Web Analytics Made Easy - Statcounter

عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات این هفته با حضور در کمیسیون اجتماعی به اعضای این کمیسیون درباره علت عدم تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران شرکت مخابرات توضیح می دهد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، دستورکار جلسات کمسیون‌های تخصصی مجلس در هفته جاری مشخص شد که بر اساس آن دعوت از عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور بررسی درخواست اعمال ماده 234 نمایندگان مجلس پیرامون عدم اجرای قانون توسط شرکت مخابرات درخصوص تبدیل وضعیت ایثارگران در دستورکار جلسه روز (سه‌شنبه) اعضای کمیسیون اجتماعی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس مقتدایی نماینده اصفهان در مجلس در همین باره ، گفت:: با توجه به تمکین نکردن شرکت مخابرات از اجرای قوانین مربوط به تبدیل وضعیت ایثارگران کارکنان مخابرات، درخواستی برای اعمال ماده 234 آیین نامه به هیات رییسه مجلس ارائه کردیم که به دنبال آن قرار است وزیر ارتباطات و مدیر عامل مخابرات در جلسه سه شنبه هفته جاری کمیسیون اجتماعی حضور پیدا کرده و در این باره توضیح دهد.

 همچنین طبق دستورکار اعلامی کمسیون‌های تخصصی، رسیدگی به تقاضای اعمال تبصره (1) ماده (45) آیین نامه داخلی مجلس از سوی تعدادی از نمایندگان  در خصوص تخلفات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در فرآیند آزمون دستیاری در دستورکار اعضای کمسیون آموزش در جلسه روز یکشنبه قرار دارد.

همچنین نماینده اصفهان در مجلس درباره دستورکار کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس، بیان کرد: وزارت بهداشت و درمان تخلفاتی در برگزاری آزمون دستیاری داشته که برای پیگیری آن درخواستی برای اعمال تبصره 1 ماده 45 قانون آیین نامه داخلی مجلس به هیات رییسه ارائه کردم. بر این اساس قرار است وزیر بهداشت فردا (یکشنبه) برای توضیح درباره این‌ موضوع در کمیسیون آموزش و تحقیقات حضور پیدا کند.

مقتدایی اظهار کرد: باید حکم دیوان عدالت اجرا شود و این موضوع را تا رسیدن به نتیجه دنبال می‌کنیم.

انتهای‌پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون اجتماعی شرکت مخابرات تبدیل وضعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۶۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری گفت:‌ شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

تسنیم در گزارشی نوشت: وی افزود: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند. بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900150

دیگر خبرها

  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزیران باشد / خیزش دانشجویان و نخبگان غربی با اعمال خشونت خاموش نمی‌شود
  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
  • طرح پیشنهادی تعیین وضعیت اراضی پادگان جی به کمیسیون ماده پنج ارسال شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • تمدید ثبت‌نام و ویرایش آزمون استخدامی فرزندان ایثارگران
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • تسرسع ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج
  • ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷