Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدامین ولی‌زاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در حال حاضر، پنج هزار تخت بیمارستانی در آذربایجان غربی داریم که این رقم باید به هفت هزار و ۵۰۰ تخت برسد.

وی اضافه کرد: سرانه موجود برای هر هزار نفر جمعیت در آذربایجان غربی ۱.۶۴ تخت بیمارستانی است که این رقم باید به ۲ افزایش یابد.

وی اظهار کرد: در حال حاضر بیمارستان های شاهین دژ و پیرانشهر در آستانه افتتاح قرار دارند که بیمارستان پیرانشهر در سفر رییس جمهوری به آذربایجان غربی مورد بهره برداری رسمی قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی ادامه داد: برخی از تجهیزات و اقدامات تکمیلی برای بیمارستان شاهین دژ هم باقی مانده که در آینده نزدیک، شاهد افتتاح آن هم خواهیم بود.

ولی زاد با رد برخی صحبت های رییس پیشین دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی مبنی بر سیاسی کاری در افتتاح طرح های بیمارستانی در استان گفت: این امر درست نیست و هدف ما فقط خدمت رسانی است.

وی سرانه آموزشی موجود در دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی را هشت مترمربع اعلام کرد و افزود: این رقم، نصف سرانه آموزشی کشور است که باید به سمت ارتقای آن حرکت کنیم.

وی از برنامه ریزی برای بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی خبر داد و اضافه کرد: همچنین در صدد راه اندازی رشته های تکمیلی تخصصی و فوق تخصصی هستیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی درباره تغییر نام بیمارستان فوق تخصصی زنان مهزاد به کوثر نیز اظهار کرد: اصلا تغییر نامی اتفاق نیفتاده و اسم آن بیمارستان، از ابتدا کوثر بوده و کوثر نیز مانده است، ضمن اینکه مصوبه ای مبنی بر نامگذاری این بیمارستان به نام مهزاد وجود نداشت.

ولی زاد در بخش دیگری با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در ابتدای ورود مدیریت جدید، بیش از ١٢٠٠ میلیارد تومان بدهی داشت، ادامه داد: در راستای تسویه آنها گام برداشته شد و ریل گذاری به سمت حمایت از نیروی انسانی و پرداخت مطالبات پرسنلی در دستور کار گرفت و هفت ماه بدهی معوق آنها پرداخت شد.

وی همچنین از پرداخت مطالبات یکساله بازنشستگان خبر داد و گفت: اولویت های دیگر دانشگاه اتمام پروژه های نیمه تمام و توجه به مناطق محروم و کم برخوردار است.

برچسب‌ها دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ارومیه آذربایجان غربی ارومیه کمبود تخت بیمارستانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی ارومیه آذربایجان غربی ارومیه کمبود تخت بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی تخت بیمارستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۰۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • نیاز آذربایجان‌غربی به ۵۰۰۰ کلاس درس برای رسیدن به استاندارد کشوری
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • واژگونی خودرو در باشت ۲ کشته برجا گذاشت