Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس علوم پزشکی اراک گفت: مادران باردار در استان مرکزی نیاز به مراجعه به مراکز درمانی شهرها و استان‌های همجوار ندارند. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم ازاراک، سیدمحمد جمالیان در آیین بزرگداشت روز جهانی ماما با اظهار داشت: استان مرکزی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در کشور جایگاه‌ خوبی دارد ولی متاسفانه در چند حادثه برخی از مادران باردار این استان با وجود نیروهای متخصص به استان‌های همجوار سفر کرده بودند که در این سفر بر اثر حادثه تصادف جان مادر و جنین از دست رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مادران باردار در شهرهای مختلف این استان برای امور درمان نیازی به استان‌های همجوار حتی نیاز به سفر به اراک را هم ندارند، در همه شهرهای استان نیروهای متخصص زنان، زایمان و ماماهای مجرب و با تجربه وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: سال‌هایی که بیماری کرونا وجود داشت مادران باردار استان به خوبی تحت درمان قرار گرفتند هیچگونه مرگی بر اثر بارداری ثبت نشده است که این نشان از زحمات و تلاش‌های پزشکان و ماماها دارد، فقط 2 مورد فوتی بین مادران باردار ساکن دلیجان و اراک وجود داشت که در قم فوت کرده‌اند.

جمالیان تصریح کرد: در بین دانشجویان جدید باید تربیت و تقویت نیروهای مامایی متعهد به مسائل اخلاقی و حرفه‌ای مورد توجه قرار گیرد، دانشجوی مامایی باید از روز نخست بداند که در چه مسیری قدم گذاشته و کار خود را با عشق و به بهترین شکل انجام دهد.

وی عنوان کرد: در دوران بیماری کرونا ماماهای استان مرکزی با جان و دل پای کار بودند و متعهدانه عمل کردند که این کار بسیار ارزشمند است چنانچه در این بخش مانند سایر بخش‌ها نواقصی وجود دارد اما باید این نواقص رفع شود.

اهمیت رشته مامایی در جوانی جمعیت/ فعالیت 55000 ماما در نظام سلامتتعارض منافع پزشکان زنان مانع از به‌کارگیری ماماها در بیمارستان‌ها/ لزوم رفع مشکلات حوزه مامایی در راستای اجرای قانون جوانی جمعیتفعالیت تنها 30 درصد ماماها در نظام سلامت/ چالش‌های رشته مامایی در کشور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: تعاملات بین بهداشت و درمان  ضروری است و این تعاملات باید افزایش داشته باشد چراکه در ارائه خدمات بهتر و ارزنده‌تر به مردم نقش بسازی دارد.

جمالیان خاطرنشان کرد: وظیفه و مسئولیت سنگین و بسیار سختی بر عهده ماماها است چراکه جان دو نفر به دستان ماما سپرده می‌شود.

انتهای پیام/711/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مادران باردار استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۴۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علی قیاسی عصر یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۲۳ هزار و ۱۸۰ نفر عضو خانه کارگر هستند که از این تعداد ۱۲ هزار و ۱۸۰ نفر عضو فعال هستند.

قیاسی با بیان اینکه در استان مرکزی حدود ۱۲ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند و سهم اراک ۴ هزار کارگر است، ادامه داد: ۱۳ هزار و ۲۵۰ کارگر ساختمانی در این استان از خدمات بیمه بهره مند هستند و سهم شهر اراک از این کارگران حدود ۴ هزار و ۳۰۰ نفر است.

قیاسی یادآور شد: سه هزار و ۶۵۰ کلاس‌های آموزشی رایگان شامل کمک درسی، کامپیوتر و خیاطی برای اعضا و خانواده آنها برگزار شد.

۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی مربوط به کارگران ساختمانی است

قیاسی، ۵۰ درصد حوادث کارگاهی و ۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی را مربوط به کارگران ساختمانی بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر که بحث بند دوم قانون ۴۱ رعایت نشده، صنایع روز به روز در حال خالی شدن هستند و به جای تعدیل نیرو توسط کارفرمایان، کارگران خود از محیط کار خارج می‌شوند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است.

تأمین مسکن یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جامعه کارگری است

قیاسی، مسکن را یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری دانست و گفت: مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی پیش بینی نشده است.

وی بیان کرد: طبق قانون اتباع بیگانه باید در مشاغلی که نیروی ایرانی توان کار ندارند، کار کنند اما این افراد به قسمت‌های مختلف ساختمانی ورود کرده‌اند در حالی‌که ورود آن‌ها به برخی مشاغل ممنوع است.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: اتباع به صنعت شهرهای صنعتی اراک، دلیجان و ساوه وارد شدند در حالی که اجازه وارد کار کردن در صنعت را ندارند.

کد خبر 6091441

دیگر خبرها

  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • خط دفاع پرسپولیس فقط یک تغییر اجباری دارد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • شب فراموش نشدنی اراکی‌ها با ۱۹ گل تاریخی