Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده مردم یزد،  اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در بسیاری از نقاط شهر اثری از مسیل(رودخانه) باقی نمانده،‌ از ‌ واگذاری مسیر رودخانه یزد به دستگاه‌های دولتی و دانشگاه‌ها خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد،‌ محمدصالح جوکار امشب در نشست ستاد مدیریت بحران استان یزد که با حضور وزیر کشور برگزار شد اظهار داشت: از وزیر کشور کلایه داریم که چرا در زمان وقوع بحران و در روزهای نخست این رویداد به یزد سفر نکرد تا کمی از آلام و مشکلات روحی مردم کاسته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه یزد با بحران‌های زیادی از جمله خشکسالی‌های گسترده،‌ سرمازدگی،‌ طوفان و سیل و موارد مختلف دیگر روبرو است گفت: ما در دل کویر قرار داریم و روستاهای زیادی در این استان با مشکلات کم آبی روبرو هستند.

نماینده مردم یزد،  اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی افزود: در عرض 55 دقیقه 30 میلی متر باران در یزد بارید و  با توجه به نوع خاک و اقلیم یزد،‌ مشکلات زیادی برای مردم و شهر روبرو شد.

جوکار به پل‌های متعددی که در طول معابر خارج شهر ایجاد شده اشاره کرد و گفت: این پل‌ها پس از آنکه آب را از جاده‌ها عبور داد باید سیل ایجاد شده را به یک مسیر هدایت کند ولی هیچ راهی برای این منظور باقی نمانده است.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه هیچ‌گونه طرحی برای واگذاری زمین در استان یزد نداشتیم و تمامی مسیرهای سیل و رودخانه را به مراکز دولتی و دانشگاهی و بخش‌های دیگر واگذار شده است.

وی با بیان اینکه رفع این مشکل نیاز به یک طرح جامع دارد گفت: در گذشته چنین سیل‌هایی در یزد به وجود آمد ولی به دلیل رها بودن مسیر رودخانه به راحتی آب از شهر خارج شد ولی الان چون رودخانه گرفته شده راهی برای خروج آب وجود ندارد.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه بخش‌های یزد برای مقابله با بحران به خوبی بسیج شده بودند گفت: نکته دیگری که در ارتباط با سیل داریم بحث سیل بندهاست.

جوکار خاطرنشان کرد: اگر 10 میلی متر باران بیشتر باریده بود و سیل‌بند بالادست سیل بند شماره 4 تخریب شده بود تمام شهر را آب برده بود.

نماینده مردم یزد،‌ اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی افزود: هرآنچه که ما سیل‌بندها را تقویت کنیم ولی برای رودخانه شهر و مسیر عبور سیل اقدامی انجام ندهیم قطعا مسیر را اشتباه رفتیم.

«معجزه آبخیزداری»|سامانه بام سبز؛ راهکاری دانش بنیان برای مدیریت سیلاب شهرهاکمک‌رسانی گروه‌های جهادی به سیل‌زدگان بیدخت گناباد/ اینجا جوانان درس خدمت مشق می‌کنند + فیلم

وی ادامه داد: در صورتی که مسیر رودخانه احیا نشود وجود سیل بندها در بارندگی‌های شدیدتر از بارندگی اخیر خود به تهدید بسیار جدی برای شهر تبدیل می‌شود و ممکن است که حجم بالای آب سیلبند را تخریب کرده و تمام شهر را به شدت با مشکل مواجه کند.

وی افزود: در عین حال اگر سیل بندهای یزد اصلاح شده بود و نزدیک به 30 میلیارد تومان برای آن هزینه شده بود امروز نباید بالغ بر 1200 میلیارد تومان برای خسارت سیل هزینه کنیم.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: یکی دیگر از مشکلاتی که در شهر یزد وجود دارد بحث پسآب و دریاچه‌ای است که از آن در کنار شهر ایجاد شده است؛‌ مخزن‌های این پساب باید در فاصله استاندارد از مناطق مسکونی ایجاد می‌شد تا برای مردم مشکل ایجاد نشود.

جوکار به مشکلات قنات‌ها هم اشاره کرد و افزود: بحث قنات‌ها هم در سطح شهر یزد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و باید برای لایروبی و اصلاح این قنات‌ها اقدامات لازم را انجام دهیم و اعتبار مناسبی در اختیار جهاد کشاورزی قرار گیرد که بتوانیم زمینه استفاده از آنها را فراهم کنیم.

نماینده به طرح کمربندسبز یزد اشاره کرد و افزود: این کمربند تاکنون به صورت کامل اجرا نشده و به علاوه آن به دلیل عدم صدور مجوز استفاده از پساب برای منابع طبیعی از سوی وزارت نیرو،‌ آبیاری همین میزان اجرا شده هم به شدت با مشکل مواجه است.

انتهای پیام/781/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده مردم یزد مسیر رودخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۸۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری زمین رایگان به ۱۳۰ خانوار دلفانی در قالب طرح جوانی جمعیت

ارسلان مالکی در حاشیه واگذاری ۶۵ قطعه بالای ۲۰۰ متر به ۱۳۰ خانوار در قالب طرح جوانی جمعیت با اشاره به اینکه جمعیت است که به کشور بها و همین می‌بخشد، اظهار کرد: اگر کشوری پهناور باشد، اما خالی از سکنه ارزشی ندارد، در فرهنگ اقوام مختلف به ویژه قوم لر پرجمعیتی هم سابقه دیرینه دارد.
وی گفت: در شرایط اقتصادی کشور مسکن یکی از کالا‌هایی است که خانواده‌هایی که قصد فرزند آوری دارند را اذیت می‌کند، به همین دلیل دولت سعی کرد این نقیصه و مانع را از سر راه مردم بردارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تصویب قانون جوانی جمعیت، بیان کرد: طبق این قانون به خانواده‌هایی که فرزند سوم آنها بعد از آبان ۱۴۰۰ به دنیا آمده باشد زمین واگذار می‌شود، حتی این قانون تبصره‌ای هم دارد که بر اساس آن ۵۰ درصد زمین به اسم مادر است.
مالکی گفت: نکته دیگر اینکه در استان‌ها زمین مورد نیاز متناسب با اقتضا فرهنگ زندگی واگذار شود، به عنوان نمونه در شهرستان دلفان زمین ۳۰۰ متری واگذار شده است.
وی با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن هم افزود: در طرح نهضت ملی مسکن دولت در بحث تسهیلات، آماده‌سازی زمین و خدمات زیر بنایی ورود جدی دارد، چون نمی‌شود با تامین زمین بقیه کار‌ها را رها کرد.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی در طرح نهضت ملی مسکن از ۴ میلیون مسکنی که رئیس جمهور وعده داد بود تاکنون ۲ میلیون و ۴۵۸ هزار واحد شروع شده است.
مالکی با بیان اینکه در طرح نهضت ملی مسکن دو مدل انبوه سازی و یک مدل مردم سازی داریم، گفت: تجربه در استان‌های مختلف نشان داده است در نهضت ملی مسکن اگر مردم سازنده را انتخاب کنند کار‌ها سریع‌تر پیش می‌رود.
وی با بیان اینکه در طرح جوانی جمعیت ساخت به عهده دولت نیست، عنوان کرد: در لرستان متاسفانه وضعیت تامین زمین سخت‌تر است دیشب هم در جلسه شورای مسکن این موضوع مطرح شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: در بحث تامین زمین اگر شهرستان پای کار بیاید و مردم مشارکت کنند سرعت ساخت بیشتر می‌شود.
مالکی تاکید کرد: باید در خصوص تامین زمین مورد نیاز نهضت ملی مسکن در لرستان حرکت حدی اتفاق بیفتد تا فرصت از دست رفته جبران شود.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • واگذاری ۱۴۸۳ سند نهضت ملی مسکن و هزار فقره سند مالکیت روستایی در بندر خمیر
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب
  • تصمیم‌گیری برای مردم؛ فیلم یک جلسه دولتی با حضور وزیر را ببینید
  • ضرورت احداث تهران جدید
  • دستگاه های اجرایی البرز به حالت آماده باش درآمدند
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • واگذاری زمین رایگان به ۱۳۰ خانوار دلفانی در قالب طرح جوانی جمعیت
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • آماده سازی اراضی طرح نهضت ملی مسکن در رفسنجان