Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دکتر ایرج نبی‌پور و دکتر سینا دوبرادران به خاطر انجام تحقیقات بنیادین و کاربردی، تولید مدارک علمی و انتشار آن در مجلات معتبر بین‌المللی در عرصه صیانت نام خلیج فارس تقدیر شد.

رئیس پژوهشکده علوم زیست پزشکی خلیج فارس بوشهر در این نشست وبیناری با اشاره به اهمیت کارهای زیرساختی برای ترویج نام خلیج فارس، گفت: در برنامه‌ریزی برای توسعه زیرساخت‌ها و عمران و آبادانی شهری در قالب بین‌المللی باید نیم نگاهی به شهرهای خلاق و شهرهای یادگیرنده داشته باشیم تا بتوانیم یکی از شهرها را که در این زمینه پیشروتر است را به عنوان پایتخت فرهنگی خلیج فارس معرفی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر ایرج نبی‌پور می‌گوید: همه فعالیت‌ها برای تعالی نام خلیج فارس باید همگرایانه داشته باشند تا یکی از این شهرها را به هاب دانشی یا منطقه ویژه علم و فناوری در حاشیه خلیج فارس ایجاد شود که مجموعه فعالیت‌های وابسته به تولید علم و فناوری و جذب نخبگان را انجام دهد.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، گفت: در کنار دانش و شهر خلاق موتور زاینده اقتصاد به حرکت در می‌آید و شاهد اقتصاد خلاق خواهیم بود که این اتفاق زاینده تمام مؤلفه‌های دیگر از جمله علم و فناوری، هنر، فرهنگ و رونق صنعت خلاق می‌انجامد.

دکتر سینا دوبرادران دیگر عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر که موفق به کسب عنوان منتخب خلیج فارس از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد نیز، گفت: در پژوهشکده علوم زیست پزشکی خلیج فارس در زمینه‌های پزشکی، داروسازی و زیست‌محیطی و اکولوژیکی فعالیت می‌کنیم و سعی می‌کنیم در تولیدات علمی با استفاده از نام خلیج فارس به اعتلای این نام در مجامع بین‌المللی کمک کنیم.

او می‌گوید: تاریخچه و تمدن خلیج فارس از تمدن بین‌النهرین تا به امروز جای کار دارد و مثال‌زدنی است و در بسیاری از موزه‌های معتبر بین‌المللی بخشی مربوط به تمدن ایران وجود دارد که باعث افتخار است و باید این تمدن و فرهنگ را به دنیا معرفی کنیم.

این چهره علمی گفت: برای اعتلای نام خلیج فارس باید دانشمندان ایرانی در مجامع علمی بین‌المللی شرکت کنند و حتی سمینارها و کنفرانس‌های علمی در سطح جهانی به میزبانی ایران برگزار شود تا در کنار تولیدات علمی بتوانیم فرهنگ غنی کشور را معرفی کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خلیج فارس علوم پزشکی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۵۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، کارشناس هواشناسی هرمزگان گفت: دریا در این مدت نسبتاً مواج است و سرعت باد در تنگه هرمز و بخش‌هایی از خلیج فارس به ۴۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به یک و نیم متر می‌رسد.

مجتبی حمزه نژاد توصیه کرد در این مدت شناور‌های سبک، صیادی و تفریحی از رفت و آمد خودداری کنند و تمهیدات لازم برای رفت و آمد ایمن سایر شناور‌ها صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۵ اردیبهشت

وی افزود: آسمان غالب نقاط استان صاف و در برخی مناطق دریایی و ارتفاعات گاهی گذر ابر پیش بینی می‌شود.

به لحاظ دمایی روز‌های آینده روند افزایشی دمای بیشینه ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • برگزاری مناظره علمی پیرامون لایحه عفاف و حجاب در مشهد
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • سفر گروسی به اصفهان مهر تاییدی بر حمایت آژانس اتمی از مجموعه‌های علمی ایران است
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت
  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس
  • «جدال خلیج»، خلیجی که همیشه فارس بوده+ فیلم
  • وضعیت بلوار خلیج فارس شهر ایلام بر اثر شدت بارش باران
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد