Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@07:09:15 GMT

ثروتمندترین زنان ایرانی چه کسانی هستند؟

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۵۷۷۱

ثروتمندترین زنان ایرانی چه کسانی هستند؟

با ما همراه باشید تا شما را با ۸ مورد از موفق‌ترین و ثروتمندترین زنان ایرانی در عرصه‌های مختلف آشنا کنیم.

به گزارش برنا؛ رقابت در دنیای کسب و کار همیشه برای بانوان چالش‌برانگیز بوده است. تبعیض‌های جنسیتی از یک طرف و برقراری تعادل بین کار و زندگی از طرف دیگر، از جمله موانعی هستند که زنان در فعالیت‌های حرفه‌ای خود، به وفور با آن‌ها مواجه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چنین شرایطی، رسیدن به موفقیت و کسب درآمد بالا، پشتکار و خلاقیت بالایی را می‌طلبد.

در ادامه با ۸ مورد از موفق‌ترین ثروتمندترین زنان ایرانی در عرصه‌های مختلف آشنا می‌شویم:

۱. انوشه انصاری

انوشه انصاری متولد شهریور 1345 در مشهد، اولین فضانورد ایرانی و نخستین زن کیهان گرد در جهان است. وی سپتامبر 2006 سوار بر فضاپیمای سایوز راهی و فضا شد و 11 روز بعد به زمین برگشت. جالب آنکه مخارج این سفر تماما با خود انوشه بود.

او پس از پایان مأموریت فضایی خود به تحقیق در این زمینه ادامه داد و فوق لیسانس دوم خود را در رشته ستاره‌شناسی گرفت. این بانوی تأثیرگذار در حال حاضر یکی از مدیران و حامیان بنیاد خیریه اهورا است و در حوزه دیجیتال نیز فعالیت می‌کند. ثروت خانم انصاری در حال حاضر بالغ بر 750 میلیون دلار است.

۲. سحر هاشمی

سحر هاشمی بنیان‌گذار کافی‌شاپ‌های زنجیره‌ای Republic در انگلستان است. او که از کارآفرینان برتر بریتینیا به شمار می‌آید، بیش از 135 میلیون دلار سرمایه داشته و کتاب‌های متعددی را در زمینه‌های مختلف به رشته تحریر درآورده است. خانم هاشمی همچنین موفق شده تا یک برند شیرینی بدون شکر را تولید کند و آن را در شیرینی فروشی‌های مشهور انگلستان در معرض فروش قرار دهد.

۳. شهرزاد رفعتی

شهرزاد رفعتی از جمله ثروتمندترین زنان ایرانی است که عمده سرمایه خود را از طریق اینترنت به دست آورده است. او تحصیلات خود را در دانشگاه بریتیش کلمبیای کانادا به پایان رساند و سال 2005 شرکت Broadband TV را تأسیس کرد. این شرکت در حال حاضر بیش از 320 میلیون کاربر فعال دارد و عمدتا در زمینه تکنولوژی و سرگرمی فعالیت می‌کند. شهرزاد یکی از مشهورترین کارآفرینان کاناداست و ثروت او به بیش از 100 میلیون دلار می‌رسد.

۴. پریسا تبریز

رتبه چهارم در لیست ثروتمندترین زنان ایرانی متعلق به پریسا تبریز، ملقب به «شاهزاده امنیت گوگل» است. وی سال 1983 از پدری ایرانی و مادری لهستانی متولد شد و سال 2007 به استخدام شرکت گوگل در آمد. پریسا که یکی از شناخته‌شده‌ترین زنان جهان در عرصه تکنولوژی است، توانست سال 2012 در فهرست 30 شخص تأثیرگذار زیر 30 سال مجله Forbes قرار بگیرد. سرمایه او در حال حاضر بیش از 70 میلیون دلار است.

۵. رکسانا ورزا

رکسانا ورزا سال 1364 در آمریکا به دنیا آمد. وی تحصیلات خود را در رشته زبان فرانسه و اقتصاد سیاسی ادامه داد اما بعدها به سمت استارت آپ کشیده شد. رکسانا اکنون مدیر Station F (بزرگ‌ترین پردیس جهانی استارت آپ ها) و استارت آپ های مایکروسافت در فرانسه بوده و میزان سرمایه او بالغ بر 40 میلیون دلار است.

۶. سیما ضرغامی

سیما ضرغامی مدیر شبکه‌های تلویزیونی و رئیس شرکت تلویزیون‌های کابلی Nickelodeon است. وی سال 2004 میلادی به ریاست گروه خانواده و کودک شبکه MTV منصوب شد و در 2006 توانست عنوان زن سال در بخش «زنان در ارتباط کابلی» را نیز به خود اختصاص دهد. میزان سرمایه ضرغامی 33 میلیون دلار برآورد شده است.

۷. ثریا دارابی

ثریا دارابی یکی از موفق‌ترین ایرانی تبارهای ساکن آمریکا است. وی فارغ‌التحصیل رشته تاریخ هنر از دانشگاه جرج تاون بوده و اکنون در صنعت مد و پوشاک فعالیت می‌کند. از بزرگ‌ترین دستاوردهای ثریا طی سال‌های اخیر می‌توان به تأسیس کمپانی Zady و راه‌اندازی اپلیکیشن محبوب Foodspotting اشاره کرد. این بانوی جوان در حال حاضر بیش از 30 میلیون دلار سرمایه دارد.

۸. گلشیفته فراهانی

گلشیفته فراهانی یکی از مشهورترین بازیگران ایرانی است که بارها شاهد درخشش او در عرصه‌های بین‌المللی بوده‌ایم. این هنرمند ساکن پاریس علاوه بر بازیگری، خوانندگی و نوازندگی نیز می‌کند و از اعضای آکادمی اسکار است. گلشیفته با سرمایه بیش از 7 میلیون دلار در لیست ثروتمندترین زنان ایرانی 2021 قرار می‌گیرد.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ثروتمندترین زنان ایرانی ثروتمندترین زنان ایرانی میلیون دلار حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۵۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین امروز در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی و بعد اقدام به صادرات کالا کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای باکیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین افزود: چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده است. چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی، روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی تصریح کرد: ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده است، بنابراین چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشور ما متعلق به عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارها با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

کد خبر 6094263 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • اجاره این خانه‌ها به دلار است؛ مستاجران خانه‌های دلاری چه کسانی هستند؟
  • بایدن در دو نسخه؛ سرکوب زنان آمریکایی و حمایت از زنان ایرانی
  • آریایی‌ها چه کسانی بودند؟/ نگاهی عمیق به مهاجرت آریایی‌ها به فلات ایران
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • حمله تند روزنامه نزدیک به قالیباف به مهدی نصیری /بعد عمری رادیکالیسم به کسانی رسیده که نان فحش دادن به آنها را سر سفره خود برده بود