Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان بنادر و دریانوردی، فرصت های سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران بخش خصوصی در بنادر غرب هرمزگان را اعلام کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، سازمان بنادر و دریانوردی، فرصت های سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران بخش خصوصی در بنادر غرب هرمزگان را اعلام کرد.

براساس اعلام سازمان بنادر و دریانوردی، این فرصت ها شامل احداث ترمینال کانتینر یخچالی، ساخت اسکله و رمپ، مکانیزه کردن پایانه مواد معدنی، ساخت آب شیرین کن، ساخت جاده اختصاصی بندر، ساخت اسکله مارینا برای ورزش های آبی و خدمات رسانی به شناورهای عبوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه بنادر غرب هرمزگان نقش اصلی در ترانزیت خودرو در کشور دارد و تخلیه و بارگیری ۹۰ درصد خودروهای سبک و سنگین را بر عهده دارد برای ارتقای خدمات بندری به صاحبان کالا، این سازمان آماده هر گونه همکاری با سرمایه گذاران در ساخت پارکینگ طبقاتی در زمین یک هکتاری با ظرفیت ۲ هزار دستگاه است.

با توجه به نزدیکی معادن به بنادر غرب هرمزگان و صادرات بیش از ۹۶۶ هزار تن انواع مواد معدنی و ساختمانی در سال ۱۴۰۰، با اجرای طرح مکانیزه شدن پایانه مواد معدنی و ایجاد بسترهای جدید امکان ارتقا به بیش از یک میلیون تن در سال وجود دارد و قاعدتا این امر زمینه حضور شرکت‌های بین‌المللی فعال در بخش صادرات مواد معدنی و مصالح ساختمانی در بنادر غرب هرمزگان را تقویت می کند.

مطالعات ساخت جاده اختصاصی بندر و اخذ عوارض ۲۰ ساله در راستای نقش مسئولیت های اجتماعی سازمان بنادر و دریانوردی و تعامل شهر و بندر به منظور ارتقاء کیفیت عبور و مرور وسایل نقلیه شهری و افزایش سطح خدمت دهی در دستور کار است.

با توجه به تردد بیش از ۱۳ هزار فروند شناور در سال ۹۸ به بنادر غرب هرمزگان و با در نظر گرفتن مجاورت این بندر به کریدور بین المللی تردد کشتی های اقیانوس پیما و همچنین خدمات رسانی به شناورهای متردد بین سکوهای نفتی و گازی در محدوده غرب هرمزگان می توان ظرفیت مناسب سرمایه گذاری در این بخش را فراهم کرد.

احداث اسکله مارینا برای ورزش های آبی و منطقه گردشگری برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری و همچنین جذب گردشگران در زمینه گردشگری دریایی از دیگر طرح های پیش رو در بنادر غرب هرمزگان است.

گسترش گردشگری دریایی، حمل و نقل و راه اندازی اسکله تفریحی و گردشگری در بنادر غرب هرمزگان نه تنها به عنوان فرصتی برای بهره‌وری اقتصادی سواحل و ایجاد شغل در این منطقه دارای اهمیت و پتانسیل با سابقه تاریخی است بلکه با جذب گردشگران و تقویت گردشگری دریایی در بنادر غرب هرمزگان می توان به رشد و توسعه اقتصادی دست یافت.

بنادر غرب هرمزگان آماده هرگونه همکاری برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی در زمینه خدمات رسانی به سرمایه گذاران است زیرا افزایش سرمایه گذاری در این بنادر، افزایش امکانات و زیر ساخت های بندری، تولید سرمایه و ایجاد اشتغال بیشتر را برای شهرستان بدنبال خواهد داشت.

انجام لایروبی در بنادر شیو و خمیر و همچنین، تجهیز، توسعه و ایجاد زیرساخت های لازم در این بنادر، زمینه ساز تحولی چشمگیر در بحث رونق صادرات غیرنفتی و تجارت دریایی با کشورهای منطقه خلیج فارس خواهد شد که همین امر علاوه بر اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه، تاثیر قابل توجهی در بهبود معیشت و زندگی مرزنشینان خواهد داشت.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: سازمان بنادر و دریانوردی ، صادرات غیرنفتی و تجارت دریایی ، اقیانوس پیما ، هرمزگان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان بنادر و دریانوردی اقیانوس پیما هرمزگان سازمان بنادر و دریانوردی بنادر غرب هرمزگان غرب هرمزگان سرمایه گذاران سرمایه گذاری مواد معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۷۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابه‌جایی ۱۵ هزار و ۸۳۲ دستگاه خودروی ترانزیتی

ایسنا/هرمزگان مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان، با اشاره به جابه‌جایی ۱۵ هزار و ۸۳۲ دستگاه خودروی ترانزیتی با ۱۴ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته، گفت: تخلیه این تعداد خودروی ترانزیتی توسط ۲۱۰ فروند شناور فلزی انجام و پس از تخلیه و انجام تشریفات گمرکی به مقاصد کشورهای عراق، افغانستان و آسیای میانه بارگیری شد.

مرتضی سالاری امروز (یازدهم اردیبهشت ماه)، با ذکر این نکته که بیش از ۴۵۳ هزار تن کالا از بنادر غرب هرمزگان به کشورهای هدف صادر شد، افزود: ۱۵۰ هزار و ۳۸۹ تن از این کالاها مربوط به صادرات غیرنفتی و ۳۰۳ هزار و ۵۱ تن به صادرات نفتی اختصاص دارد.

وی بیان کرد: صادرات نفتی و غیرنفتی انجام شده به کشورهای مقصد شامل میوه و تره بار، خشکبار، موادمعدنی و مصالح ساختمانی بوده است.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان همچنین در تشریح عملکرد یک‌ماهه تخلیه و بارگیری بنادر غرب استان در سال «جهش تولید با مشارکت مردم، عنوان کرد: در مجموع ۸۸۸ هزار و ۶۶۸ تن عملیات تخلیه و بارگیری از این بنادر انجام شد که افزایش ۴۰ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال داشته است.

وی با بیان اینکه در نخستین ماه بهار امسال از مجموع عملیات جابه‌جایی کالا، ۵۲۹ هزار و ۷۳۴ تن به فرآورده نفتی و ۳۵۸ هزار و ۹۳۴ تن نیز به کالاهای غیرنفتی اختصاص داشته است، از افزایش ۲۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالاهای یخچالی از بنادر غرب استان خبر داد.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان تصریح کرد: با تلاش مجموعه بنادر و دریانوردی غرب در راستای ایجاد بستری ایمن و اقتصادی برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان در یک ماهه امسال، ۹ هزار و ۹۸۸ TEU کانتینر یخچالی با تناژ ۱۰۱ هزار و ۹۴۴ تن تخلیه و بارگیری و نزدیک به چهار هزار و ۹۹۴ TEU کانتینر یخچالی با تناژ ۵۰ هزار ۹۷۲ تن نیز صادر شد.

سالاری یادآور شد: همچنین از مجموع عملیات انجام شده در بنادر غرب هرمزگان ۳۶۷ هزار و ۵۵۱ تن فرآورده نفتی و غیرنفتی با ۴۳ درصد افزایش به صورت رویه کابوتاژ (حمل و نقل ساحلی) در بنادر غرب استان هرمزگان جابه‌جا شد.

وی افزود: از این میزان ۱۴۰ هزار و ۸۸۸ تن مربوط به کاپوتاژ فرآورده‌های غیرنفتی و ۲۲۶ هزار و ۶۶۳ تن نیز کاپوتاژ نفتی بوده است.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان در ادامه از افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت نفتی و غیر نفتی در بنادر غرب استان هرمزگان خبرداد و بیان کرد: در دوره زمانی یاد شده، حجم ترانزیت کالاهای نفتی و غیرنفتی که عمده آن محموله خودرو است، به ۳۸ هزار ۲۱۴ تن رسید.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان با اشاره به ترابری ایمن ۱۷۵ هزار و ۳۴۸ مسافر دریایی، گردشگران داخلی و بین‌المللی اظهار کرد: از این تعداد ۱۷۳ هزار و ۵۶۴ نفر سفر در مسیرهای دریایی داخلی از بنادرلنگه، آفتاب و چارک به مقصد کیش، بوموسی و سایر جزایر خلیج‌فارس جابه‌جا و ۱۷۸۴ نفر مسافر نیز به مقصد بنادر کشور امارات متحده عربی تردد کردند.

سالاری تعداد تردد شناورها در بنادر غرب هرمزگان در این مدت را نیز ۲۹۶۴ فروند اعلام کرد که از این میزان تردد، ۱۴۰۴ فروند شناور بالای هزار تن و ۸۴ فروند شناور زیر هزار تن بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • تعطیلی بنادر مسافربری غرب هرمزگان
  • بنادر غرب هرمزگان به دلیل شرایط نامساعد جوی تعطیل شد
  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • ◄ معرفی شرکت های کشتیرانی در ایران
  • جابه‌جایی ۱۵ هزار و ۸۳۲ دستگاه خودروی ترانزیتی
  • افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان
  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان
  • افزایش ۶۸ درصدی جابه‌جایی کانتینر یخچالی در بنادر شرق هرمزگان