Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@13:27:46 GMT

نمایشگاه عکس رمضان کریم از آثار عکاسان خبری کردستان برپا شد

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۳۸۴۵۷

نمایشگاه عکس رمضان کریم از آثار عکاسان خبری کردستان برپا شد

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، پویا طالب‌نیا مدیر پایگاه جهانی منظر فرهنگی تاریخی هورامان در مراسم افتتاح نمایشگاه عکس رمضان کریم در میراث جهانی هورامان که در گالری سوره پردیس سینما بهمن سنندج برپا شد، اظهار داشت: با توجه به ظرفیتی که در استان‌های کردستان و کرمانشاه وجود دارد پیشنهاد برپایی نمایشگاه‌های عکس از رویدادهای جهانی هورامان در این دو استان داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه طی فراخوانی آثاری از عکاسان خبری برای نمایشگاه عکس کردستان ارسال شد، افزود: با توجه به اینکه هورامان بین دو استان کردستان و کرمانشاه مشترک است نمایشگاه‌های عکس هم در این استان‌ها برپا می‌شود.

مدیر پایگاه جهانی منظر فرهنگی تاریخی هورامان ادامه داد: تجمیع عکس‌های برپا شده در نمایشگاه‌های کردستان و کرمانشاه با همکاری یونسکو در قالب نمایشگاهی در تهران به نمایش در می‌آید.

رئیس حوزه هنری کردستان هم در این مراسم ضمن تشکر و قدردانی از فعالیت عکاسان خبری استان اظهار داشت: بخش مهمی از شناخته شدن جشنواره دف و برپایی مراسم هزار دف مرهون تلاش عکاسان خبری است.

امین مرادی با اشاره به اینکه هر برنامه‌ای که به اجرا در می‌آید با انتشار گزارش‌های خبری و تصویری ماندگار می‌شود، یادآور شد: انتشار گزارش‌های تصویری از برنامه‌های مختلف به ویژه هزار دف در پالنگان باعث شده چنین مراسم‌هایی جهانی شود و از اقصی نقاط کشور و دنیا افرادی حضور پیدا کنند.

در نمایشگاه عکس رمضان کریم ۲۳ عکس از ۱۱ عکاس استان از جمله جمشید فرجوندفردا، فرشید اردلان، آریان نصراللهی، کیوان فیروزه‌ای، سیدلطیف حسینی‌نسب، نوید صیدیمرادی به نمایش درآمده است و علاقه‌مندان تا ۱۹ اردیبهشت ماه می‌توانند از آن دیدن کنند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۰

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایشگاه عکس سنندج عکاسان خبری کردستان نمایشگاه عکس رمضان کریم منظر فرهنگی هورامان نمایشگاه عکس عکاسان خبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۸۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد

به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی بویری در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: با توجه به وضعیت ویترین‌ها و آثار شاخص و منحصر به‌فرد موجود در آن‌ها که بعضاً سال‌ها بود در وضعیت نامطلوبی قرار داشت و جز پایش‌های موزه‌ای امکان حفاظتی دیگری نداشتند، پس از ارزیابی و اولویت‌سنجی براساس پایداری وضعیت و همچنین وضعیت نمایش موزه‌ای بر اساس اولویت‌های استاندارد این حوزه و ارزش‌گذاری بر حفظ آثار تاریخی و حفظ شأن و ارزشمندی آثار و نیز احترام به بیننده موزه‌ای، مرمت هفتاد اثر با نظارت معاون میراث‌ فرهنگی استان و کارشناس پایگاه میراث‌ جهانی به عنوان ناظر مقیم در دستورکار قرار گرفت.


سرپرست پایگاه میراث‌ جهانی شوش ادامه داد: در این راستا، هفتاد شیء از بخش‌های مختلف پیش از تاریخ، تاریخی و اسلامی از جنس سفال و شیشه، به‌منظور عملیات حفاظت و مرمت به کارگاه و آزمایشگاه مرمت پایگاه میراث‌جهانی شوش انتقال یافتند و پس از طی فرآیند حفاظت و مرمت، به تالارهای موزه و ویترین‌های نمایش برای بازدید عموم برگردانده شدند.

وی با اشاره به اینکه آثار تاریخی مرمت‌ شده در این طرح شامل اشیایی از دوره‌های تاریخی مختلف از جمله پیش از تاریخ، عیلامی، هخامنشی، اشکانی، ساسانی و اسلامی و از جنس سفال و شیشه بودند، افزود: شاخص‌ترین این آثار، لیوان‌های منقوش، ظرف‌ها وجام‌های پیش از تاریخ موزه بودند که وضعیت حفاظت و مرمتی آن‌ها نامطلوب و به علت حساسیت آن‌ها سال‌ها بود که دست‌ نخورده باقی مانده بودند که در این طرح، اشیاءِ یادشده، بازبینی و مستندنگاری دقیق شدند و پاک‌سازی آثار از رسوبات و آلاینده‌های محیطی نیز انجام شد.

همچنین حذف آثار مرمت‌های متعدد و کهنه و نیز الحاقات هم در دستورکار قرار گرفت و اتصالات جدید و مرمت بخش‌های کمبود با تکیه بر استانداردهای جهانی این حوزه و استحکام‌ بخشی ساختار نیز روی آن‌ها اجرا شد و برای مشاهده عموم دوباره در موزه قرار گرفتند.

بویری بیان کرد: موزه باستان‌ شناسی شوش در سال ۱۳۴۵، در جوار قلعه و محوطه باستانی شوش گشایش یافت و از شاخص‌ترین موزه‌های ایران به‌شمار می‌رود که آثار ارزشمندی از دوره‌های مختلف باستانی ایران را در خود جای داده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899653

دیگر خبرها

  • نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون با نام «سِی کو» در حال برگزاری است
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • نمایشگاه صنایع‌دستی در عمارت خسروآباد سنندج برپا شد
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان در سنندج
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • فیلمی از اتفاق جالب حمله گاو به داخل مراسم هزار دف در روستای پالنگان
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • آیین اختتامیه هفته برزگداشت سعدی برگزار شد