Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-27@19:57:43 GMT

اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در مناطق نفت‌خیز جنوب

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۳۹۳۴

اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در مناطق نفت‌خیز جنوب

مدیر منابع انسانی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل برای ۲۰ هزار نفر از نیروهای ارکان ثالث، روزآمد کردن پیمان‌ها و اعمال اضافات عمومی سال ۱۴۰۱ در این شرکت خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، منوچهر بارانی گفت: این طرح به‌دنبال موافقت‌نامه وزارتخانه‌های نفت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ۳۰ مهرماه ۱۳۹۹ از سوی شرکت ملی نفت ایران ابلاغ و به‌دنبال آن کارگروهی از ادارات ذی‌ربط برای اجرای آن تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: به‌دلیل آمار بالای کارکنان مشمول این طرح در مناطق نفت‌خیز جنوب که شامل  حدود ۲۰ هزار نیروی ارکان ثالث ۳۲۰ پیمان بوده است، همچنین اطلاعات جامعی از این دسته از کارکنان در دسترس نبود، از این رو مقرر شد جمع‌آوری اطلاعات آنها مشتمل بر شغل قبل از اجرای طرح، سابقه، مدرک تحصیلی، پارامترهای دستمزدی قبل از اجرای طرح  و... در قالب نرم‌افزار ویژه‌ای انجام تا طرح با سرعت و دقت کافی اجرا شود.

مدیر منابع انسانی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب افزود: به‌دلیل نبود اطلاعات مورد نیاز، کار طراحی، پیاده‌سازی و استقرار نرم‌افزار جامع از سوی کارشناسان این مدیریت در مدت ۱۰۰ روز انجام و تغذیه اطلاعات نیروها از سوی واحدهای مجری پس از دوره آزمایشی و تأیید کارایی نرم‌افزار از اسفندماه ۱۳۹۹ آغاز شد.

بارانی تصریح کرد: برای رفع چالش‌های این طرح با وجود شیوع کرونا و محدودیت‌های ایجادشده، از زمان آغاز آن تاکنون بیش از ۱۵۰ جلسه مدیریتی و کارشناسی با حضور نمایندگان مدیریت‌ها و اداره‌های ذی‌ربط برگزار شد تا این طرح در مناطق نفت‌خیز جنوب که در گستره پنج استان فعالیت دارد به بهترین وجه پیاده‌سازی شود.

دستاوردهای نرم‌افزار جامع پیمانکاری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب

وی روزآمد کردن پیمان‌ها و اعمال عمومی اضافات دستمزد سال ۱۴۰۱ را از دستاوردهای مهم «نرم‌افزار جامع پیمانکاری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب» اعلام کرد و گفت: محاسبه سریع اضافات دستمزد سال ۱۴۰۱ برای ۲۰ هزار نفر از نیروهای پیمانکاری از دستاوردهای مهم نرم‌افزار جامع نیروهای پیمانکاری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز است که بر اساس آن دستمزد فروردین ماه حدود ۹۰ درصد این نیروها بر اساس دستورالعمل شورای عالی کار پرداخت شده است.

مدیر منابع انسانی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، گردآوری بانک جامع اطلاعات از نیروهای پیمانکاری، تسهیل در گزارش‌گیری و نمایش داشبورد، برنامه‌ریزی و انضباط مالی، توسعه دانش سازمانی، تثبیت آنالیز دستمزد، رصد اطلاعات مالی و هدایت دقیق‌تر برای آموزش نیروها را از دیگر دستاورهای «نرم‌افزار جامع پیمانکاری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب» برشمرد و اظهار کرد: بر اساس پایش‌ها اجرای این طرح سبب رضایت حداکثری همکاران پیمانکاری شده است.

بارانی افزود: این نرم‌افزار در تمامی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی از جمله ‌شرکت‌های تابع وزارت نفت که پیمان‌های مستمر حجمی غیر پروژه‌ای دارند قابل اجراست و آمادگی داریم دانش بومی طراحی آن را به آنها منتقل کنیم.

وی ضمن قدردانی از تلاش شبانه‌روزی همه ادارت و همکارانی که در اجرای این طرح مشارکت داشته‌اند، اظهار کرد: اجرای کامل طرح طبقه‌بندی مشاغل با راهبری و کار جهادی همکاران مدیریت منابع انسانی و مشارکت مهندسی ساختار و بهره‌وری، مدیریت امور مالی، امور حقوقی و قراردادها، فناوری اطلاعات و ارتباطات ستاد و واحدهای متناظر در سطح شرکت‌های بهره‌بردار تابع شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب تحقق یافته است.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب نیروی انسانی طرح طبقه بندی مشاغل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب نرم افزار جامع منابع انسانی اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۳۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، سیدحامد عاملی در نشست بررسی مسائل و پروژه‌های شاخص شهرستان خلخال اظهار کرد: مدیران باید تا سفر بعدی به شهرستان خلخال پروژه‌های مصوب دور‌های گذشته سفر شهرستانی را بر اساس زمان‌بندی اجرا و گزارش آن را ارائه کنند.
وی با اشاره به برخی نیاز‌های ضروری خلخال از جمله احداث مدرسه، افزود: کارشناسی دقیق مکان و نیازسنجی تعداد کلاس و شروع عملیات اجرایی ضروری است.
استاندار اردبیل گفت: اجرای اردوگاه دانش‌آموزی در خلخال نیز از جمله موضوعات مورد نیاز دانش‌آموزان بوده و لازم است جزو مصوبات سفر بعدی به این شهرستان باشد.
عاملی با اشاره به نیازمندی‌های خلخال از جمله جاده کلور - درام، آب هشتجین و کلور، شبکه فاضلاب کلور، سد‌های معیشتی شهرستان و اردوگاه ازناو - خلخال، تصریح کرد: مدیران برای آغاز اجرای این پروژه‌ها و یا جلوگیری از غیرفعال شدن اجرا، پیگیری‌های لازم را داشته باشند.
در این نشست که در ادامه نشست‌های بررسی مسائل پروژه‌های شاخص شهرستان‌های استان اردبیل برگزار شد، موضوعات دیگری، چون مشکلات مربوط به معدن و موضوعات مرتبط با دستگاه‌های کشاورزی، راهداری و آموزش‌وپرورش هم مطرح و راهکار‌های لازم برای رفع مشکلات و تسهیل امور اتخاذ شد.

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود
  • پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد
  • ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • اجرای طرح انضباط شهری مشاغل سیار در ۱۲ منطقه تهران
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد