Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار اصفهان با بیان اینکه در هفته جاری سامانه سوت‌زنی را در سطح شهر و رسانه‌ها به شهروندان معرفی خواهیم کرد، گفت: با استفاده از این سامانه شهروندان می‌توانند به افزایش سلامت اداری شهرداری کمک کنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _شنبه هفدهم اردیبهشت‌ماه_ در برنامه رادیویی «سلام اصفهان» ضمن گرامیداشت هفته فرهنگی اصفهان، اظهار کرد: هر ساله هفته فرهنگی اصفهان از سوم تا نهم اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شد، اما امسال با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان، این هفته فرهنگی با یک هفته تأخیر آغاز و از سیزدهم تا نوزدهم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در آستانه تحول در موضوع اطلاع‌رسانی و ایجاد تعامل پویا بین شهرداری و مردم هستیم و در هفته جاری سامانه سوت‌زنی را در سطح شهر و رسانه‌ها به شهروندان معرفی خواهیم کرد، افزود: شهروندان هر کجا نارسایی و خطایی از کارکنان شهرداری مشاهده کردند، می‌توانند در اسرع زمان از مسیر سامانه سوت‌زنی، شهرداری و دستگاه‌های نظارتی را در جریان موضوع قرار دهند تا در آینده نزدیک شاهد خطایی در سیستم شهرداری برای خدمت‌رسانی به مردم نباشیم.

شهردار اصفهان با تاکید بر اینکه سامانه ۱۳۷ شهرداری برای اعلام کاستی‌های سطح شهر از سوی شهروندان همچنان بر قوت خود باقی است، تصریح کرد: سامانه سوت‌زنی از جنس برخورد با تخلفات اداری در حوزه شهرسازی، کنترل و نظارت و تمام ابعاد شهرداری است، زیرا امکان دارد با توجه به گستردگی خانواده شهرداری، تخلفی از دید ناظران در بازرسی و حراست پنهان بماند، لذا شهروندان می‌توانند به افزایش سلامت اداری شهرداری کمک کنند.

وی خاطرنشان کرد: ورود شهروندان به سامانه سوت‌زنی از طریق درگاه الکترونیکی شهرداری اصفهان به نشانی isfahan.ir امکان‌پذیر است، البته به‌زودی در تبلیغات مربوطه شماره تلفن نیز برای سهولت دسترسی مردم اعلام خواهیم کرد.

قاسم‌زاده گفت: کارکنان شهرداری بسیار خدوم و پرتلاش هستند، اما گاهی امکان دارد خطایی رخ دهد و آنجا مردم باید با با انعکاس سریع موارد تخلف، کمک کنند سیستم شهرداری امن و مصون در خطا باشد.

وی ادامه داد: پس از سامانه سوت‌زنی، هفته آینده سامانه شفافیت را به شهروندان معرفی خواهیم کرد، لذا افرادی که علاقه‌مند هستند جزئیات بیشتری از فرایندهای شهرداری اعم از اداری، پیمانی و مالی داشته باشند، می‌توانند به این سامانه مراجعه کنند و در جریان فعالیت‌های شهرداری در ابعاد مختلف قرار بگیرند.

شهردار اصفهان اظهار کرد: شهروندان از طریق سامانه شفافیت با دریافت اطلاعات و داده‌ها مشارکت فکری پیدا می‌کنند و می‌توانند نظارت دقیق‌تری بر کار شهرداری داشته باشند و شهرداری را در انتخاب و تصمیم گیری بهتر یاری کنند.

کد خبر 573203

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری اصفهان کلانشهر مدیریت شهری شهرداری شهر علی قاسم زاده شهردار اصفهان شفافیت طرح سوت زنی مشارکت شهروندان برنامه ریزی شهری شهردار اصفهان طرح شفافیت و ارتقای سلامت اداری طرح شفافیت برنامه سلام اصفهان سلامت اداری و مبارزه با فساد شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سامانه سوت زنی کمک کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۱۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار معیار مهم سلامتی در ساعت‌های هوشمند

ایتنا - ساعت‌های هوشمند یکی از ابزارهایی هستند که به‌ویژه در حوزه بهداشت و سلامت، شاهد پیشرفت‌های واضح و سریع فناوری هستند.
اشتیاق به گجت‌ها و لوازم جانبی تکنولوژیکی یا مد ممکن است دلیل اصلی تصمیم به داشتن ساعت هوشمند باشد، اما بدون اینکه بدانیم این ساعت واقعاً به غیر از شمارش گام‌ها، چه کاری انجام می‌دهد، در واقع قابلیت‌های یک ساعت هوشمند از ردیابی قدم‌های شما بسیار بیشتر است و زیرا مزایای منحصر برای ارائه دارد.

به گزارش ایتنا، این ساعت‌ها در تماس مستقیم با بدنه هستند، بنابراین برای ردیابی سلامت از طریق برخی پارامترها که برای بسیاری ناشناخته است ایده‌آل است.
  خواب
اگرچه بیشتر بزرگسالان سالم می‌توانند تا حدی از ردیابی خواب بهره‌مند شوند، اما بسیاری از کاربران نیز اطلاعات صحیح را ردیابی نمی‌کنند و در نهایت ممکن است تفسیر نادرستی از داده‌ها داشته باشند.

در این زمینه، کاربران باید چرخه خواب و بیداری خود را ردیابی کنند تا یک روال ثابت از خواب مفید داشته باشد، زیرا تحقیقات نشان داده است که خواب مفید می‌تواند منجر به بهبود تمرکز، افزایش بهره‌وری و به طور کلی احساس مثبت بیشتر شود.

    ضربان قلب
ردیابی ضربان قلب شما می‌تواند تصویر دقیق‌تری از سلامت قلب شما ارائه دهد.
اگر ورزش بیشتری انجام دهید، با گذشت زمان، ضربان قلب شما در حالت استراحت باید کاهش یابد و این نشانه سالم‌تر شدن قلب خواهد بود.
  تعداد تنفس
برخی از دستگاه‌ها می‌توانند بینشی در مورد شاخص‌های بالقوه کلیدی سلامت مانند تعداد تنفس، سطح فعالیت و موارد دیگر ارائه دهند.

برای برخی از کاربران، داده‌ها همچنین می‌توانند نشان دهند که بدن چگونه به استرس واکنش نشان می‌دهد، زیرا می‌دانند که میزان تنفس معیار مهمی است که ممکن است فرد را از وجود سایر مشکلات سلامتی نیز آگاه کند.
   اندازه گیری اشباع اکسیژن خون (SpO2)
این پارامتر در میان افرادی که درگیر ویروس کرونا هستند، آگاهی زیادی به دست آورده است و تخمینی از میزان اکسیژن خون است و اطلاع‌داشتن از آن برای کسانی که سبک زندگی فعال دارند یا برای افرادی که از آپنه خواب رنج می‌برند مفید است.

گجت‌های پوشیدنی، از جمله ساعت‌های هوشمند، مجهز به حسگرهای نوری SpO2 هستند که از حسگرهای نور قرمز و مادون قرمز برای تجزیه و تحلیل رنگ خون شما استفاده می‌کنند.

    داده‌ها چقدر دقیق هستند؟
بسیاری از پزشکان می‌گویند که دستگاه‌های ردیاب سلامت راه طولانی را طی کرده‌اند، اما برای دستیابی به دقت یا تشخیص ۱۰۰درصدی نباید به آن‌ها اعتماد کرد. سازمان غذا و داروی ایالات متحده به طور خاص در مورد هر دستگاهی که ادعا می‌کند مثلاً قند خون را بدون استفاده از تزریق، به‌طور دقیق اندازه‌گیری می‌کند، هشدار داد. زیرا عدم دقت کافی ممکن است منجر به عواقب جدی برای سلامتی شود.

علاوه بر این، کاربران مجبورند گاهی اوقات دستگاه را برای شارژ خارج کنند، که به این معنی است که داده‌ها 24/7 ضبط نمی‌شوند.

بنابراین، ردیاب‌ها و ساعت‌های هوشمند می‌توانند به کاربران برای تعیین و دستیابی به اهداف سلامت کمک کنند و به پزشکان در برخورد با بیماران خود کمک می‌کنند، اما جایگزینی برای تشخیص رسمی یا مراقبت‌های پزشکی حرفه‌ای نیستند.

دیگر خبرها

  • ۷ شهرداری استان اردبیل ارتقای درجه پیدا کرد
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • چهار معیار مهم سلامتی در ساعت‌های هوشمند
  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا (ع)
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا(ع)