Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین زارع با اشاره به اینکه خونگیری تحت تاثیر کرونا کاهش پیدا کرده است، گفت: با بهبود روند کرونا در استان، در اسفند ماه سال گذشته ۲۶ درصد خونگیری و در فروردین ماه ۳۵ درصد رشد داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، حسین زارع، مدیرکل انتقال خون خراسان شمالی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: سازمان انتقال خون، هم مانند بقیه بخش های دانشگاه علوم پزشکی متاثر از کرونا بوده، خدمات در این ایام تحت تاثیر قرار گرفته و آمار اهداکنندگان کمتر شده و قطعا نیاز بیمارستان ها به سختی فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه در انتهای سال ۱۴۰۰ با فروکش کردن کرونا انتقال خون وضعیت بهتری به خود گرفته است، گفت: همچنین در اسفراین مرکز موقت خونگیری به صورت دو روز در هفته فعال شده و در اسفند ماه سال گذشته ۲۶ درصد خونگیری افزایش داشته و در فروردین ماه ۳۵ درصد رشد در خونگیری وجود داشته است.

 

زارع بیان داشت: علی رغم اینکه خراسان شمالی از زیرساخت کمتری برخوردار است و نیمی از جمعیت در روستاها ساکن هستند و تعداد زیادی از شهرستان ها فاقد مرکز خونگیری هستند، اما با این وجود، خراسان شمالی در گروه  استان های پیش رو در اهدا خون هستند که علاوه بر نیاز استان به تامین شبکه‌خون کشور کمک می کند.

 

مدیرکل انتقال خون خراسان شمالی یادآور شد: واحد‌های سیار خونگیری که طی دو سال گذشته تحت تاثیر کرونا متوقف شده بودند، با افزایش توسعه فعالیت ها، واحد سیاری فعال خواهند شد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خراسان شمالی انتقال خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۴۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد

محمد میری معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان گفت: سطح زیر کشت گل محمدی در خراسان رضوی از هزار و ۳۲۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ به حدود یک هزار و ۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

او با بیان اینکه برداشت گل از اواسط اردیبهشت ماه جاری در مناطق گرمسیر به ترتیب تا سایر مناطق آغاز می‌شود، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۲ هزار و ۸۰۰ تن گل محمدی‌تر در استان برداشت شود.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: اکنون در استان تعداد ۲۵ واحد صنایع بزرگ گلاب‌گیری و فراوری گل محمدی و حدود ۳۰۴ واحد سنتی فعالیت می‌کنند.

میری با بیان اینکه میزان اشتغالزایی در طول دوره برداشت گل محمدی حدود ۴۲۰ هزار نفر روز است، بیان کرد: امسال تولید گل محمدی در خراسان رضوی، ۲ هزار و ۸۰۰ تن پیش‌بینی شده است.

او با بیان اینکه حدود ۶۰ درصد گل محمدی تولیدی استان فراوری شده و به تولید گلاب می‌رسد، تصریح کرد: خراسان رضوی از نظر سطح زیر کشت گل محمدی رتبه پنجم در میان سایر استان‌های کشور را دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • رشد ۴۴ درصدی مبلغ تسهیلات پرداختی در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • از سرگیری فعالیت‌های «آشپزخانه مرکزی جهانی» در غزه
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته