Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@23:24:10 GMT

مقایسه باتری ایفون ۷ تقویت شده با ایفون ۷ پلاس تقویت شده

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۶۳۵۱۷

مقایسه باتری ایفون ۷ تقویت شده با ایفون ۷ پلاس تقویت شده

 

باتری‌های تقویت شده مدتی است که توجه کاربران آیفون را به خود جلب کرده‌اند. گروهی از کاربران استفاده از این باتری‌ها را شروع کرده‌اند و از طول عمر و شارژدهی بیشتر آن‌ها رضایت دارند؛ گروهی دیگر هم هنوز به آن‌ها اعتماد نکرده‌اند و تصور می‌کنند جایگزین کردن باتری‌های معمولی با باتری‌های تقویت شده به موبایلشان آسیب می‌رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله درباره باتری ایفون ۷ تقویت شده و ایفون ۷ پلاس تقویت شده صحبت می‌‌کنیم.

باتری آیفون ۷ تقویت شده

ساختار فیزیکی باتری‌های تقویت شده آیفون ۷ مانند باتری‌های معمولی است و نوعی باتری لیتیوم یونی محسوب می‌شود. تفاوت آن‌ها با باتری‌های معمولی در جنس الکترولیت آن‌هاست، الکترولیت به کار رفته در باتری‌های تقویت شده از پودرهای نانو تشکیل شده اما الکترولیت باتری‌های معمولی یونی است.

کاتد باتری‌ها معمولا با استفاده از فلزاتی چون منگنز سدیم اکسید، کبالت لیتیوم اکسید یا فسفات آهن لیتیوم ساخته می‌شود. این کاتدها رسانایی بالایی دارند، اما با هربار شارژ دچار استهلاک می‌شوند. باتری ایفون ۷ تقویت شده یک لایه اضافی برای مخافظت از کاتدها دارد، در نتیجه طول عمر آن نیز بیشتر است.

باتری آیفون ۷ پلاس تقویت شده

باتری تقویت شده آیفون ۷ پلاس هم ساختاری مشابه باتری تقویت شده آیفون ۷ دارد. علت اصلی این شارژدهی بیشتر باتری‌های تقویت شده این است که ظرفیت بالاتری دارند. ساختار این باتری‌ها امکانات بیشتری در اختیار کاربران قرار می‌دهد. مهم‌ترین قابلیت‌ ‌آن‌ها شارژدهی بیشتر نسبت به باتری‌های معمولی است.

آیا باتری های تقویت شده به ایفون ۷ آسیب می‌رسانند؟

باتری‌های تقویت شده هم مانند باتری‌های معمولی به صورت اختصاصی برای ساختار گوشی‌های آیفون طراحی شده است. کارخانه‌های مختلفی مثل Z3 Super، KU Feng، Basu، Mark و PowerBear این نوع باتری‌ها را تولید می‌کنند. این برندها برای تولید باتری‌های اورجینال آیفون باید استانداردهای MFI را رعایت کنند؛ نشان استاندارد MFI نشان می‌دهد که یک باتری با سیستم ایفون ۷ سازگار است.

باتری‌های معمولی موجود در بازار ظرفیت لازم برای تأمین انرژی مورد نیاز آیفون ۷ و آیفون ۷ پلاس را ندارد، بنابراین می‌توانیم بگوییم این باتری‌ها هستند که به موبایل آسیب می‌رسانند. کاربران برای حفظ سلامت دستگاهشان باید به سراغ باتری‌های تقویت شده بروند.

نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید، اصالت باتری است. باتری‌های معمولی و تقویت شده‌ای که توسط برندهای اورجینال تولید نشده باشند، به تلفن همراه آسیب می‌رسانند، زیرا اطلاعات مربوط به گوشی آیفون روی چیپ آن‌ها ذخیره نشده.

تنها راه برای تشخیص باتری اصل از باتری تقلبی، استفاده از دستگاه تست باتری است. از آنجایی که کاربران معمولی به این دستگاه‌ها دسترسی ندارند، می‌توانند مجموعه معتبری برای خرید باتری آیفون ۷ یا آیفون ۷ پلاس تقویت شده پیدا کنند. مجموعه آی‌باتری محصولات خود را از تأمین‌کننده‌های معتبر تهیه می‌کند و با دستگاه‌های تست باتری از اصالت آن‌ها مطمئن می‌شود. خرید از این مجموعه بهترین راه برای اطمینان از اصالت محصول است.

مزایای استفاده از باتری های تقویت شده برای آیفون

باتری ایفون ۷ تقویت شده و باتری ایفون ۷ پلاس، مدت زمان بیشتری شارژ نگه می‌دارند. بنابراین  نیازی ندارید که روزانه چند بار موبایلتان را شارژ کنید؛ این باتری‌ها انرژی مورد نیاز برای کار کردن طولانی مدت را هم فراهم می‌کنند و می‌توانید اطمینان داشته باشید که با مشکل کمبود شارژ مواجه نمی‌شوید.

طول عمر این باتری‌ها نسبت به باتری معمولی بیشتر است. این موضوع به تفاوت‌های جزئی که در ساختار لیتیوم یونی آن‌ها وجود دارد، برمی‌گردد. این تفاوت‌های ساختاری همچنین احتمال خرابی باتری را کم می‌کند. البته این بدان معنا نیست که باتری‌های تقویت شده نیازی به مراقبت ندارند، منظور این است که اگر در شرایط درست نگهداری شوند، تا مدت‌ها کاربردی خواهند بود و نیازی به تعویض آن‌ها وجود نخواهد داشت.

میزان شارژدهی باتری‌های تقویت شده هم نسبت به باتری‌های معمولی بیشتر است. سل‌های باتری تقویت شده آیفون ۷ پلاس و آیفون ۷ نسبت به باتری‌های معمولی فشرده‌تر هستند؛ این تفاوت منجر به افزایش چگالی باتری و افزایش ظرفیت آن می‌شود.

معایب باتری تقویت شده چیست؟

تنها نقطه ضعف باتری تقویت شده نسبت به باتری معمولی، قیمت آن است. عملکرد بهتر باتری‌های تقویت شده باعث می‌شود قیمت آن‌ها تا حدی با باتری‌های معمولی متفاوت باشد. البته این تفاوت قیمت به اندازه‌ای نیست که کاربران ترجیح بدهند باتری‌های معمولی خریداری کنند.

بخشی از هزینه باتری به گارانتی معتبر آن برمی‌گردد. برخی از افراد برای پرداخت هزینه کم‌تر، باتری‌‌های بدون گارانتی را انتخاب می‌کنند. با خرید از یک مجموعه معتبر می‌توانید به اصالت محصول اطمینان داشته باشید، اما فراموش نکنید که حتی در کارخانه‌های معتبر هم احتمال خطا در خط تولید وجود دارد. بنابراین ممکن است باتری که شما خریده‌اید، مشکل داشته باشد و اگر از گارانتی استفاده نکنید، امکان تعویض رایگان آن را نخواهید داشت. خرید محصولات آیفون بدون گارانتی ریسک بزرگی است. اختلاف قیمتی که گارانتی درهزینه باتری تقویت شده ایجاد می‌کند، به اندازه‌ای زیاد نیست که این ریسک ارزشش را داشته باشد.

کلام آخر

در این مقاله توضیحاتی درباره باتری تقویت شده آیفون ۷ و آیفون ۷ پلاس ارائه دادیم خوشبختانه این باتری‌ها برای مدل‌های مختلف آیفون تولید و به بازار عرضه شده‌اند و کاربران را از باتری‌های قدیمی معمولی خلاص کرده‌اند. با خرید این محصولات دیگر نیازی نیست سالانه یک یا دو باتری تعویض کنید و می‌توانید با یکبار خرید، مدت زیادی با تلفن همراهتان کار کنید، بدون اینکه مشکلی در خالی شدن باتری یا شارژ نشدن آن داشته باشید.

مجموعه آی باتری iphone-battery.ir به صورت تخصصی در زمینه عرضه لوازم جانبی آیفون فعالیت می‌کند و عرضه کننده مستقیم این لوازم در ایران است. این مجموعه امکان خرید اینترنتی برای کاربران سراسر کشور را نیز فراهم کرده و محصولات را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دست آن‌ها می‌رساند. برای ثبت سفارش از طریق لینک وارد سایت شوید و فرایند خرید محصول مورد نیاز خود را تکمیل کنید.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: باتری ایفون ۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۳۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیش تولید «پایتخت ۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد

به گزارش صدای ایران از فارس - گروه رادیو و تلویزیون: ساخت سری جدید «پایتخت» همیشه مورد بحث بوده است، یک روز خبر از ساخت نسخه سینمایی این سریال در رسانه‌ها و کانال‌های خبری پخش می‌شود و روز دیگر تکذیب این موضوع؛ یک روز نیز خبر از تولید «پایتخت» در قالب همیشگی خود یعنی سریال در رسانه‌ها انتشار پیدا می‌کند.


اخیرا هم خبری در فضای مجازی منتشر شده مبنی بر اینکه فصل «هفتم» پایتخت در مرداد ۱۴۰۳ آغاز می‌شود.

یک منبع آگاه درباره این موضوع حاکی از آن است فصل هفتم سریال «پایتخت» وارد مرحله پیش تولید شده و به گفته این منبع امید از سوی عوامل پایتخت وجود دارد که فصل هفتم به پخش در نوروز ۱۴۰۴ برسد.


وی درباره بازیگرانی که در این فصل حضور ندارند گفت: در این فصل سارا و نیکا فرقانی اصل و مهران احمدی حضور نخواهند داشت.


لازم به ذکر است مدتی قبل یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار فارس گفته بود: سیروس مقدم کارگردان سریال پایتخت از لوکیشینی برای ساخت فصل جدید این سریال بازدید کرده است.


بعد از انتشار این خبر هومن حاجی عبداللهی بازیگر نقش رحمت در این سریال در نیمه اسفند ۱۴۰۲ با انتشار یک پست در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشته بود: باز داریم می‌آییم، ولی نه برای عید ۱۴۰۳.


اخیرا نیز مهدی نقویان رئیس سیمافیلم درباره تولید و پخش فصل جدید این سریال بیان کرده بود اگر مشکلی پیش نیاید حتماً سریال «پایتخت» جدید را در ۱۴۰۳ خواهیم دید.


گفتنی است الهام غفوری تهیه‌کننده این سریال درباره ساخت نسخه سینمایی «پایتخت» به خبرنگار فارس گفته بود: مگر قرار بوده نسخه سینمایی «پایتخت» ساخته شود؟
وی افزود: آیا از طرف جایی اعلامی شده است که من بخواهم این را تکذیب کنم؟


۶ فصل پایتخت ساخته شده که آخرین فصل آن مربوط به سال ۹۹ بوده است از ساخت آخرین فصل این سریال حواشی زیادی نسبت به ساخت فصل بعدی به وجود آمده که هنوز سرانجام ساخت این سریال مشخص نیست.


در آخرین فصل از این سریال محسن تنابنده، ریما رامین فر، احمد مهرانفر، بهرام افشاری، نسرین نصرتی، هومن حاجی عبدالهی و ... به ایفای نقش پرداخته بودند.

دیگر خبرها

  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16
  • اوسمار؛ آقای خاص یا معمولی
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • تقویت احتمال پیوستن دیاس به بارسلونا با رفتن کلوپ
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • فیلمبرداری ماکرو آیفون 15 پرو مکس از یک سوسک تیره (فیلم)
  • نقی معمولی، ستاره میدان اراک!
  • آغاز پیش تولید «پایتخت ۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد