Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، عابدین خرم امروز در  جلسه کارگروه آرد و نان استان،با اشاره به تصمیم دولت برای هدفمندی یارانه آرد، این اقدام را گامی در جهت اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از قاچاق عنوان کرد و اظهار کرد: مردم باید نسبت به سیاست‌های راهگشای دولت توجیه شوند و این ممکن نیست مگر آن‌که مسئولان و متولیان امر با مردم صحبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بحران جهانی افزایش قیمت‌ها باید مردم را نسبت به سیاست‌های راه‌گشای دولت توجیه کنیم تا بتوانیم از دوره گذار به سلامت عبور کنیم.
 
خرم با اشاره به اینکه یارانه اختصاصی به کالاهای اساسی در کشور به اندازه یک جمعیت ۱۲۰ میلیونی است، افزود: این موضوع نشان می‌دهد که بخشی از این کالاها، قاچاق می‌شوند؛ ضمن اینکه کیفیت برخی از کالاهای اساسی تولیدشده هم پایین است.
 
وی ادامه داد: دولت به‌ناچار برای مقابله با این بحران و برای واقعی‌سازی قیمت‌ها، اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از قاچاق، تصمیم به هدفمندی یارانه آرد گرفته است.
 
استاندار آذربایجان شرقی تأکید کرد: باید در مقیاس استانی، پیش‌بینی‌های لازم انجام شده و در راستای کاهش آسیب‌پذیری اقشار مردم و جلوگیری از سوءاستفاده‌کنندگان، اقدامات اساسی و مقابله‌ای انجام گیرد.
 
وی افزود: عدالت اجتماعی ایجاب می‌کند واحدهایی که آرد یارانه‌ای یا نیمه یارانه‌ای دریافت می‌کنند، خدمات لازم را متناسب با ذائقه و نیاز مردم استان ارائه کنند که در این خصوص نظارت جدی اتحادیه‌ها ضروری است.
 
خرّم با اشاره به اینکه تجمع مقابل نانوایی‌ها بعد از ماه مبارک رمضان افزایش یافته و این به دلیل عدم فعالیت کافی برخی نانوایی‌هاست، افزود: اتحادیه‌ها باید همکاری کنند تا تشویق به کار به اوج خود برسد؛ از مردم شریف استان نیز درخواست داریم تا نظارت عمومی خود را بر نانوایی‌ها افزایش دهند.
 
وی با اشاره به اینکه اختصاص یارانه به کالاهای اساسی موجب رانت و قاچاق می‌شود، افزود: در شرایط حساس جنگ اقتصادی که احتمال اخلال در بازار وجود دارد، باید راهکارهای جدی و عملیاتی در پیش گرفته و نظارت‌های میدانی را هم افزایش دهیم.
 
خرّم با تأکید بر پایش مستمر وضعیت نانوایی‌ها و کارخانجات آرد با نظارت فرمانداری‌ها، گفت: امیدواریم با این اقدام دولت که درآمد ناشی از آن به حساب خانوارها واریز خواهد شد و همچنین نظارت سیستمی دستگاه‌ها، مردم به صورت متوازن از نان با کیفیت برخوردار شده و میزان قاچاق و سوءاستفاده‌ها متوقف شود.
 
وی از فرمانداران و مسئولان دستگاه‌های مرتبط هم خواست تا به صورت دوره‌ای با مردم صحبت کنند و افکار عمومی را نسبت به تصمیمات دولت و مدیریت استانی آگاه کنند.
 
خرّم تاکید کرد: دستگاه‌های نظارتی نیز به همراه رسانه‌ها و صداوسیما از مراکز و واحدهای مختلف بازدید کرده و نتایج را به روش‌های گوناگون رسانه‌ای به اطلاع مردم برسانند.
 
استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر برخورد جدی با نانوایی‌های غیرمجاز و بدون پروانه، گفت: تخلف در آردسازی‌ها نیز به‌عنوان اخلال در نظام اقتصادی محسوب شده و هرگونه خروج آرد از شبکه، قاچاق تلقی خواهد شد و با آنها برخورد قانونی می‌شود.
 
اعضای جلسه و مدیران دستگاه‌‎های اجرایی استان هم در این جلسه نظرات کارشناسی خود را در خصوص مدیریت مطلوب وضعیت آرد و نان و قیمت‌ها ارائه کرده و تصمیمات لازم در راستای افزایش نظارت‌ها و مساعدت‌های لازم اتخاذ شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کالاهای اساسی نانوایی استاندار آذربایجان شرقی رانت قاچاق آرد یارانه ای ماه مبارک رمضان قیمت نان کالاهای اساسی نانوایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۸۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸,۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفت.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در ادامه تاکید کرد: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

وی افزود: تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کردند.

این مسؤول تصریح کرد: همچنین یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است. تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است.

کد خبر 5999175 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها