Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، وحید مجتهدی عصر پنجشنبه در نشست جهاد تبیین در مبارزه با مفاسد اقتصادی در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: بیستمین سالگرد صدور فرمان هشت ماده‌ای مقام معظم رهبری را در مبارزه با مفاسد اقتصادی گرامی می‌داریم و در این ۲۰ سال سعی بر این بوده تا با مظاهر فساد اقتصادی به ویژه قاچاق کالا و ارز اقدامات مؤثری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استان اردبیل را با داشتن ۳۹۶ کیلومتر مرز مشترک با جمهوری آذربایجان و داشتن سه بازارچه مرزی به عنوان یک استان دارای تبادلات اقتصادی مرزی اعلام کرد و گفت: به رغم این شرایط ما کمترین قاچاق کالا و ارز را در این استان شاهد هستیم و یکی از معبرهای اصلی قاچاق شهرستان نیر است که با درایت نیروی انتظامی این گلوگاه مورد رصد و پایش دقیق قرار می‌گیرد.

دبیر کمیسیون نظارت و مبارزه با کالا و ارز قاچاق استان اردبیل تصریح کرد: در کنار فرمان هشت ماده‌ای مقام معظم رهبری در مبارزه با فساد که از سال ۸۰ ابلاغ شده، اخیراً اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز را نیز شاهد بودیم که به معنای واقعی به مجموعه انتظامی و سایر دستگاه‌ها اختیارات تامی داده تا با عوامل قاچاق برخورد جدی را انجام دهند.

مجتهدی افزود: ۱۰ اردیبهشت امسال از سوی نهاد ریاست جمهوری قانون اصلاح شده مبارزه با قاچاق کالا و ارز ابلاغ شده و همه دستگاه‌ها موظف به اجرای این قانون هستند که در آن به واردکنندگان کالا در چارچوب قوانین مشخص عناصر تشویقی در نظر گرفته شده و در کنار آن با هرگونه قاچاق کالا از طریق مبادی غیررسمی تاکید شده است.

وی شناسنامه‌دار کردن کالاها را در رهگیری دقیق و رصد فروش و عرضه این کالاها یادآور شد و خاطرنشان کرد: قاچاق به افزایش شکاف طبقاتی، بالا رفتن پول‌شویی، افزایش هزینه‌ها و کاهش انگیزه سرمایه‌گذاری منجر شده و ضروری است مبارزه بی‌امان با قاچاق کالا در ردیف جرایم اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.

مجتهدی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: در قانون جدید قاچاق در ردیف جرایم اقتصادی قرار گرفته و سعی بر این است تا با عوامل و عناصر آن برخورد قانونی انجام شده و جلوی قاچاق و راه‌ها و منفذهای آن گرفته شود.

وی استان اردبیل را استان کم پرونده در حوزه قاچاق اعلام کرد و ادامه داد: با همکاری نیروی انتظامی و پلیس امنیت اقتصادی گلوگاه‌های مهم در ورود کالاهای قاچاق به استان گرفته شده و ما کمترین تحرک قاچاقچیان را شاهد هستیم.

مجتهدی بیان کرد: در حوزه فرهنگی و اجتماعی نیز باید به تغییر نگرش‌ها و جلوگیری از مصرف‌گرایی توجه کرده و به شکل سلامت‌محور کالاهای تولید داخل را مورد توجه قرار داد.

وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در کنار سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان غذا و دارو نیز به رصد و پایش کالاهای قاچاق دقت نظر بیشتری داشته و سعی بر این است تا حرکت‌ها و اقدامات در این حوزه به شکل مؤثر انجام شود.

مجتهدی نقش جهاد تبیین را در همراه کردن مردم برای ریشه‌کنی فساد و قاچاق یادآور شد و تصریح کرد: باید مردم در کنار دولتمردان مطالبه‌گری را مورد توجه قرار داده تا با یک مشارکت همه‌جانبه ریشه‌ها و زمینه‌های فساد در جامعه رخت بربندند.

وی گفت: ما آمادگی داریم تا با نقد سازنده و ارشاد و راهنمایی‌های مردم جلوی سودجویان و فرصت‌طلبان را گرفته و اجازه ندهیم تا به اقتصاد کشور ضربه‌ای وارد شود.

دبیر کمیسیون نظارت و مبارزه با کالا و ارز قاچاق استان اردبیل افزود: سعی بر این است تا به شکل عادلانه و با همراهی همه دستگاه‌ها به دور از شعارزدگی به عنوان یک مطالبه حقیقی با فساد و ریشه‌ها و زمینه‌های آن برخوردی جدی و قاطع انجام شود.

کد خبر 5482679

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری قاچاق کالاو ارز مفاسد اقتصادی دانشگاه محقق اردبیلی مقام معظم رهبری جمهوری آذربایجان بازارچه های مرزی ریاست جمهوری نیروی انتظامی امنیت اقتصادی عید فطر 1401 عید سعید فطر بوشهر نماز عید سعید فطر کرمانشاه گرد و غبار ویروس کرونا روز معلم خراسان رضوی بارش باران آمار کرونا ماه رمضان 1401 ایلام فطریه قاچاق کالا و ارز استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۵۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است

ایسنا/کردستان رییس کل دادگستری کردستان ضمن تاکید بر تعیین تکلیف پرونده های محکومین به قصاص در استان گفت: قضات باید در صدور قرار تامین منجر به بازداشت با دقت بیشتری عمل کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی روز شنبه(۸ اردیبهشت) در نشست مشترک شورای معاونین دادگستری استان با روسای دادگستری و دادستانهای حوزه های قضایی تابعه استان در سنندج اظهار کرد: مدیران قضایی استان در سال جاری باید حضور پررنگ تری در میان مردم داشته باشند و درخواست‌های حقوقی و قضایی آنها را رسیدگی کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: ضروری است تا در سال جاری قضات در جهت مختومه نمودن پرونده های قضایی توام با اتقان آراء تلاش و جدیت بیشتری داشته باشند تا زمینه رضایتمندی بیشتر مردم استان فراهم شود.

رئیس کل دادگستری کردستان بر استفاده بیشتر از ظرفیت صلح یاران در جهت ایجاد صلح و سازش در پرونده های قضایی تاکید کرد و افزود: مدیران قضایی استان در سال جاری باید حضور پررنگ تری در میان مردم داشته باشند و بصورت مستمر ضمن حضور در مساجد و اماکن مذهبی، درخواست‌های حقوقی و قضایی آنها را رسیدگی کنند.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال ‌جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد: مسئولین قضایی استان باید در جهت تحقق شعار سال ضمن شناسایی کارخانجات و واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل و اعلام این واحدها به ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان، اهتمام جدی داشته باشند.

وی تاکید کرد: سند تحول قضایی و اجرای برنامه های عملیاتی قوه قضاییه در سال ۱۴۰۳ باید محور حرکت فعالیتهای دستگاه قضایی استان در سال جدید باشد و با اتخاذ تدابیر و برنامه‌ریزی مدون، این برنامه در دادگستری استان اجرایی شود.

رئیس کل دادگستری استان بر تکریم مراجعین به دستگاه قضایی تاکید و تصریح کرد: یکی از مصادیق بارز این موضوع، پاسخگویی صحیح به سوالات و درخواست‌های ارباب رجوع است و همچنین ارزش قائل شدن قضات و کارکنان اداری برای وقت مردم است.

در این جلسه، اعضای شورای معاونین دادگستری استان و روسای دادگستری و دادستان های حوزه های قضایی تابعه استان به بیان برنامه های حوزه های تحت تصدی خود پرداختند و مصوباتی هم به تصویب رسید.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • جریمه قاچاقچی نوشابه های انرژی خارجی در خواف
  • دادستان های استان گلستان جوانانی توانمند و انقلابی هستند
  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل
  • رسیدگی به هزار و ۳۵۸ پرونده تخلف در تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد
  • میزان جریمه‌های تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد در فروردین اعلام شد
  • محموله میلیاردی باتری‌های قاچاق در بابل کشف شد
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود