Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر توسعه صنعت پتروشیمی با تکیه بر توان داخلی‌ها گفت: منافع کلان و ملی کشور در توسعه صنعت پتروشمی دیده شود.

به گزارش خبرنگار شانا، مرتضی شاهمیرزایی امروز (سه‌شنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه) در نشست هم‌اندیشی مدیرعامل عامل هلدینگ‌های پتروشیمی با مدیران ارشد صنعت نفت با اشاره به اینکه افقی نو در صنعت پتروشیمی در حال رونمایی است، اظهار کرد: صنعت پتروشیمی با همت فعالان این حوزه تا ۱۰ سال آینده از لحاظ کیفی و کمی بیش از ۲ برابر گسترش می‌یابد که در منطقه کم‌نظیر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نیاز سرمایه‌گذاری و تأمین فناوری در صنعت پتروشیمی افزود: بهتر است برای توسعه این صنعت به داخل تکیه کنیم و از توانمندی شرکت‌های پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری استفاده کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه صنعتگران متخصص در داخل کشور بسیار وجود دارد، ادامه داد: باید نیازهای صنعت را با توان داخلی تکمیل و صنعت پتروشیمی را به معنای واقعی خودکفا کرد.

شاهمیرزایی به صدور حکمی مبنی بر امکان ارائه دانش‌های فنی صنعت از سوی پتروشیمی‌ها به بیرون از مرزها اشاره کرد و گفت: همه کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی براساس قولی که به وزیر نفت در روز صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۰ داده شده، بومی‌سازی خواهند شد.

وی با تأکید بر اینکه حتی یکی از شرکت‌های پتروشیمی در مالکیت وزارت نفت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیست، اما تذکرات نهادهای دولتی به این شرکت مادرتخصصی منعکس می‌شود، تصریح کرد: خواهش می‌کنم شرکت‌ها و هلدینگ‌های پتروشیمی تذکرات این شرکت را رعایت کنند تا مشکلات به سرعت حل شود.

برنامه‌های عملیاتی ارائه شود

معاون وزیر نفت اظهار کرد: مجوزهایی که تاکنون صادرشده است راستی‌آزمایی می‌شوند تا در صورت عدم پیشرفت سهمیه‌های حبس شده خوراک، زمین و ... آزاد و فرصت سرمایه‌گذاری به دیگر سرمایه‌گذاران داده شود.

وی به حمایت همه جانبه شرکت ملی صنایع پتروشیمی به شرکت‌ها، هلدینگ‌ها و سرمایه‌گذاران صنعت پتروشیمی تأکید کرد و گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی همه تدارکات و نیازهای لازم برای سرمایه‌گذاران را فراهم می‌کند تا سرمایه‌گذار با خیالی آسوده صنعت را توسعه دهد.

شاهمیرزایی درباره فروش مجوزهای پتروشیمی اعلام کرد: سرمایه‌گذاران در صورت تمایل به نقل و انتقال مجوز باید هماهنگی‌های لازم را مرجع صادرکننده داشته باشند در غیر اینصورت ممکن است از اساس مجوز از دست عزیزان خارج شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر این نکته که هلدینگ‌ها و سرمایه‌گذاران پتروشیمی برای طرح‌های توسعه‌ای خود برنامه عملیاتی به شرکت ملی صنایع پتروشیمی ارائه کنند، افزود: متولی توسعه هر بخش مشخص است و بهتر است منافع کلان و ملی کشور دیده شود.

وی به فضای مثبت ایجاد شده پس از سفر وزیر نفت به آمریکای لاتین برای توسعه همکاری‌ها در زمینه صنعت پتروشیمی اشاره کرد و گفت: به‌منظور توسعه بازار صنعت پتروشیمی ایران باید محصولات مرغوب و با کیفیت به بازار عرضه کرد.

منبع: شانا

کلیدواژه: صنعت پتروشیمی شرکت ملی صنایع پتروشیمی شرکت ملی صنایع پتروشیمی صنعت پتروشیمی سرمایه گذاران هلدینگ ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۱۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است

به گزارش خبرنگار مهر محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

ادامه دارد....

کد خبر 6092877 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است