Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، ایسنا به نقل از واشنگتن پست نوشت: "دیکتاتور مجنون قدرت و توتالیتر کره شمالی پس از دو سال انزوایی که به صورت خودخواسته در ارتباط با بیماری همه گیر بر کشورش تحمیل کرد، تهدید به حمله به همسایه دموکرات خود در ضمن قدرت نمایی هسته‌ای برای غرب می‌کند. سه ماه پیش، این عبارات می‌توانستند ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را کاملاً توصیف کنند و امروز، این توصیفات کاملا در قبال کیم جونگ اون، مطابقت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

واشنگتن پست در تحلیلی در مقایسه مواضع فعلی رهبر کره شمالی با مواضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در زمان تدارکش برای حمله به اوکراین نوشت: «تصادفی نیست که کیم جونگ اون از زمانی که پوتین به اوکراین حمله کرد، اقدامات و اظهاراتش هر چه تهاجمی تر می‌شوند. همچنان که پوتین کتاب‌های درسی ژئوپلتیک در مورد ریسک، بازدارندگی، تشدید تنش و ترس آفرینی هسته‌ای را بازنویسی می‌کند، شاگرد او کیم، آشکارا یادداشت‌برداری می‌کند. در حالی که واشنگتن به طرزی قابل درک، بر بحران اروپا متمرکز است، کیم نیز شرایط را در شرق آسیا سخت‌تر می‌کند.

آندری لانکوف، استاد دانشگاه کوکمین سئول می‌گوید: به نظر می‌رسد که استراتژی کره شمالی تغییر کرده است. زمانی که آنها دهه‌ها پیش برنامه هسته‌ای خود را آغاز کردند، به بازدارندگی و دفاع از خود فکر می کردند. اکنون آنها روی برنامه‌ای کار می‌کنند که روزی فتح را ممکن می‌کند - البته فتح جنوب.

او و دیگر ناظران با تجربه مسائل کره زنگ خطر را به صدا در می‌آورند زیرا شاهدند که کیم جونگ اون از استراتژی پوتین در قبال اوکراین به دو صورت تقلید می‌کند: رفتن به سمت یک موضع نظامی متعارف تهاجمی و تغییر دکترین هسته‌ای این کشور با هدف منصرف کردن غرب از مداخله در درگیری بالقوه با کره جنوبی. لانکوف گفت، این به معنی این نیست که کیم جونگ اون لزوماً به کره جنوبی حمله خواهد کرد اما این بدان معناست که ریسک اینکه کیم جونگ اون دست به این حرکت بی پروا بزند، در حال افزایش است.

از جنبه تاکتیکی، کیم جونگ اون در حال آزمایش کردن و انبار زرادخانه‌ای از موشک‌های جدید و خطرناک‌تر است که به نظر می‌رسد برای یک حمله تهاجمی تدارک دیده شده‌اند. از زمان حمله ولادیمیر پوتین به اوکراین، کره شمالی دست به چهار بار آزمایش موشک بالستیک زده است، از جمله دو آزمایش موشکهای بالستیک قاره پیما که احتمالا قادر به رسیدن به ایالات متحده آمریکا هستند. در ماه جاری میلادی نیز، کیم جونگ اون موشک هدایت شونده جدیدی را آزمایش کرد که دولتش ادعا می‌کند می‌تواند سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی را در میدان جنگ به کار بگیرد. تصاویر ماهواره‌های تجاری نشان می‌دهند که کیم جونگ اون در حال آماده شدن برای اولین آزمایش هسته‌ای خود از سال ۲۰۱۷ است که هر روز ممکن است صورت بگیرد.

کره شمالی همچنین در حال تغییر گفته‌هایش درباره چگونگی و زمان استفاده احتمالی از تسلیحات هسته‌ای علیه دشمنان خود، به ویژه در کره جنوبی است. ماه جاری میلادی، کیم یو جونگ، خواهر رهبر کره شمالی تهدید کرد که از سلاح هسته‌ای برای "نابود سازی" کره جنوبی در هر رویارویی مسلحانه‌ای استفاده خواهد کرد. این هفته، کیم جونگ اون خودش اعلام کرد که قوای هسته‌ای کره شمالی "مأموریتی ثانویه" فراتر از بازدارندگی از جنگ دارند؛ صحبتی که بسیاری آن را به عنوان اهداف تهاجمی تفسیر می‌کنند.

دولت بایدن در لفظ از همکاری سه جانبه بهتر حمایت و جنگ طلبی کیم جونگ اون را محکوم می‌کند – اما این سوال مطرح است که بایدن ماه آینده میلادی در سفرش به توکیو و سئول چه رویکردهای جدیدی را به منطقه خواهد آورد؟

با توجه به اینکه کره شمالی به سرعت در حال تغییر موازنه قدرت نظامی به نفع خود است، آمریکا باید به درخواست‌های ژاپن و کره جنوبی برای همکاری نظامی عمیق‌تر پاسخ دهد. اما این کافی نیست. حقیقت این است که اگر کیم بخواهد خطر تلافی ‌جویی نظامی را بپذیرد، سخت‌افزار نظامی به تنهایی نمی‌تواند او را متوقف کند.»

کد خبر 675002 برچسب‌ها خبر ویژه روسیه - ولادیمیر پوتین كيم جونگ اون کره شمالی کره شمالی و کره جنوبی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خبر ویژه روسیه ولادیمیر پوتین كيم جونگ اون کره شمالی کره شمالی و کره جنوبی ولادیمیر پوتین کیم جونگ اون کره جنوبی کره شمالی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۴۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های رگباری؛ هشدار سیل به ۱۳ استان کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه در شمال غرب، غرب سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز، شمال شرق و برخی مناطق استان‌های بوشهر، شرق خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، کرمان و خراسان جنوبی ابرناکی وزش باد و بارندگی ادامه خواهد داشت.

یکشنبه در ارتفاعات البرز شرقی، برخی نقاط واقع در شمال غرب و غرب کشور افزایش ابر و رگبار پراکنده روی می‌دهد. طی روزهای شنبه و یکشنبه در شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد شدید انتظار می‌رود.

دوشنبه با ورود سامانه بارشی به غرب کشور بارش در نوار غربی دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز، تهران، غرب سواحل دریای خزر و در برخی نقاط استان اصفهان ابرناکی و رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود. شدت بارش‌های این روز برای کرمانشاه، غرب کردستان، شمال آذربایجان شرقی، زنجان و گیلان است.

سه شنبه بارندگی در جنوب غرب و جنوب کاهش یافته و در کل نوار شمالی ابرناکی گاهی رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما پیش‌بینی شده است.

روزهای چهارشنبه و پنجشنبه گستره بارش در شمال غرب سواحل دریای خزر خراسان شمالی و خراسان رضوی است و در نوار شرقی کشور وزش باد افزایشی می‌شود؛ همچنین امروز خلیج فارس، تنگه هرمز، دریای عمان و از بعدازظهر دوشنبه تا پنجشنبه دریای خزر مواج خواهد بود.

اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از هشدارهای احتمالی است.

همچنین می‌شود؛ پرهیز از سفرهای غیر ضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش.

کد خبر 6096223 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • جهت چرخش آب در اکوادور خط میانی کره شمالی و جنوبی (فیلم)
  • تداوم بارش‌های رگباری؛ هشدار سیل به ۱۳ استان کشور
  • هشدار بارش‌های سیل‌آسا در ۱۳ استان
  • اتهام‌زنی آمریکا به ما درباره حمله سایبری به اروپا دروغ است
  • احتمال جاری شدن سیلاب در خراسان شمالی
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان شمالی
  • صدور هشدار نارنجی /بارش‌های رگباری خراسان شمالی را فرا می‌گیرد
  • حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه؛ خسارت سنگین روس‌ها + ویدئو
  • ببینید | حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه
  • اینسایدر: برنامه پوتین جنگ همه‌جانبه با ناتو نیست، تضعیف درونی است