Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: دولت سیزدهم چاره‌ای جز اصلاح نظام پرداخت یارانه نداشت، زیرا روند موجود باعث افزایش تورم، رانت و فساد بود و دولت قانون را اجرا کرد.

احمد اصانلو روز سه شنبه در نشست هم‌اندیشی و هماهنگی مدیران اداره‌کل تعزیرات حکومتی در استان‌ها با اشاره اعلام اصلاح نظام پرداخت یارانه و مصوبه اخیر سران قوا مبنی بر افزایش اختیارات سازمان تعزیرات حکومتی افزود: با توجه به حجم تخریب در این موضوع، لازم است همه ما آگاه و توجیه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اجرای این طرح از سوی دولت آن‌ هم در سال اول خدمت خود، ناگزیر بود زیرا هر روز تاخیر در اجرای آن ایجاد فساد رانت و تورم بیشتر در جامعه را سبب می‌شد.

اصانلو یادآور شد: دولت قبل هشت میلیارد دلار بودجه مصوب برای یارانه کالاهای اساسی را هزینه کرده بود و منابع ارزی برای واردات کالاهای اساسی و مواد اولیه نداشت.

معاون وزیر دادگستری اضافه کرد: سال گذشته ۳۰ میلیارد دلار هزینه شده بود و در این سال‌ها چاره ای جز خلق پول نبود. خلق پول هم موجب تورم می‌شود و ادامه این وضعیت منطقی نبود.

اصانلو اظهارداشت: دولت سیزدهم جسارت این تغییر را پذیرفت هرچند ممکن است هجمه ها به دولت وارد شود.

وی ادامه داد: دولت به اجرای قانون تمکین کرد و به جای اینکه به واردکننده پول بدهد که کالا وارد کند، می‌خواهد یارانه را مستقیم به دست مصرف کننده بدهد.

اصانلو به یک نمونه از پرداخت یارانه اشاره کرد و گفت: یک واحد تولید ماکارونی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی آرد تهیه می کرد ماکارونی تولیدی را به خارج از کشور صادر می‌کرد و به جای اینکه داخل کشور هفت هزار تومان بفروشد، از صادرات به خارج از کشور ۴۰ هزار تومان سود و منفعت کسب می کرد در حالی که باید این یارانه تخصیصی به دهک‌های پایین جامعه باشد.

معاون وزیر دادگستری با اشاره به قاچاق کالاهای اساسی به کشورهای دیگر گفت: اخیرا طبق یک گزارش، میزان روزانه ۳۰۰ تا هزار تن روغن قاچاق وارد پاکستان می‌شود.

ادامه دارد...

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: احمد اصانلو ، سازمان تعزیرات حکومتی ، گرانی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: احمد اصانلو سازمان تعزیرات حکومتی گرانی تعزیرات حکومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۷۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت قاچاقچی الکل صنعتی

میثم روحی رئیس شعبه ششم تعزیرات حکومتی ساری گفت: پرونده قاچاق سه بشکه ۲۲۰ لیتری الکل صنعتی به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال در شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان ساری رسیدگی شد.

او افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و استعلام از دانشگاه علوم پزشکی اتهام انتسابی را محرز و متهم راعلاوه بر ضبط کالا به پرداخت یک میلیارد ریال جزای نقدی معادل دو برابر ارزش کالا محکوم کرد.

روحی گفت: ماموران نیروی انتظامی در بازرسی از یک خودرو الکل قاچاق را کشف و گزارش این تخلف را برای رسیدگی و اعمال قانون به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • محکومیت قاچاقچی الکل صنعتی
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • پالایشگاهی که قرار بود در دولت قبل به‌دلیل زیان‌ده‌بودن، رایگان واگذار شود، سال پیش به سوددهی ۱۲ هزار میلیارد تومانی رسید
  • ضبط ۱۸۰ راس دام زنده قاچاق در میاندوآب
  • محکومیت قاچاقچی سوخت در مهریز
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • محکومیت هزار میلیاردی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک یارانه‌ای
  • مشمولان طرح کالابرگ فجرانه این خبر مهم را حتما بخوانند
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم