Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، ایرنا به نقل از دویچه‌وله نوشت: پس آنکه ایلان ماسک کنترل توییتر را به دست گرفت مجددا گمانه‌زنی‌ها در مورد بازگشت رئیس جمهور سابق آمریکا به این شبکه اجتماعی آغاز شده است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در نبرد حقوقی بر سر بازگشت به توییتر متحمل شکست شد. یک قاضی فدرال در ایالت کالیفرنیا دادخواست ترامپ در این مورد را رد کرده است اما او این امکان را در اختیار ترامپ و وکلایش قرار داده که بتوانند با اصلاح دادخواست، مجددا آن را به دادگاه ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حکم دادگاه آمده است که استدلال ترامپ مبنی بر اینکه توییتر با نقض آزادی بیان ترامپ را "سانسور" کرده، ضعیف بوده است. زیرا متمم اول قانون اساسی که در دادخواست شاکی به آن اشاره شده تنها مربوط به ادارات دولتی است و به شرکت‌های خصوصی مانند توییتر ارتباطی ندارد.

متمم اول قانون اساسی ایالات متحده آمریکا حکومت را از وضع قوانین برای تثبیت یک دین به عنوان دین رسمی، ممنوع کردن اعتقاد آزاد به دین یا محدود کردن آزادی بیان، حق تجمع صلح‌آمیز یا حق شکایت به منظور جبران خسارت‌ها از سوی دولت باز می‌دارد.

توییتر، فیس‌بوک و یوتیوب در ژانویه ۲۰۲۱ اندکی پیش از پایان دوران ریاست‌جمهوری حساب‌های کاربری او را مسدود کردند. دلیل اصلی این مساله حمله حامیان ترامپ به ساختمان کنگره آمریکا در ششم ژانویه ۲۰۲۱ بود. البته همدردی ترامپ با حمله‌کنندگان به کنگره نیز در این مساله بی‌تاثیر نبوده است.

دونالد ترامپ در آن زمان مدعی شده بود که برنده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شده است و با ادعای تقلب در انتخابات فضای سیاسی آمریکا را ملتهب کرد.

توییتر برای دونالد ترامپ که دارای بیش از ۸۰ میلیون دنبال‌کننده بود بزرگ‌ترین سرویس اطلاع‌رسانی و ارتباطی محسوب می‌شد. او مدت زیادی است که به مسدود شدن حساب کاربری خود در توییتر اعتراض دارد و در این مورد در حال مبارزه است.

یکی از سئوالاتی که اکنون ذهن بسیاری را درگیر کرده این است که آیا ترامپ می‌تواند بعد از تسلط ایلان ماسک، مدیرعامل میلیاردر تسلا بر توییتر به این شبکه اجتماعی بازگردد یا خیر. البته ترامپ اخیرا اعلام کرده حتی اگر بتواند هم نمی‌خواهد به توییتر بازگردد. با این وجود حضور در توییتر می‌تواند در نامزدی احتمالی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ تاثیرگذار باشد.

دونالد ترامپ در ماه ژوئیه علیه توییتر، فیس‌بوک و شرکت مادر گوگل و یوتیوب (آلفابت) شکایت کرده بود. او مدعی شد که این شرکت‌ها مانع از اظهارنظر و تبلیغ اعضا و هواداران حزب جمهوریخواه در آمریکا شده‌اند.

کد خبر 674790 برچسب‌ها دونالد ترامپ اینترنت - توییتر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دونالد ترامپ اینترنت توییتر دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۷۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا در بحث فلسطین در حال تحول است

  با دکتر فواد ایزدی،استاددانشگاه وتحلیلگرمسائل آمریکا دراین زمینه گفت‌وگو کرده‌ایم. او تاکیددارد این جنبش‌ها نشان‌می‌دهد آمریکا درزمینه فلسطین درحال تحول است ودرطولانی مدت شاهد توقف  یا کاهش حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی خواهیم بود. 

سرکوب اعتراض دانشجویان آمریکایی از سوی پلیس این کشور و گسترش موج اعتراضات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
جنبش اعتراضی دانشجویان در آمریکا و تحولاتی که این روزها در این کشور در حال وقوع است، بسیار مهم بوده و از ابعاد مختلف باید بررسی شود.درواقع باید گفت این اعتراضات وسرکوب آن از سوی پلیس آمریکا یک تأثیر کوتاه مدت دارد و یک تأثیر بلند مدت که تأثیر کوتاه مدت آن می‌تواند طی چند ماه آینده و احتمالا در انتخابات ریاست‌جمهوری آتی نمود کند و تأثیرات بلندمدت آن به تحول عمیق‌تر در آمریکا منجر خواهد شد. 

در مورد تأثیر کوتاه مدت این تحولات بیشتر توضیح می‌دهید. تأثیر آن بر انتخابات ریاست‌جمهوری آینده چه خواهد بود؟
افرادی که در این تظاهرات شرکت می‌کنند معمولا در انتخابات به دموکرات‌ها رأی می‌دهند. برخورد شدید پلیس با این افراد در نحوه فعالیت‌ آنها در انتخابات آتی تأثیر خواهد گذاشت.البته آنها در انتخابات آینده به جمهوریخواهان رأی نخواهند داد اما این تحولات باعث می‌شود در خانه بنشینند و اصلا در انتخابات شرکت نکنند و همین ضربه بزرگی به جو بایدن و دموکرات‌ها می‌زند. 

تأثیرات بلند مدت این تحولات به چه شکلی خواهد بود و چه تأثیری بر آینده آمریکا می‌گذارد؟
در بلند مدت باید گفت آمریکا در بحث فلسطین در حال تحول است. دانشگاه‌هایی که این روزها درگیر تظاهرات در حمایت از فلسطین هستند ازجمله دانشگاه کلمبیا، ییل، پرینستون و...درزمره۱۰دانشگاه برتر آمریکاهستند وبه صورت سنتی،کار این دانشگاه‌ها تربیت نیرو برای آمریکا بوده است.افرادی که اکنون در این دانشگا‌ه‌ها در حال تظاهرات علیه اسرائیل و حمایت از فلسطین هستند، بچه‌های مسئولان فعلی آمریکا هستند. این ماجرا ما را یاد داستان حضرت موسی(ع) می‌اندازد که در خانه فرعون بزرگ شد و به نظر می‌رسد این داستان اکنون درحال تکرار است و دانشگاه‌هایی که باید نسل بعد مسئولان آمریکایی را تربیت کنند اکنون به محلی برای حمایت ازفلسطین تبدیل شده‌اند.دانشجویانی که اکنون درحال تظاهرات هستند در واقع آقازاده‌های آمریکایی‌اند و فرزندان مسئولان آمریکایی، اغلب به این دانشگاه‌ها می‌روند و اکنون مشاهده می‌کنیم همین دانشجویان برای حمایت از فلسطین تظاهرات می‌کنند و دستگیر و اخراج می‌شوند. 
 
آیا چنین حرکتی از سوی دانشجویان آمریکایی مسبوق به سابقه است؟

این اتفاق عجیب و جالب و بسیار مهم است. اززمان اعتراض‌های جنگ ویتنام در محیط‌های دانشگاهی، این حجم از اعتراض‌ها بی‌سابقه است. آقای مایک جانسون،رئیس مجلس نمایندگان آمریکاکه برای حمایت از جریان صهیونیست در دانشگاه کلمبیا سخنرانی کرده، گفته بود بیش از ۲۰۰دانشگاه درگیر این تظاهرات است. البته این آمار مربوط به ‌روز پنجشنبه است و اکنون بسیار بیشتر شده است. بنابراین با موضوع بسیار مهم و تأثیرگذاری روبه‌رو هستیم و در آینده این افراد، مسیر آمریکا را تعیین خواهند کرد. آینده فلسطین روشن است و حمایت رژیم آمریکا از رژیم‌صهیونیستی در درازمدت با این اتفاقاتی که در حال وقوع است متوقف خواهد شد یا بسیار کاهش پیدا خواهد کرد. 

آیا تظاهرات اخیر ممکن است در کوتاه‌مدت در تصمیم‌گیری دولت آمریکا درخصوص جنگ غزه تأثیر بگذارد؟
از همین الان شاهد تأثیرات آن در مواضع دولت بایدن بوده‌ایم، البته ازبعدمنافقانه. دولت بایدن مجبور است برای آرام کردن جمعیتی که این روزها در حال اعتراض هستند حرف‌هایی بزند. بایدن در عمل به صورت تمام‌قد از رژیم‌صهیونیستی حمایت می‌کند اما نقش پلیس خوب را بازی می‌کند. سیاست حمایت از رژیم‌صهیونیستی در دولت بایدن عوض نمی‌شود ولی مجبور هستند عملیات روانی انجام بدهند. اما در دراز‌مدت این حرکت ادامه پیدا خواهد کرد و چارچوبی که در آمریکا درخصوص رژیم‌صهیونیستی سعی کردند ایجاد کنند ترک خورده و این مهم است و در آینده شاهد تأثیرات آن خواهیم بود. 


دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • واکنش جالب توییتر وولفسبورگ به بازگشت‌های لحظه آخری بایرلورکوزن / عکس
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • آمریکا در بحث فلسطین در حال تحول است
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی