Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@19:27:40 GMT

دولت به دنبال پیش بردن مسئله حذف ارز با تعامل و تدابیر است

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۰۰۶۳

دولت به دنبال پیش بردن مسئله حذف ارز با تعامل و تدابیر است

به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان، سید محمد حسینی معاون پاللمانی رئیس جمهور امشب در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی قوچان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اجرای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی باید به گونه‌ای انجام شود که بار سنگین مالی و هزینه‌هایی بر دوش مردم قرار ندهد و دولت مستقیم این یارانه و کمک‌ها را در اختیار مردم بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سوء استفاده‌های متعددی در ارز ۴۲۰۰ تومانی وجود داشت که در بودجه سال ۱۴۰۱ با توافق نمایندگان و هماهنگی دولت و مجلس شورای اسلامی این تصمیم برای حذف اتخاذ شده است.

حسینی تاکید کرد: حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی باید به گونه‌ای اجرا شود که بار سنگین مالی و هزینه بر دوش مردم نداشته باشد و دولت آن را جبران کرده و مستقیم این کمک و یارانه را اختیار مردم قرار دهد.

وی افزود: در حال حاضر به دلیل ارزان بودن کالا در ایران، بیشتر کشورهای همسایه از این کالاها به صورت قاچاق یا اشکال دیگر بهره می‌برند. دولت به دنبال پیش بردن مسئله حذف ارز با تعامل و تدابیر است و متولیان اقتصادی در دولت هم باید به موقع در این زمینه اطلاع رسانی و تببین انجام دهند تا نگرانی برای مردم وجود نداشته باشد.

معاون رئیس جمهور در ادامه گفت: هم‌اکنون دولت تیمی مخصوص برای رفع موانع تولید تشکیل داده که با حضور در استان‌ها به فرمایش‌های مقام معظم رهبری درزمینه رفع مشکلات و موانع تولید جامه عمل می‌پوشانند. تیم دولت به دنبال حمایت از تولید داخلی و فعال شدن مراکز مختلف هستند که باید مجلس و دولت با همگرایی و تعامل به دنبال رونق تولید و رشد و شکوفایی در اشتغال و افزایش موقعیت‌های شغلی باشند.

 

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۳

منبع: فارس

کلیدواژه: یارانه ارز 4200 تومانی رفع موانع تولید حذف ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۰۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه

به گزارش خبرنگار مهر، جت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ظهر شنبه در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم و توسعه دهیم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تأمین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر (۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: از جمله نکات مهم رهبری توجه به تعاونی است و مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصا می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‌ها اثرگذار است.

کد خبر 6089896

دیگر خبرها

  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود