Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین‌الملل خبرگزاری فارس، کارشناسان روسیه‌ای گفته‌اند که در پی اظهارات «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه در خصوص اینکه هیتلر یهودی بوده تنش‌ها میان مسکو و تل‌آویو تشدید خواهند شد.

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه چندی پیش در مصاحبه با شبکه ایتالیایی «زونا بیانکا» در پاسخ به این سوال که روسیه چگونه می‌خواهد اوکراین را نازی‌زدایی کند در حالی که مردم این کشور خودشان یک رئیس‌جمهور یهودی را انتخاب کرده‌اند، گفته بود: «پس اگر زلنسکی یهودی باشد چه؟ این واقعیت، وجود عناصر نازی در اوکراین را نفی نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من معتقدم که هیتلر خون یهودی نیز داشت و و بعضی از بدترین یهودی‌ستیزان، خود یهودیان هستند».

این اظهارات خشم صهیونیست‌ها را به شدت برانگیخت و پس از آن، «اسحاق هرتزوگ» رئیس‌ رژیم صهیونیستی به اظهارات «سرگئی لاوروف» درباره واکنش نشان داد.

رئیس رژیم صهیونیستی در مصاحبه با روزنامه عبری «هاآرتص» در واکنش به اظهارات لاوروف گفت: «من از سخنان وزیر امور خارجه روسیه شوکه شدم. این اظهارات مرا بسیار عصبانی کرد و باعث اشمئزاز من شد.»

اسحاق هرتزوگ در بخش دیگری صحبت‌هایش با اتهام‌زنی به وزیر امور خارجه روسیه بیان کرد: «لاوروف ترجیح داد که دروغ‌های ناگواری را که بوی‌ یهودستیزی می‌دادند، [در میان مردم] بپراکند. من از او انتظار دارم که عقب‌نشینی و عذرخواهی کند.»

پایگاه یدیعوت آحارونوت امروز پنجشنبه به نقل از کارشناسان روسیه‌ای پیش‌بینی کرده تنش‌های میان اسرائیل و روسیه در روزهای آینده تشدید شوند. این پایگاه نوشته «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه که در سال‌های گذشته تلاش کرده روابط نزدیک کشورش با اسرائیل را حفظ کند هنوز واکنشی به این موضوع نشان نداده، اما حتی قبل از اظهارات لاوروف هم تنش‌های میان مسکو و تل‌آویو رو به افزایش بود.

طی چند ماه گذشته رژیم صهیونیستی از اعمال تحریم علیه روسیه خودداری کرده بود و به اوکراین هم سلاح ارسال نکرد. «نفتالی بنت»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «یائیر لاپید»، وزیر خارجه این رژیم هرگز به صورت مستقیم از روسیه بابت آغاز جنگ اوکراین انتقاد نکردند.

روز چهارشنبه، «والنتینا ماتوینکو»، رئیس شورای فدراسیون دولت روسیه یک نامه آشتی‌جویانه برای رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی ارسال کرد که در آن تلاش شده بود از اظهارات لاوروف عقب‌نشینی شود، اما هنوز هیچ عذرخواهی رسمی از جانب روسیه انجام نشده است.

روزنامه یدیعوت آحارونوت تماس‌های مقام‌های روسیه‌ای با گروه‌های فلسطینی را نشان‌دهنده وجود تنش در روابط مسکو-تل‌آویو دانسته است. این روزنامه نوشته: «در چند هفته گذشته، همزمان با آنکه روابط میان اسرائیل و روسیه تنش‌آمیز شد، حجم روابط میان مسکو و گروه‌های مختلف فلسطینی افزایش یافت. ابتدا تماسی میان پوتین و محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی برقرار شد و بعد از آن لاوروف با اسماعیل هنیه، از رهبران ارشد حماس گفت‌وگو کرد. روز چهارشنبه هم هیئتی از حماس به سرپرستی موسا ابو مرزوق به مسکو سفر کرد.»

«عباس گالیاموف»، تحلیلگرسیاسی که سابقاً نطق‌نویس پوتین بوده گفته است: «در صورتی که اسرائیل روی موضع خودش اصرار بورزد و روسیه هم از دیدگاه‌هایش دفاع کند احتمال بدتر شدن روابط دو طرف وجود دارد.»

روزنامه یدیعوت‌آحارونوت به نقل از «الکساندر باونوف»، تحلیلگر سیاسی روس نوشته است: «می‌توانم تصور کنم که در صورت تشدید تنش‌ها روسیه ممکن است در سیاستش در خصوص فعالیت اسرائیل در آسمان سوریه تجدیدنظر کند و از انجام عملیات توسط اسرائیل در آنجا جلوگیری کند.»

باونوف در ادامه گفته است: «با وجود این، فکر می‌کنم که ارتش روسیه هنوز در آن مرحله قرار ندارد، چون در چنین حالتی آنها باید اقدامات امنیتی در سوریه را تشدید کنند، حال آنکه روسیه الان بخشی از نیروهایش را از سوریه به جبهه اوکراین منتقل کرده است.»

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اسرائیل اوکراین آدولف هیتلر رژیم صهیونیستی خارجه روسیه تنش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۵۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده انتخاب رئیس جدید امان رسانه‌ای شد

یک روزنامه نگار صهیونیست فاش کرد، اختلاف نظر شدیدی بین قطب‌های ساختار حاکم بر رژیم صهیونیستی بر سر انتخاب رئیس جدید سازمان اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی (امان) به وجود آمده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، امیر اورین روزنامه نگار و تحلیل‌گر روزنامه هاآرتص در این رابطه در صفحه خود در شبکه اجتماعی اعلام کرد، اختلاف نظر شدیدی بین ارکان ساختار ائتلاف حاکم بر سر رئیس جدید امان به وجود آمده است.

او در رشته تویت‌‌هایی که در ایکس منتشر شد، نوشت: روند تبلیغات جریان طرفدار بیبی علیه نامزدی سرتیپ شلومی بیندر برای ریاست امان است، اصولا جریان همراه با بنیامین نتانیاهو مخالف عملکرد ارتش است و همین امبر باعث ناخرسندی گالانت به عنوان وزیر جنگ شده است.

این روزنامه نگار در رابطه با پشت پرده اختلافات جاری بین ارکان رژیم صهیونیستی آورده است، تا پیش از 7 اکتبر نوعی اجماع وسیع در رابطه با نقاط مثبت بیندر وجود داشت و تاکید می‌شد که او در ریاست ستاد ارتش و تیپ گولانی و لشکر 91 عملکرد عالی داشته است، اما بعد از 7 اکتبر همه وی را هم در این شکست سهیم می‌دانستند.

به طور حتم واکنش کند تا حد فلج شدن شعبه عملیات ارتش در مقابل اقدام حماس در روز 7 اکتبر یک شکست بزرگ است که شلومو بیندر هم در آن سهم عمده‌ای داشت و باید در این رابطه تحقیقات کافی صورت گرفته و این مسئله مشخص شود.

با این حال به اعتقاد این نویسنده عملکرد بیندر در آن سطح از ناکارآمدی نبود که وی مجبور به استعفا شود، بلکه باید منتظر ارتقای درجه او باشیم و با وجود آن که نتانیاهو تلاش می‌کند تا فاجعه میرون را به وی مرتبط بداند اما وزیر جنگ نیازی به موافقت نخست وزیر برای انتصاب ژنرال‌های خود ندارد.

نویسنده تاکید می‌کند، این اختیارات حتی در زمانی که روابط بین وزیر جنگ و نخست وزیر عادی و حسنه باشد هم به همین شکل است چه رسد به شرایط فعلی!

او تاکید می‌کند، امروز وزیر جنگ از طریق مشورت با رئیس ستاد ارتش می‌تواند ژنرال‌های خود از جمله رئیس امان را انتخاب و منصوب کند و صرفا در زمینه انتخاب رئیس ستاد ارتش، این مشورت با نخست وزیر به انجام می‌رسد.

اورین در مورد روابط حاکم بین اعضای کابینه رژیم صهیونیستی هم می‌نویسد: گالانت به طور کاملا شرایط جدا و منزوی پیدا کرده است و از حضور در کنار نتانیاهو، سموتریچ و شهرک نشینان دوری می‌جوید، از اینرو به همراه هالیوی هر کسی را فردی را که مناسب می‌داند می‌تواند منصوب کند، نتانیاهو هم جرات دخالت نخواهد داشت زیرا با توجه به شرایط محاکمه نخست وزیر در چنین شرایطی مسئله تضاد منافع هم مطرح خواهد شد.

این تحلیل‌گر روزنامه هاآرتص در پایان رشته تویت‌های خود آورده است، علل توجیه پذیری در له و یا علیه انتصاب بیندر به عنوان رئیس امان مطرح می‌شود، اما در این میان جریان تبلیغاتی بیبی حق دخالت در آن را ندارد، گالانت و هالیوی هم به زودی و نه خیلی دیر از مقام خود کنار خواهند رفت، اما تا آن زمان باید به مثابه مانعی در مقابل دسپاچگی‌های نتانیاهو باشند، زیرا او نیز در مسیر خروج از قدرت قرار دارد.

پشت پرده استعفای فرمانده منطقه مرکزی ارتش رژیم صهیونیستیصهیونیست‌ها خواهان استعفای فرماندهان رده بالا شدنداحتمال استعفای زودهنگام رئیس ستاد ارتش اسرائیل

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاریو: نتانیاهو واقعی‌ترین خدمتکار بن گویر است
  • اظهارات بودار سمیر جعجع علیه مقاومت با حمایت تلویحی از اشغالگران!
  • مقام ارشد حماس: بلینکن وزیر خارجه اسرائیل است نه آمریکا
  • وزیران صهیونیستی: اعتراضات دانشجویی تهدیدی وجودی است
  • پشت پرده انتخاب رئیس جدید امان رسانه‌ای شد
  • تشدید اختلاف نظر میان مقامات کابینه نتانیاهو/ ادعاهای نظامی تل‌آویو درهم شکست
  • تشدید اختلاف نظر میان مقامات کابینه نتانیاهو/ ادعاهای نظامی تلاویو درهم شکست
  • گفت و شنود/ بلا نسبت!
  • تشدید اعتراضات ضد صهیونیستی در کشور‌های غربی در حمایت از مردم غزه
  • اظهارات جدید وزیر خارجه انگلیس علیه ایران | این راهکار بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس خواهد بود