جدی می‌گذرد و در این مدت شهرداری در حوزه های مختلف از جمله واکسیناسیون، کاهش آسیب‌های اجتماعی و .. به ویژه در مناطق جنوبی و مرکزی تهران ورود یافته است و همواره مدیران شهری می‌گویند در جهت بهبود وضعیت شهر تهران به ویژه مناطق جنوبی و محروم برنامه‌های مفصلی دارند و اقداماتی هم در این راستا آغاز شده است.

درباره موضوعات مختلف در شرکت شهر سالم شهرداری تهران از جمله مساله واکسیناسیون شهروندان در مقابل کرونا،  تجهیز مراکز درمانی، بیمه تکمیلی پرسنل شهرداری و پرداخت بدهی‌های انباشته، راه‌اندازی سامانه جامع قراردادهای شرکت، حضور فعال مؤثر در برگزاری مراسم‌های ملی و مذهبی و پشتیبانی از مراسم راهیان نور با اعزام تیم‌های فوریت‌های پزشکی و... با امیر نورمحمدی مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران به بحث و گفت‌وگو نشستیم که جزئیات آن به شرح ذیل است:

نخستین دستاورد مهم مدیریت شهری جدید واکسیناسیون سراسری تهرانی‌ها 

یکی از مهمترین اقدامات انجام گرفته در شهرداری تهران همزمان با آغاز فعالیت مدیریت شهری جدید موضوع واکسیناسیون گسترده تهرانی‌ها و همکاری با دستگاه‌های مربوطه بود. جزئیات این گام مهم جهت حفظ سلامت شهروندان را تشریح بفرمائید.

بله، فاز نخست واکسیناسیون شهرداری تهران با شعار «تهران دوباره جان می‌گیرد» با دستور شهردار تهران، مبنی بر هدف قرار دادن واکسیناسیون گروه های آسیب‌پذیر به عنوان گام جهادی شهرداری تهران برای مقابله با ویروس کرونا شکل گرفت که طبق این پویش تا ۱۰ مهر سال 1400 افراد بالای ۱۸ سال واکسینه شوند.پس از شروع طرح اعلام شد که نیمی از ظرفیت واکسیناسیون پایتخت را شهرداری برعهده می گیرد. برای این منظور همان زمان ۱۳ مرکز ثابت، ۳ مرکز خودرویی و ۱۰ واحد سیار (ون) برای واکسیناسیون اقشار توانیاب تجهیز و روز اول مهر هم زمان با آغاز پویش واکسیناسیون افتتاح شد. پس از گذشت چند روز ۲ مرکز ثابت و خودرویی به این تعداد اضافه شده و در مجموع ۲۸ «شهرواکسن» برای واکسیناسیون اختصاص داده شد.

پس از گذشت مدتی از شروع واکسیناسیون، با توصیه شهردار تهران و با توجه به اینکه همزمان با همکاری دستگاه ها بیشتر از نیاز مردم در حوزه تزریق واکسن خدمات رسانی انجام شد. برای جلوگیری از هدر رفت منابع ۶ مرکز از آن ۲۸ مرکز در حال فعالیت تعطیل و تعداد این مراکز به ۲۲ مرکز رسید. در این فاز عموم شهروندان از جمله گروه های آسیب پذیر که شاید کمتر مورد توجه بودند، شامل معتادان داخل کمپ ها، کودکان کار و خانواده آن ها، معتادان در پاتوق های شهر و اتباع بیگانه غیر مجاز که بخش عمده آنها مدارک هویتی نداشتند از طریق خودروهای ون واکسینه شدند.

شرکت شهر سالم طی تعامل با وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی، بخشی از ظرفیت مراکز واکسیناسیون شهر سالم را برای شهروندان، یک بخش را برای کارکنان شهرداری و بخش دیگر را برای خانواده‌های آنها اختصاص داد.براساس اعلام شرکت شهر سالم ابتدا واکسیناسیون کارکنان بهشت‌زهرا(س)، سازمان پسماند، رانندگان و راهوران حمل و نقل عمومی انجام شد و پس از آن نوبت دریافت واکسن به سایر کارکنان شهرداری رسید.با توجه به اطلاعات، پرسنل شهرداری و خانواده های آنان واکسینه شده اند. بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت بهداشت و درمان و با گذشت ۶ ماه از تزریق دٌز دوم واکسن، اواسط آبان ماه بود که تزریق سومین دز واکسن کرونا با اولویت کارکنان سازمان بهشت زهرا (س) و کادر درمان شرکت شهر سالم انجام شد.  ناگفته نماند که کرونا همیشه یک تهدید بوده و هست اما یک ظرفیت هم بوده آن هم ظرفیتی که بر اساس آن کیفیت خدمات را ارتق و در نهایت بهره‌وری را افزایش دهیم. 

شرکت شهر سالم با چالش‌های مختلفی در دوره‌های گذشته و کنونی مواجه بوده‌است. نظر شما در این زمینه چیست و راهکار برون رفت از مشکلات چگونه است؟

 رویکرد شهردار جدید تهران به سمت تحول‌گرایی و مدیریت جهادی است حرکت جهادی در شرکت شهر سالم که کارش خدماتی است، اهمیت و نمود بیشتری دارد و نیاز است در این همگی دست به دست هم بدهیم. البته اولویت نخست شرکت شهر سالم را خدمت به پرسنل زحمتکش و بازنشستگان شهرداری می دانیم پرسنل شهرداری همواره و در برخی ادوار بیشتر مورد هجمه قرار گرفته‌اند و در بعضی مسائل مظلوم واقع شده‌اند. اینجاست که باید با خدمات بهداشتی درمانی به ایشان دست کم در این حوزه تسلی خاطر بیشتری دریافت کنند.رویکرد مدیریت جدید شرکت شهر سالم تمرکز بر درآمدهای پایدار است تا بتوانیم بر اساس آن هزینه کنیم. برای این امر لازم است تا همه ما شرکت را از آن خود بدانیم و برای رشد و اعتلای آن بکوشیم.

فرمانده کسی است که جلوتر از همه حرکت کند و به نیرو بگوید بیا

شهید همت و شهید سلیمانی همیشه این نکته را مطرح و عمل می‌کردند که فرمانده کسی است که جلوتر از همه حرکت کند و به نیرو بگوید بیا. اگر این کار را انجام دادیم یعنی موفق شده‌ایم. اما اگر ایستادیم و به نیرو گفتیم برو، کار پیش نخواهد رفت. این چراغ راه ماست من از معاونان و مدیران درمانگاه‌ها می‌خواهم که همیشه خود در متن مسائل حضور داشته باشند.

تلاش برای رفع 3 چالش بزرگ شرکت شهر سالم

ما چند چالش بزرگ در مجموعه داریم. چالش نیروی انسانی، چالش تجهیزات و چالش بناها که دچار مشکلات فرسودگی و جانمایی هستند.باید طوری کار کنیم که مسئولیت‌هایی که از سوی بیت‌المال متوجه ماست را بتوانیم پاسخ دهیم. باید به جز جزء کارمان تسلط داشته باشیم تا خدایی نکرده هزینه بی‌جایی نداشته باشیم و شرمنده مراجعه‌کننده‌ای که از جنس خود ماست، نشویم.

ببینید قطعا عبادت به جز خدمت خلق نیست اگر بتوانیم دو کار مثبت برای مردم انجام بدهیم بهتر از 10 کار نیمه تمام است که سودی هم برای خلق خدا نداشته باشد. درِ اتاق من به روی همه کسانی که صحبتی در حوزه کار دارند، باز است و از انتقادات و ایده‌های نو استقبال می‌کنیم و سعی می‌کنیم انتقادپذیر باشیم.

پرداخت بدهی انباشته و وصول مطالبات پیگیری نشده

گفته می‌شود همزمان با فعالیت مدیریت شهری جدید شرکت شهر سالم با انباشتی از بدهی‌ها مواجه بوده است، ماجرا از چه قرار بود و اکنون شرایط چگونه است.

بله پرداخت بدهی انباشته و وصول مطالبات پیگیری نشده از اقداماتی بود که طی چند ماه گذشته انجام گرفت و خوشبختانه با تمهیدات اتخاذ شده و وضعیت بهبود و شرایط به ثبات رسید. همچنین در این مدت اصلاح فرایندهای برگزاری مزایدات و مناقصات انجام شد.

دیگر برنامه‌ها چگونه پیش رفته است؟اجرای برنامه بیمه تکمیلی پرسنل شهرداری تهران و راه‌اندازی فرایند نسخه الکترونیک به کجا رسید؟

راه‌اندازی فرایند نسخه الکترونیک پس از یکسال تأخیر، برنامه‌ریزی در مورد موضوع اجرای برنامه بیمه تکمیلی پرسنل شهرداری تهران، پیگیری جهت تکمیل سازه تصویربرداری مرکز 5 شهرداری تهران و بخش آزمایشگاهی، پیگیری اصلاح تعرفه خدمات تشخیصی - درمانی، تجهیز مرکز 14 شهرداری تهران به دو دستگاه رادیولوژی و سونوگرافی با همکاری شهرداری منطقه،‌پیگیری اخذ مجوز آمبولانس خصوصی و هوم‌کر شهرداری تهران و اصلاح قراردادهای حوزه تأمین نیروی انسانی و شرکت در جهت صرفه و صلاح شرکت از دیگر اقدامات انجام شده در راستای تغییر و تحول در شرکت شهر سالم بوده است.

 اصلاح بودجه درمان پرسنل شهرداری متناسب با شرایط سال 1401

همچنین پروژه بهبود نرم‌افزارهای شرکت شهر سالم متناسب با نیازهای به روز حوزه سلامت، تقویت و پشتیبانی از فرایند واکسیناسیون طرح جهادی با تأمین واکسن و نیروی انسانی،‌جلوگیری از اتلاف منابع و هزینه‌کردهای غیرضروری تا حد امکان، اصلاح و تأیید بودجه درمان پرسنل شهرداری متناسب با شرایط سال 1401، پیگیری در خصو ص راه‌اندازی سامانه جامع قراردادهای شرکت و بهبود شرایط جذب پزشکان و دندانپزشکان از طریق ایجاد شرایط متناسب‌تر جهت فعالیت آنها همچنین خریدهای تجهیزات پزشکی و اقلام لازم درمانی جهت پشتیبانی مناسب برای ارائه خدمات از دیگر برنامه‌های صورت گرفته در 8 ماهه گذشته بوده است.

همچنین تکمیل فرایند معاینات سلامت شغلی حوزه کارگری و کارمندی در سال 1400، اخذ مجوز آزمایشگاه بهداشت حرفه‌ای در شهرداری تهران حضور فعال و مؤثر در برگزاری مراسم‌های ملی و مذهبی در شهر تهران، پشتیبانی از برگزاری مراسم راهیان نور با اعزام تیم‌های فوریت‌های پزشکی از دیگر برنام‌های شرکت شهر سالم در 8 ماهه گذشته بوده است.

اقداماتی برای بهبود سلامت روان شهروندان

برنامه فعالیت مرکز سلامت روان در شرکت شهر سالم چگونه پیش رفته است؟

ببینید اختلالات سلامت روان صدها میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار داده است. غفلت از این اختلالات خسارات جدی در سطح فرد، خانواده و جامعه به دنبال خواهد داشت، هر چند در حال حاضر امکان درمان موفق اختلالات عصبی و روانی وجود دارد، تنها درصد کمی از افراد نیازمند خدمت، فقط ابتدایی ترین درمان را دریافت می کنند..

براساس آخرین تحقیقات انجام شده در کشور اختلال عصبی ـ روانی در مقایسه با سایر بیماری‌ها مهمترین عامل ناتوانی در سنین 10 الی 40 سالگی است. در کشور ایران، خدمات سلامت روان از سال 1367 در شبکه بهداشت و درمان کشور ادغام شد و افراد ساکن در مناطق روستایی و شهری کشور از طریق نظام مراقبت های بهداشتی اولیه این خدمات را دریافت می کردند. از سال 1386 و پس از تجدید نظر برنامه کشوری سلامت روان، این خدمات از طریق نظام پزشک خانواده به افراد در مناطق روستایی و شهری ارائه می‌شود. در این نظام، پزشکان عمومی به عنوان خط اول ارائه خدمت به خصوص در مناطق شهری می توانند با شناسایی به هنگام و درمان مناسب اختلالات عصبی و روانی گام بزرگی در کاهش بار ناشی از این بیماریها بردارند.

شرکت شهر سالم شهرداری تهران بر اساس اسناد فرادستی و همچنین سند برنامه پنج ساله سوم 1402- 1398،  به موضوع سلامت روان به عنوان یکی از مسائل کلیدی شهر، اقدام به راه اندازی مرکز جامع سلامت روان با هدف دسترسی همه شهروندان به ویژه پرسنل شهرداری تهران به خدمات سلامت روان و کاهش آسیب های ناشی از بحران های شهری کرده است.  مرکز جامع سلامت روان مرکزی است وابسته به شرکت شهر سالم که تحت هدایت و نظارت اساتید مطرح در حوزه سلامت روان از طریق ارتباطی هدفمند و پویا با دیگر ظرفیت های ارائه  دهنده خدمات سلامت شهرداری، بسته کاملی از خدمات و مراقبت های سلامت روان، نظیر آموزش، شناسایی، پیشگیری، درمان و مراقبت فعال و... را به یک جمعیت تعریف شده ارائه می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شرکت شهر سالم شهرداری تهران پرسنل شهرداری تهران شرکت شهر سالم شهرداری تهران مدیریت شهری سلامت روان راه اندازی انجام شد بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۲۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟

خبرگزاری مهر گروه جامعه: طرح ترافیک در پایتخت سال‌ها است به صورت‌های مختلف اجرایی شده با هدف اینکه از بار ترافیکی معابر و خیابان‌های تهران به ویژه در مرکز شهر بکاهد. اما در سال‌های اخیر به نوعی از اثر بخشی این طرح کاسته شده است. برخی کاهش اثر بخشی را به علت امکان خرید طرح ترافیک برای همه شهروندان می‌دانند و برخی به نحوه اجرای آن خرده می‌گیرند. تعدادی از شورای شهری‌ها هم معتقدند طرح کنونی پویایی ندارد و حتماً باید تغییر کند.

هم اکنون محدوده طرح ترافیک از شمال به خیابان مطهری، از جنوب به خیابان شوش، از غرب به خیابان کارگر و از سمت شرق به خیابان‌های شریعتی و ۱۷ شهریور است و از سوی دیگر طرح کنترل آلودگی هوا نیز از شمال به بزرگراه همت، از شرق به بزرگراه امام علی (ع)، از جنوب به بزرگراه بعثت و از غرب به بزرگراه نواب و چمران محدود می‌شود.

طرح ترافیک از چه زمانی به تهران آمد؟

با سیری در تاریخ بلدیه تهران می‌توان فهمید که طرح ترافیک در پایتخت ۱۵۰ سال قدمت دارد و این طرح برای اولین‌بار در زمان سلطنت ناصرالدین شاه قاجار با منع ورود چهارپایان باربر به محوطه میدان «ارگ» به اجرا درآمد.

مطالعات طرح ترافیک تهران تقریباً بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و از اسفند سال ۱۳۵۷ آغاز شد و هدف از آن بررسی‌هایی به منظور دستیابی به یک شبکه حمل و نقل متعادل در رابطه با سامانه اتوبوسرانی و کاهش استفاده از وسایل نقلیه شخصی، به خصوص در مرکز شهر بود تا در نهایت به اعمال مقررات ممنوعیت ورود وسایل نقلیه غیرمجاز طی ساعاتی از روز به هسته مرکزی شهر انجامید.

بعد از آن بود که این طرح به مرور زمان اشکال مختلفی به خود گرفت و در زمان‌های مختلف محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های خاصی را در تردد وسایل نقلیه شخصی به وجود آورد و تاکنون به گفته کارشناسان حدود ۲۰ مرحله تغییرات در این طرح اعمال و اجرا شده است؛ در حقیقت باید گفت که طرح ترافیک مثل کودکی بوده که در طول این ۴۰ سال رشد و تغییر کرد و به بخشی از هویت ترددی تهران تبدیل شد.

بررسی سوابق و اسناد نشان می‌دهد که مرحله اول طرح ترافیک تهران ابتدای شهریور ۱۳۵۸ شکل گرفت و بر این اساس، ساخت مسیرهای ویژه اتوبوس‌های شرکت واحد در مرکز شهر به طول بیش از سه کیلومتر برای تردد روان‌تر وسایل حمل و نقل عمومی آغاز شد و در مرحله بعد ورود اتومبیل‌های تک‌سرنشین به مرکز شهر بین ساعت ۶:۳۰ تا ۱۰ صبح ممنوع اعلام شد.

طرحی زوج و فرد یا رینگ دوم طرح ترافیک، هم طرحی نام آشنا برای پایتخت‌نشینان است که از آذرماه ۱۳۸۴ اجرایی شد؛ البته طی حدود ۳ سال پیش که معاون وقت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران خبر از حذف طرح زوج و فرد و جایگزینی طرحی به نام کنترل و کاهش آلودگی هوا در محدوده طرح سابق خبر داد و این طرح ۱۴ ساله به تاریخ پیوست. استدلال مسؤولان شهری برای حذف طرح زوج و فرد کارآمدنبودن آن با توجه به افزایش تعداد خودروها در تهران عنوان شد.

محسن پورسیدآقایی، معاون سابق حمل و نقل و ترافیک شهرداری در زمان حناچی از ابتدای سال ۹۷ نسخه جدید طرح ترافیک را به اجرا گذاشت که طی آن نحوه محاسبه هزینه تردد در محدوده مرکزی شهر به کلی تغییر کرده و متناسب با زمان ورود و خروج در محدوده تعیین شد. نسخه مترقی این طرح نیز با حذف محدوده زوج و فرد و اضافه شدن آن به محدوده طرح ترافیک به‌عنوان حلقه دوم و البته با عوارض تردد معادل نصف ارقام تعیین شده برای محدوده طرح ترافیک به اجرا درآمد.

بروزرسانی طرح ترافیک بر اساس مقتضیات زمانی

حالا به نظر می‌رسد تغییر و جراحی طرح ترافیک تهران جدی شده است. محسن هرمزی معاون حمل و نقل شهرداری تهران، در مورد سرانجام مطالعات تغییر در اجرای طرح ترافیک در شهر تهران با تأکید بر اینکه ما در معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران میراث دار کم و کاستی‌هایی هستیم، گفت: حوزه طرح ترافیک در سال‌های اخیر با توجه به مقتضیات زمانی به‌روزرسانی نشده است.

شهرداری: به‌روز رسانی طرح ترافیک در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود

وی با بیان اینکه در به‌روزرسانی طرح ترافیک قواعد را در سال جدید در دستور کار قرار دادیم؛ بگونه‌ای که موضوع به‌روز رسانی طرح ترافیک در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود، افزود: بعد از نهایی شدن تغییرات، طرح اصلاحی باید در نهادهای بالادستی مورد بررسی و تصویب قرار گیرد و بعد از آن نسبت به ابلاغ و اجرایی کردن طرح جدید اقدام می‌کنیم.

هرمزی با تأکید بر اینکه جزئیات تغییرات بعد از نهایی شدن به اطلاع شهروندان می‌رسد، اظهار کرد: اما باید بگویم که بر اساس مطالعات جدید یک طرح ترافیک خواهیم داشت و چیزی به نام طرح «زوج و فرد» نخواهیم داشت و همچنین قواعدی مبتنی بر حوزه برقی سازی را وضع می‌کنیم؛ یعنی خودروها و موتورسیکلت‌های برقی قابلیت تردد بدون محدودیت خواهند داشت. در محدوده بازار و منطقه ۱۲ نیز محدودیت‌هایی برای تردد موتورسیکلت‌های بنزینی ایجاد خواهد شد.

طرح جدید ترافیکی کمکی به شب مردگی خیابان‌های پایتخت

معاون حمل و نقل شهرداری تهران تصریح کرد: طرح جدید ترافیکی را به نحوی مدیریت خواهیم کرد که از شب مردگی خیابان‌ها کم کنیم؛ زیرا طرح ترافیک سال‌ها باعث شده که به شب مردگی خیابان‌ها کمک کند.

ترافیک یکی از معضلات اصلی کلان‌شهر تهران است و روزانه تعداد زیادی از شهروندان گرفتار این موضوع هستند. کمبود حمل و نقل عمومی و فرسودگی این ناوگان هم گلایه تهرانی‌ها را به همراه دارد و رفع این کمبودها و کاهش ترافیک از دغدغه‌های شهری آنها است. مدیران شهری می‌گویند به زودی در حوزه حمل و نقل تحول رخ می‌دهد و تعداد زیادی اتوبوس و تاکسی برقی به تهران افزوده می‌شود و طرح ترافیک هم نحوه اجرای آن امسال تغییر می‌کند. ا

در حال دریافت پیشنهادات و اطلاعات از سوی جامعه دانشگاهی هستیم

شهریار افندی‌زاده مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره تغییر در اجرای طرح ترافیک در تهران اظهارداشت: در حال دریافت پیشنهادات و اطلاعات از سوی جامعه دانشگاهی درباره بازنگری در طرح ترافیک هستیم و پس از بررسی این مرحله، موضوع در کمیته‌ای ویژه بررسی نهایی خواهد شد.

وی افزود: حذف حلقه دوم طرح ترافیک یا محدوده زوج و فرد یکی از این مسائل است که بررسی خواهد شد.

بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک امسال قطعی است

مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران با اشاره به اینکه بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک قطعی خواهد بود و امسال تغییر می‌کند، گفت: تغییر در نرخ طرح ترافیک جدای این موضوع است و تصمیم در این زمینه بر عهده شورای شهر تهران است.

افندی‌زاده گفت: بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک شامل زمان اجرا و مکان اجرا است که محدوده طرح ترافیک هم احتمال کاهش دارد.

تیغ جراحی بر پیکر قدیمی‌ترین طرح ترافیکی تهران است

اکنون آنچه به نظر می‌رسد تیغ جراحی بر پیکر قدیمی‌ترین طرح ترافیکی تهران است. هرچند زمان جراحی هنوز قطعی نشده چراکه مدیران شهری اعلام کرده‌اند بازنگری طرح ترافیک در تهران طی امسال قطعی است و رئیس پلیس راهور تهران می‌گوید؛ هنوز در مورد طرح ترافیک به جمع بندی نرسیده ایم و امسال طرح ترافیک تغییر نمی‌کند و باید اقدامات کارشناسی به درستی انجام شود. بسیاری از شهروندان هم می‌گویند طرح هر تغییری می‌کند فقط کاهش ترافیک را به همراه داشته باشد و منجر به هزینه و پرداخت اضافه برایشان نشود.

حالا باید منتظر ماند و دید پلیس راهور و شهرداری تهران چگونه به توافق می‌رسند و شورای عالی ترافیک چه تصمیمی در این زمینه اتخاذ خواهد کرد.

کد خبر 6090490 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق