Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@12:38:23 GMT

اشتغال مهم‌ترین دغدغه بانوان معلول سیستان و بلوچستان

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۹۲۴۵

اشتغال مهم‌ترین دغدغه بانوان معلول سیستان و بلوچستان

ابراهیم خاشی امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در خاش اظهار داشت: رسالت انجمن معلولین جسمی حرکتی شوق پرواز زاهدان شناسایی و توانمند سازی معلولین نخبه جسمی حرکتی شامل دانشجویان، فارغ التحصیلان دانشگاهی، ورزشکاران، هنرمندان، کارآفرینان ،مبتکران معلول موفق و توانمند استان است.

عضو هیئت مدیره جامعه معلولین سیستان و بلوچستان افزود: انجمن معلولین جسمی حرکتی شوق پرواز زاهدان تحقیقات میدانی در حوزه بانوان معلول شهر زاهدان انجام داده که حاصل آن و شناسایی بانوان تحصیلکرده،هنرمند و همچنین بررسی دغدغه ها و مشکلات این قشر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این خصوص تصریح کرد: دغدغه ۹۵ درصد جامعه بانوان معلول در استان سیستان و بلوچستان مربوط به کار و  اشتغال، عدم فرهنگ سازی و پذیرش بانوان معلول در سطح شهر و در میان افراد عادی جامعه است.

مدیر عامل انجمن معلولین جسمی و حرکتی شوق پرواز زاهدان خاطر نشان کرد: بستر شکوفایی و بروز استعداد ها و  توانایی های بالقوه معلولین  از طریق مشارکت و حمایت خیّرین،نیکوکاران و دستگاه‌های دولتی و غیردولتی و میّسر خواهد شد.

خاشی با بیان اینکه تا کنون به معلولین تحصیلکرده، ورزشکار،هنرمند و فعال استان در میادین مختلف بها داده نشده است گفت: مسئولین استانی و کشوری پیگیر مشکلات و موانع رشد و ترقی معلولین استان باشند و تلاش کنند تا ظرفیت‌های بالقوه و توانمندی های معلولین به منصه ظهور برسد.

وی در ادامه افزود: نبود اشتغال، هزینه های بالای درمان و توانبخشی، عدم مناسب سازی و اجرای مبلمان شهری،موضوع مهم عدم فرهنگ سازی و پذیرش افراد معلول در جامعه و عدم باور پذیری استعدادها و مهارت‌ها و همچنین بی توجهی به حقوق معلولین در جامعه از جمله مشکلات مهم معلولین سیستان و بلوچستان است.

عضو هیئت مدیره جامعه معلولین سیستان و بلوچستان ضمن قدردانی از اقدامات خبرگزاری فارس در راستای انعکاس اخبار و مشکلات جامعه معلولین استان گفت: همکاری و مشارکت فعال رسانه ها خصوصا رسانه ملی، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری در شهرستان ها نقش بسزایی در انعکاس و مرتفع شدن مشکلات معلولین دارد.

خاشی با بیان اینکه رسانه ها عصای مستحکم معلولین برای ارتباط با مسوولین و جامعه هستند گفت: گسترش کار فرهنگ سازی پذیرش معلولین و ارائه آموزش های لازم در جامعه هدف تنها از طریق مشارکت و همیاری رسانه ها امکان پذیر است.

وی خاطرنشان کرد: در انجمن معلولین جسمی و حرکتی شوق پرواز زاهدان طرح ها و برنامه های خوبی برای معلولین استان داریم که نیازمند حمایت و نگاه ویژه دستگاهای دولتی و غیردولتی و خیّرین نیک اندیش است.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: معلولین عصای سفید انجمن معلولین جسمی سیستان و بلوچستان بانوان معلول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۹۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

بتول دانش شهرکی گفت: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه‌های سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستان‌های ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش‌های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می‌تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مشکُران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت:وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه‌های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • اجرای نمادین مناسک حج تمتع در سیستان و بلوچستان
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های اقتصادی ایثارگران در سیستان
  • بازدید استاندار از اراضی ده هکتاری واقع در پهنه شمالی شهر زاهدان (شهرک شهریار)