Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-مدیرعامل بانک خون بندناف رویان از آغاز تزریق نوبت دوم و سوم سلول های بنیادی بند ناف به کودکان مبتلا به فلج مغزی در طرح تحقیقاتی خبر داد.

 مرتضی ضرابی مدیرعامل بانک خون بندناف رویان گفت: به لطف خدا بعد از نزدیک به سه سال وقفه در طرح تحقیقاتی تزریق سلول های بنیادی بند ناف به کودکان مبتلا به فلج مغزی در طرح تحقیقاتی که به دلیل شرایط کرونایی ایجاد شد، خوشبختانه با مساعد شدن شرایط، تزریق نوبت دوم و سوم این سلول ها برای کودکانی که در این طرح تحقیقاتی قرار داشتند آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طرح تحقیقاتی تزریق سلول های بنیادی خونساز و سلول های بنیادی مزانشیمی خون بند ناف برای کودکان ۴ تا ۱۴ سال مبتلا به فلج مغزی از سال ۹۷ با همکاری مرکز طبی کودکان و شرکت سل تک فارمد آغاز شد. خوشبختانه ۱۲۰ بیمار در این طرح تحقیقاتی، در سه گروه مورد تزریق قرار گرفتند و برخی از بیماران حتی نوبت دوم و سوم رو هم دریافت کردند ولی به دلیل اینکه ما به شرایط کرونایی برخورد کردیم اجرای طرح متوقف شد ولی خوشبختانه با اخذ مجوز، تزریق نوبت دوم و سوم سلول های بنیادی برای همه این بیماران شرکت کننده در طرح، امکان پذیر شده است.

ضرابی همچین اضافه کرد: در این فاصله ما مقالات مربوط به نتایج اولیه تزریق سلول‌های بنیادی تک هسته‌ای و سلول های بنیادی مزانشیمی خون بند ناف و بافت بند ناف را به چاپ رساندیم و امیدواریم با تکمیل این طرح و اعلام نتایج، شاهد این باشیم که واقعا از سلول درمانی به عنوان یک راهکار مناسب برای بهبود شرایط بیماران فلج مغزی استفاده شود.

70 بیمار در طرح جدید پذیرش خواهند شد

وی با تاکید بر اینکه ما در این مرحله فقط برای بیمارانی که از قبل در طرح تحقیقاتی قرار داشتند، تزریق انجام می‌دهیم تصریح کرد: با اتمام این مرحله، سری جدیدی از بیماران را پذیرش خواهیم کرد. در طرح جدید در نظر داریم برای ۷۰ بیمار ، در سه نوبت تزریق سلول های بنیادی در فاصله های مناسب انجام دهیم.

سلول درمانی آرتروز با سلول های بنیادی

مدیرعامل بانک خون بندناف رویان افزود: در ادامه کارآزمایی های بالینی که در شرکت بن یاخته‌های رویان انجام می‌شود، خوشبختانه کارآزمایی بالینی طرح آرتروز را هم شروع کرده ایم. در این طرح از سلول های بنیادی مزانشیمی بند ناف استفاده می شود. با توجه به ویژگی های سلول های بنیادی مزانشیمی از جمله خاصیت ترمیمی و خاصیت ضد التهابی، انتظار داریم که تزریق سلول های بنیادی مزانشیمی در بیمارانی که دچار آرتروز هستند، بتواند به بهبود شرایط آنها و ترمیم بافت غضروفی کمک کند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سلول های بنیادی مزانشیمی تزریق سلول های بنیادی مبتلا به فلج مغزی طرح تحقیقاتی نوبت دوم و سوم خون بند بند ناف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۲۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه

محمد محمدنژاد هیئت‌علمی مهندسی صنایع دانشگاه رازی ضمن اشاره به لزوم ترسیم یک نقشه راه برای صنعت کرمانشاه، گفت : در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله)، اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه اقدام به اجرای طرح تحقیقاتی «تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه» با انعقاد قرارداد با دانشگاه رازی نموده است.

وی با اشاره به اینکه اعتبار این طرح از محل تجمیع اعتبارات یک درصد استانی است، افزود: با طی مراحل تصویب عنوان موضوع در کمیته علمی، فراخوان، انتخاب مجری، تصویب عنوان موضوع در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری کشور به انجام رسید.

عضو هیئت‌علمی مهندسی صنایع دانشگاه رازی تصریح کرد: این اولین فعالیت علمی هست که در یک زمینه، مسیر رفتن از وضعیت کنونی به مقصد را ازطریق نقشه راه میسر می‌کند.

وی ادامه داد: فرایند تهیه این نقشه شامل سازمان‌دهی فرایند برنامه‌ریزی وتحلیل محیطی، شناخت و تحلیل مسائل راهبردی، تدوین مؤلفه‌های جهت‌ساز تعیین منظرها راهبرد‌های اصلی اهداف راهبردی، تعریف شاخص‌ها ارتباط علی و معلولی ابتکارات راهبردی، برنامه‌ریزی بر مبنای مفروضات (تدوین ماتریس پروژه و انجام برنامه‌ریزی بر مبنای مفروضات)، تدوین و ترسیم نقشه راه (مصاحبه ونظرسنجی از خبرگان) و تدوین برنامه عملیاتی صنعت استان کرمانشاه هست .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران چیست؟
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند