Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@23:37:29 GMT

تزریق سهمیه روغن و شکر به بازار همدان/ مردم احتکار نکنند

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۶۰۷۳۰

تزریق سهمیه روغن و شکر به بازار همدان/ مردم احتکار نکنند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین فضلی دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طی یک ماه گذشته، هماهنگی‌هایی برای تأمین روغن استان با شرکت روغن خزل نگین نهاوند به عمل آمد، عنوان کرد: سعی شد تا از این طریق، بخش عمده‌ای از روغن مورد نیاز استان را تأمین کنیم.

وی، میزان این روغن را برابر یک هزار و ۲۰۰ تن اعلام کرد و افزود: تاکنون از این میزان روغن مربوط به شرکت نگین نهاوند بالغ بر ۸۰۰ تن در بازار توزیع شده و مابقی نیز در حال توزیع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه صحبت‌های خود با تصریح بر اینکه تخصیص جدیدی نیز چند روز پیش از طرف وزارتخانه و به صورت متمرکز به میزان یک هزار و ۷۰۰ تن مربوط به کارخانجات سراسر کشور شامل ۱۰ کارخانه ابلاغ شده است.

این مسئول ادامه داد: به منظور این سهمیه با شرکت‌های پخش کننده این کارخانه هماهنگی‌ها و مکاتبات انجام شد تا این سهمیه متمرکز اعلام شده را دریافت و وارد شبکه توزیع کنند.

فضلی با بیان اینکه مردم نباید تحت تأثیر شایعات قرار نگیرند و نسبت به احتکار خانگی اقدام کنند، گفت: ضرورتی به این کار نیست ما مرتب در حال اخذ تخصیص هستیم.

وی تاکید کرد: عوامل شرکت‌های پخش کننده روغن از کارخانجات روغن نیز روغن را دریافت و در حال توزیع و تزریق به بازار هستند.

فضلی با بیان اینکه در سه ۴ ماه گذشته حدود ۱۱ هزار تن شکر در سطح استان توزیع شده است، افزود: از این پس نیز این فرایند ادامه دارد، ضمن اینکه کارخانه‌ها نیز دوباره فعال شده‌اند و در حال دریافت چغندر و تولید شکر هستند.

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: ماهیانه سهمیه به هر استان تخصیص داده می‌شود، سهمیه شکر ما نیز ماهیانه بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ تن بوده که فروردین ماه تخصیص آن نیز انجام شده است.

فضلی با بیان اینکه در حال حاضر، کارخانجات در حال بسته بندی شکر هستند و حواله‌ها به صورت مستمر به آنها داده می‌شود، گفت: شکر مورد نیاز وارد و توزیع می‌شود.

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه طی بازدید از سطح فروشگاه‌ها و وضعیت تقاضا برای روغن بهتر شده و شکر نیز موجود است؛ یادآور شد: موارد تخلف چندین موارد وجود داشته که در این راستا، اداره کل تعزیرات حکومتی استان چند انبار احتکار را شناسایی کرده و دیروز شروع به توزیع در بازار شده و طی بازدیدها بازار در حال رسیدن به ثبات و آرامش است

کد خبر 5485352

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین فضلی همدان جهادکشاورزی همدان بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا خطبه های نماز جمعه آمار کرونا گروههای جهادی گرد و غبار خراسان رضوی آلودگی هوا بسیج سازندگی عملیات بازی دراز صعود به بازی دراز مشهد احتکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۰۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ جعفری افزود: بر اساس مصوبه هیئت وزیران در خصوص آیین نامه فعالیت دانش بنیان ها و سکوهای سلامت، وزارت بهداشت ملزم به دارو رسانی از طریق سکوها به مصرف کننده نهایی است.

وی ادامه داد: در خصوص عرضه دارو از طریق سکو‌های اینترنتی اختلاف نظری وجود داشت که این آیین نامه به منظور رساندن دارو از تامین کننده به داروخانه هاست یا شامل رساندن دارو از داروخانه‌ها به مصرف کننده نهایی هم می‌شود.

جعفری گفت: در حقیقت دغدغه اصلی مردم و فعالان این حوزه این بود که دستورالعمل رساندن دارو از داروخانه به مصرف کننده نهایی ابلاغ شود. پس از یکسال و هشت ماه در نهایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پذیرفت با همکاری وزارت ارتباطات این آیین نامه اجرا شود.

وی افرود: برای اینکه طعم شیرین دارو رسانی توسط سکو‌ها از داروخانه به مصرف کننده نهایی برای مردم احساس شود؛ لازم است چند نکته لحاظ شود؛ اول اینکه تاخیری که برای ابلاغ این دستورالعمل اتفاق افتاد برای عملیاتی شدن آن تکرار نشود. دوم اینکه مطابق سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی بخش دولتی نباید رقیب بخش خصوصی شود و ما امیدواریم بخش دولتی رقیب بخش خصوصی در دارورسانی نشود؛ یعنی سکو‌های خصوصی برای فراهم کردن شرایط مناسبتر برای دارو رسانی به مردم در رقابت باشند و این امکان در انحصار سکو‌های دولتی نباشد.

جعفری اظهار کرد: طبق ماده ۱۲ آیین نامه، نهایتا ۶ ماه پس از ابلاغ این دستورالعمل باید اجرایی شود چرا که در هیئت ۷۷ ام مقررات زدایی گفته شده، همه سکو‌های دارای مجوز از اتحادیه کسب و کار‌های مجازی و یا سایر نهاد‌های مرتبط برای فعالیت در حوزه عرضه دارو به مصرف کننده نهایی نیاز به اخذ مجوز مجدد ندارد؛ در حالیکه در این آیین نامه آمده، علاوه بر کسب مجوز از اتحادیه کسب و کار مجازی باید عضو سازمان صنفی یارانه‌ای کشور هم بشوند، که این ماده نیاز به اصلاح دارد.

معاون مرکز کسب و کار وزارت اقتصاد پیش بینی کرد که فضای رقابتی خوبی بین سکو‌ها با توجه به ظرفیتی که در این دستورالعمل وجود دارد ایجاد میشود که این مهم سبب تسهیل دسترسی مردم به این خدمت میشود.

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • توزیع کنسرو انفجاری بین مردم گرسنه غزه! +عکس
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • شمسایی: این قهرمانی فقط برای مردم است