Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیکل و لیتیوم کافی برای تولید ۱۴ میلیون خودروی الکتریکی در سال ۲۰۲۳ وجود دارد.

به گزارش ایران اکونومیست، گروه کمپین محیط‌زیستی «حمل‌ونقل و محیط‌زیست (T&E) » اعلام کرد که نیکل و لیتیوم کافی برای تولید ۱۴ میلیون وسیله نقلیه الکتریکی در جهان در سال ۲۰۲۳ وجود دارد، بنابراین اروپا باید مواد خام بیشتری را برای دور شدن سریع‌تر از نفت تامین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج بررسی‌ها نشان داد که حداکثر حجم جهانی نیکل و لیتیوم در سال ۲۰۲۵ برای تولید ۲۱ میلیون خودروی الکتریکی در سطح جهان کافی است. T&E گفت: به استثنای نیکل روسیه، باید مواد خام کافی برای ۱۹ میلیون خودروی الکتریکی در سال ۲۰۲۵ وجود داشته باشد.

فروش جهانی خودروهای برقی بیش از دو برابر شده و در سال ۲۰۲۱ از دو میلیون دستگاه در سال ۲۰۲۰ به ۴.۲ میلیون دستگاه رسیده است. شرکت مشاوره خودرو LMC پیش‌بینی کرده است که فروش جهانی خودروهای برقی در سال ۲۰۲۳ به ۹ میلیون و در سال ۲۰۲۵ به ۱۴.۲ میلیون برسد.

به نقل از رویترز، قیمت مواد باتری خودروهای الکتریکی طی سال گذشته افزایش یافته است و نیکل رکوردهای جدیدی را پس از حمله به اوکراین شکست زیرا روسیه یکی از تولیدکنندگان عمده نیکل است. برخی از تحلیلگران نسبت به تنگناهای کوتاه‌مدت در تامین باتری هشدار داده‌اند زیرا صنعت خودروسازی به سرعت تولید خودروهای بدون آلایندگی را سرعت می‌بخشد که می‌تواند مازاد تولید را نیز به دنبال داشته باشد.

T&E گفت رقابت برای لیتیوم و نیکل شدید است و خاطرنشان کرد که چین و ایالات‌متحده برای اطمینان از دسترسی به این مواد خام تلاش کرده‌اند. اروپا باید از این روند پیروی کند و آژانسی را برای تضمین تامین «فلزات حیاتی با منابع پایدار» ایجاد کند.

جولیا پولیسکانووا، مدیر ارشد T&E گفت: اکنون زمان تمرکز بر تامین مواد خام پایدار مورد نیاز این قاره برای استقلال انرژی و آینده‌ای سبز است.

 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: لیتیوم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: لیتیوم مواد خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۲۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی گلسنگ‌ها از چهره تخت جمشید + فیلم

عسکری مدیر پایگاه میراث‌جهانی تخت جمشید با بیان اینکه مرمتگران در مجموعه جهانی تخت جمشید با استفاده از روش‌های نوین، چند ته ستون این مجموعه تاریخی را از گلسنگ پاک کردند، اظهار کرد: پروژه گلسنگ‌زدایی از کاخ‌های تچر و کاخ شورا انجام شده و هم اکنون یک کارگاه فعال در کاخ آپادانا مشغول پاکسازی گلسنگ‌ها است و کارگاه پلکان شمالی کاخ آپادانا هم زودی ایجاد خواهد شد و برای پاکسازی پلکان شمالی کاخ آپادانا متخصصان ایرانی و خارجی با مرمتگران تخت جمشید همکاری دارند و یا به آنها مشاوره تخصصی ارائه می‌دهند.

او بیان کرد: ضروری است برای پاکسازی هر بخش، یک کارگاه مرمتی تعریف شود تا پس از پاکسازی گلسنگ‌ها، اقدامات حفاظتی و مرمتی انجام شود، در غیر این صورت پاکسازی‌ها ممکن است نه تنها مثبت نباشد بلکه برای آثار تاریخی زیانبار هم باشد.

بر اساس نظر متخصصان بیولوژیست، گلسنگ‌ها موجوداتی زنده، هوشمند و مخرب از خانواده خزه‌ها هستند و گونه‌های مختلفی دارند گلسنگ‌ها در طول سالیان دراز بر روی سنگ‌های تخت جمشید بوجود آمده اند و در دراز مدت باعث تخریب کامل آثار خواهند شد.

گلسنگ از یک موجود زنده تشکیل شده از اجماع بسیار نزدیک قارچ‌ها و جلبک‌هاست، در این همزیستی جلبک‌ها از طریق عمل فتوسنتز، مواد آلی تولید می‌کنند که به مصرف قارچ‌ها می‌رسد و از سوی دیگر قارچ‌ها با ترشح اسید سبب انحلال مواد معدنی سنگ می‌شوند که به مصرف جلبک‌ها می‌رسد.

در گذشته به صورت سنتی با این آفت سمج مبارزه می‌شد که چندان موثر نبود، اما در سال‌های اخیر مرمتگران تخت جمشید با روش‌های نوین و مواد جدید در چند مرحله موفق به دفع گلسنگ از چند ته ستون تخت جمشید شده اند.

مدیر پایگاه میراث‌جهانی تخت جمشید افزود: گلسنگ‌ها از مهم‌ترین عوامل آسیب‌رسان به بنا‌های تاریخی به‌خصوص آثار سنگی هستند.

او ادامه داد: این پایگاه از ۱۷ سال پیش تاکنون مطالعات بسیار گسترده‌ای در خصوص نوع و روش‌های پاکسازی گلسنگ‌ها آغار کرده و این مطالعات با همکاری مراکز بین المللی و مراکر تخصصی ایرانی همچنان در حال انجام است.

عسکری اضافه کرد: بنا بر اظهارات کارشناس، بیش از ۱۰۰ گونه گلسنگ در محوطه شناسایی شده است.

مدیر پایگاه میراث‌جهانی تخت جمشید اظهار کرد: تخت جمشید نخستین سایت ایرانی است که گلسنگ‌ها در آن مورد بررسی‌های تخصصی قرار گرفته است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • عرضه خودروهای وارداتی از ۱۶ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • عرضه خودروهای برقی از یک شنبه هفته آینده آغاز می‌شود
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • تلاش ایلان ماسک برای افزایش فروش تسلا در سفر سرزده به چین
  • پاکسازی گلسنگ‌ها از چهره تخت جمشید + فیلم
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد