Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حمزه محمدی فرماندار مُهر روز دوشنبه در این جلسه ضمن تقدیر از پیگیری‌های نماینده مردم شهرستان‌های لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی به دلیل جذب هزینه‌های این طرح و سایر طرح‌ها گفت: این طرح در قالب محرومیت‌زدایی است و در استان فارس به شهرستان‌های محروم اختصاص یافت است که از بین تمام شهرستان‌های استان بیشترین اعتبار به شهرستان مُهر و به‌ویژه بخش اسیر به دلیل مشکلات عدیده کم‌آبی آن تعلق‌گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرستان مهر یادآور شد: متأسفانه در تمام شهرستان مُهر با مشکل کمبود آب مواجه بوده و در سه‌نقطه از شهرستان با بحران جدی کم‌آبی روبرو هستیم. 

محمدی تصریح کرد: از روزی که مشخص شد این پروژه توسط قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه فجر استان فارس انجام خواهد شد، حقیقتاً جهت اجرای هرچه سریع‌تر پروژه‌ها امیدوار شدیم و با پشتکاری که از مجموعه قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) سپاه فجر استان فارس خبر داریم مطمئن هستیم که بدون هیچ چشم‌داشتی و با تمام توان کار را آغاز خواهند کرد و با کمک یکدیگر و بدون فوت وقت مشکل کم‌آبی را حل خواهند نمود تا در سریع‌ترین زمان ممکن آب وارد مدار شده و مورد استفاده مردم عزیزمان گردد. 

در ادامه سرهنگ علی گله‌داریان فرمانده سپاه شهرستان مهر گفت: در حال حاضر آغاز فصل گرما هستیم و راهی جز این نداریم که کار را به‌صورت جهادی پیش ببریم و تمامی مسئولین شهرستان با تمام توان پای‌کار خواهد بود. 

همچنین رحیمی نماینده قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه فجر فارس نیز گفت: من دلسوزی و پای‌کار بودن مدیران شهرستان را می‌بینیم و این‌ را یک گام مثبت در جهت پیشبرد اهدافمان در محرومیت‌زدایی شهرستان مُهر خواهد بود و ما در این شهرستان یک کار انقلابی و جهادی انجام خواهیم داد.

وی در ادامه خاطرنشان ساخت: به زودی کار خود را با حفاری در روستای هرج بخش اسیر آغاز خواهیم کرد و ضمن سرعت در عملیات اجرایی باید کار را به‌صورت اصولی نیز انجام دهیم و هیچ‌گونه توقف در اجرا و بی‌کیفیتی نخواهیم داشت.

شهرستان مُهر در فاصله ۳۳۰ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.

برچسب‌ها استانداری فارس آبرسانی گروه های جهادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری فارس آبرسانی گروه های جهادی استانداری فارس آبرسانی گروه های جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۹۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفر‌های شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفرهای شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند