Web Analytics Made Easy - Statcounter

منیره محرم نژاد، عضو هیأت مدیره دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان از فعالیت حدود ۹۰۰ ماما در سطح استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: این ماماها در بخش‌های مختلف درمانی شامل مراکز بهداشت، خصوصی، مراکز درمانی متعلق به سازمان تامین اجتماعی، بخش خصوصی و همچنین دانشگاه‌ها فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیأت مدیره دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان آمار ارائه شده در مورد تعداد ماماهای فعال در سطح استان تقریبی است، افزود: ورود و خروج به عرضه فعالیت در این حرفه همیشگی است از این رو آمارها هم تقریبی است.

وی با بیان اینکه ماماهای بیکار هم در سطح استان وجود دارد و بیکاری آنها به هیچ وجه خودخواسته و اختیاری نیست، تصریح کرد: بر اساس پروتکل «دوستدار مادر» به ازای هر مادر یک ماما باید در مراکز درمانی حضور داشته باشند، ولی در حال حاضر امکان جذب این تعداد ماما در بلوک‌های زایمان وجود ندارد .

محرم‌نژاد از فارغ التحصیلی ۳۰ ماما در دانشگاه آزاد و همچنین حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر از آنها از دانشگاه علوم پزشکی استان به صورت سالانه خبر داد و گفت: مراکز درمانی به هیچ وجه امکان جذب این تعداد فارغ التحصیل را ندارند و جذب‌ها معمولاً ۱۰ تا ۱۲ نفر به صورت سالانه انجام می‌شود.

نماینده گروه مامایی و مشاور امور بانوان و خانواده سازمان نظام پزشکی زنجان با تاکید بر اینکه درآمد ماماها در بخش خصوصی به هیچ وجه قابل توجه نیست، ادامه داد: دلیل عدم وجود درآمد در بخش خصوصی برای ماماها عدم انعقاد قرارداد بیمه‌ها با ماماها است، ضمن اینکه در بخش‌های دولتی هم مراکز زیادی برای فعالیت ماماها وجود دارد ولی نبوده قرارداد با بیمه‌ها این فعالیت‌ها را دچار مشکل کرده است.

وی تاکید کرد: عمده مشکل ماماها در حال حاضر جذب در مراکز درمانی است ضمن اینکه حقوق و مزایای مربوط به سختی کار در بلوک زایمان برای ماماها در نظر گرفته نشده است.

محرم‌نژاد با بیان این که اغلب ماماهای فعال در حال حاضر مدرک کارشناسی دارند، افزود: از بین ماماها فعال ۳۰ نفر هم عضو هیأت علمی هستند که در دانشگاه آزاد و همچنین دانشگاه علوم پزشکی مشغول به فعالیت هستند در ضمن تعدادی از فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد هم در مراکز مختلف درمانی و بهداشتی فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/73004

منبع: فارس

کلیدواژه: ماما دانشگاه علوم پزشکی مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۴۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در زنجان

مدیرکارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: بر اساس قانون هرگونه به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در واحدهای کارگاهی استان زنجان ممنوع است و متخلفان جریمه و مجازات می‌شوند.

اسماعیل آقاجانلو در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: بر اساس قانون هرگونه به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در واحدهای کارگاهی استان زنجان ممنوع است و متخلفان جریمه و مجازات می‌شوند.

وی از فعالیت مستمر گشت‌های مشترک اداره کار، فرمانداری‌ها و فراجا در سطح استان برای شناسایی نیروهای کار غیرمجاز خارجی خبر داد و یادآور شد: میزان جریمه سال‌جاری کارفرمایان متخلف که اقدام به استفاده از اتباع خارجی فاقد مجوز کار می‌کنند، به استناد بند (ج) ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مبنی بر اعمال جریمه به میزان پنج برابر حداقل دستمزد روزانه است.

مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان افزود: جریمه به‌کارگیری اتباع بیگانه در سال‌جاری چیزی حدود یک میلیون و ۱۹۴ هزار تومان است که البته این جریمه برای بار اول تخلف است و اگر تکرار شود، کارفرما به مجازات حبس نیز محکوم می‌شود.

آقاجانلو با بیان اینکه به‌کارگیری نیروی کار غیرمجاز خارجی در استان بیشتر در مزارع کشاورزی و در فصل برداشت محصولات، کارهای ساختمانی و گاوداری‌ها صورت می‌گیرد، اظهار کرد: این موضوع در کارگاه‌های تولیدی و صنعتی استان وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه وضعیت سیاسی در روند حضور کارگران تأثیرگذار بوده و این روند در استان زنجان از سال ۱۴۰۰ تاکنون صعودی بوده است، اضافه کرد: سال ۱۴۰۰ حدود ۴۰ کارفرمای متخلف در استان شناسایی شد که این آمار در سال ۱۴۰۱ به ۱۷۴ کارفرما در سال گذشته به ۳۰۰ کارفرما رسید.

مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان تعداد کارگران افغانی شناسایی شده را ۹۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: کارفرمایان متوجه تبعات سو ء باشند.

وی تصریح کرد: بنابراین از شهروندان و از کارفرمایان می‌خواهیم از اجاره محل و کارگاه به این افراد خودداری کنند و اگر کارگاه تعطیلی باشد و به صورت تیمی در آنجا سکونت کنند جلوگیری کنند.

مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان همچنین از شهروندان خواست تا برای صیانت از فرصت‌های شغلی، اشتغال غیرقانونی اتباع خارجی در سطح این استان را گزارش کنند.

کد خبر 749052

دیگر خبرها

  • سگ گزیدگی؛ ماموریت روزمره در مراکز درمانی! | حجم بالای حمله سگ های بدون صاحب به شهروندان | ویدئو
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • قرارداد سرمربی تیم ملی، اولویت فدراسیون شد | جلسه در دفتر تاج؛ به زودی
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • نقش ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری کلیدی است
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • ممنوعیت به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در زنجان
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان