Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از اکسپرس، جیمز نیکسی، مدیر برنامه روسیه-اوراسیا در چتم‌هاوس (موسسه سلطنتی روابط بین‌المللی) به سی‌ان‌ان گفت که این جشن برای نشان دادن به جمعیت داخلی و برای ارعاب طراحی شده است. به گفته «هامیش دو برتون – گوردون»، کارشناس تسلیحات، روسیه می‌تواند از این روز ویژه برای ارسال وحشتناک‌ترین هشدار خود استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: «بزرگ‌ترین نگرانی شاید استفاده یا تهدید مستقیم به استفاده از سلاح هسته‌ای تاکتیکی یا میدان نبرد باشد. اگر در روز ۹ مه اوضاع همچنان بد پیش برود، ولادیمیر پوتین می‌تواند تصمیم بگیرد که سلاح هسته‌ای تنها راه تغییر شکل جنگ است.»

رهبران غربی در مورد اینکه اگر پوتین از سلاح هسته‌ای تاکتیکی استفاده کند چه اتفاقی می‌افتد کمی مبهم بوده‌اند.

یک سلاح هسته‌ای تاکتیکی با سلاح‌های هسته‌ای «استراتژیک» تفاوت دارد، زیرا می‌توان از آنها در فواصل نسبتا کوتاه استفاده کرد.

«تاکتیکی» به طیف وسیعی از تسلیحات، از جمله بمب‌ها و موشک‌های کوچک‌تر که سلاح‌های «میدان جنگ» محسوب می‌شوند، اشاره دارد.

از سوی دیگر، بمب‌های هسته‌ای استراتژیک به بمب‌هایی اطلاق می‌شود که ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی در طول جنگ سرد تهدید به استفاده از آنها کرده بودند.

«دو برتون – گوردون» از غرب خواست تا در مقابل روسیه بایستد تا از استقرار هرگونه سلاح هسته‌ای جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید:

پیش‌بینی رئیس سیا درباره امکان استفاده روسیه از سلاح‌های هسته‌ای

او گفت: «فکر می‌کنم ما باید به وضوح بیان کنیم که حتی یک سلاح هسته‌ای کوچک منجر به این می‌شود که ناتو مستقیما اهداف استراتژیک روسیه را با سلاح‌های متعارف پیچیده هدف قرار دهد. این اهداف می‌تواند پرتاب‌کننده‌های هسته‌ای در اوکراین یا اطراف آن، سایت‌های فرماندهی و کنترل باشند که پیشرفت‌های بیشتر روسیه در اوکراین را غیرقابل دفاع می‌کند.»

کد خبر 675007 برچسب‌ها روسیه - ولادیمیر پوتین روسیه - اوکراین ناتو روسیه اوکراین هسته‌ای - بمب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روسیه ولادیمیر پوتین روسیه اوکراین ناتو روسیه اوکراین هسته ای بمب سلاح هسته ای هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۴۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم

معاون وزارت دفاع لهستان پس از کشمش‌های فراوان در زمینه استقرار سلاح‌های هسته‌ای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در خاک این کشور، از آمادگی ورشو برای اجرای این طرح خبر داد.

به گزارش مشرق، پاول زالوسکی روز سه‌شنبه گفت که کشورش درخواستی برای مشارکت در طرح به اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو ارائه کرده و از آن خارج نشده است.

وی با بیان اینکه این موضوع باید با شرکای غربی مورد بحث قرار گیرد، اضافه کرد: ما در مورد برنامه‌ای به نام اشتراک‌گذاری هسته‌ای صحبت می‌کنیم. این یک برنامه ناتو است، اما تصمیم گیری و کنترل کامل استفاده از سلاح‌های هسته‌ای، که مثلاً ممکن است در لهستان مستقر شود، توسط آمریکایی‌ها گرفته می‌شود.

بر اساس این گزارش، بلژیک، ایتالیا، آلمان و لهستان برای شرکت در این برنامه اعلام آمادگی کرده‌اند.

برنامه اشتراک هسته‌ای به ایالات متحده اجازه می‌دهد تا سلاح‌های هسته‌ای خود را در کشورهای عضو ناتو بدون آنکه آنها اختیار استفاده از آنها را داشته باشند، مستقر کند.

آندری دودا رئیس‌جمهوری لهستان چندی پیش پس از صدور بیانیه آمادگی این کشور برای میزبانی از سلاح‌های هسته ای، بیانیه دیگری صادر و اعلام کرد که هنوز تصمیم رسمی در این مورد گرفته نشده است.

همه این اظهارات در حالی است که دونالد تاسک، نخست وزیر لهستان اعلام کرده است که به دنبال دیدار با رئیس جمهوری است تا بفهمد چه چیزی او را بر آن داشته تا امکان اشتراک هسته‌ای را پیشنهاد دهد.

معاون وزیر دفاع لهستان نیز در عین حال از طرح موضوع استقرار هسته‌ای در محافل داخلی این کشور که توسط رئیس‌جمهوری لهستان ارایه شده، انتقاد و تاکید دارد که باید به جای آن با شرکای غربی گفت وگو شود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • مدودف: سلاح‌های روسیه دشمنان را می‌لرزاند
  • تصمیم فرانسه برای کمک گرفتن از چین
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم
  • تغییر مجدد معادلات جنگ اوکراین
  • دوگین: اوکراین نباید وجود داشته باشد!
  • «دوگین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • دبیرکل ناتو وارد پایتخت اوکراین شد/ استولتنبرگ: ارسال سلاح
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟