Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@22:45:09 GMT

ایران هرگز به دنبال ساخت بمب اتم نیست

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۷۲۳۱۴

ایران هرگز به دنبال ساخت بمب اتم نیست


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی ظهر امروز در مراسم رونمایی از طرح تولید کیت غربالگری بیماری‌های متابولیک نوزادان در دانشگاه آزاد اسلامی اراک با اشاره به پیشرفت‌های کشور اظهار داشت: امروز به برکت مجاهدت و اقدامات صادقانه علمی در اردوگاه‌های بزرگ معرفتی، فناوری، علمی، پژوهشی و سلامت‌محور در کشور شاهد عزت و اعتلای روزافزون نظام و انقلاب اسلامی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تلاش علمی و مجاهدت بااخلاص اندیشمندان و دانشمندان متعهد کشورمان با شتاب و سرعت بیشتری ادامه دارد که همین امر سبب شده تا شاهد اجرای طرح‌ها و پروژه‌های علمی و سلامت‌محور با نگاه به آینده باشیم که باید این تلاش و همت را ارج نهاد.

دری نجف‌آبادی تصریح کرد: سازمان انرژی اتمی از ابتدا با مشکلات بسیاری مواجه بود اما امروز با مجاهدت‌های فراوان دانشمندان ایرانی در کنار سختی‌ها، توانستیم در صنایع هسته‌ای شاهد افتخارآفرینی دانشمندانمان باشیم به طوری که امروز نظام اسلامی در دنیا حرف بسیار در حوزه علم و هسته‌ای برای بیان دارد.

امام جمعه اراک بیان کرد: کشور ایران هرگز در فعالیت هسته‌ای به دنبال ساخت بمب اتم نیست و این فتوای ولی امرمسلمین رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده البته بهره گرفتن از منافع و مزایای صنعت هسته‌ای در حوزه‌های مختلف از جمله بهداشت، سلامت، صنعت، کشاورزی و غیره موضوعی مهم و ضروری است.

وی بیان کرد: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وظیفه دارد تا به همه کشورهای عضو، خدمات ارائه کند و ماموریت دارد که اجازه ندهد هیچ کشوری به دنبال ساخت بمب اتمی باشد.

دری نجف‌آبادی عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران نقش تعیین‌کننده‌ای در معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی دارد، این درحالی است که سازوکار بین‌المللی که پس از جنگ جهانی دوم توسط برخی کشورها بر دنیا تحت عنوان جریان حاکم تحمیل شد دیگر نمی‌تواند پاسخگوی جهان باشد و باید تغییر یابد چراکه گفتمان انقلاب اسلامی این مسیر را تغییر داد و قطعا جایگاه جمهوری اسلامی در این رابطه تحسین‌برانگیز است.

 

وی خاطرنشان کرد: توسعه علمی کشور از منویات و مطالبات مهم مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب به شمار می‌رود که در این راستا، قرار گرفتن در جایگاه رفیع علمی و حرکت رو به جلو یک مطالبه مهم معظم له از جامعه نخبگان و دانشمندان کشور است، از همه مهم‌تر ارائه طرح‌های فناورانه برای تضمین سلامت مردم و پیشگیری از موضوعاتی است که سلامتی جامعه را با خطر مواجه می‌کند.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به افتتاح علمی در اراک گفت: آموزش و ارائه علوم و تدریس طرح‌های فناورانه به ویژه در تولید طرح‌هایی از قبیل همین اقدام ساخت کیت تشخیص بستر جذب افراد بیشتری را در فعالیت‌های فناورانه و تحقیقاتی فراهم می‌سازد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بر ضرورت توسعه علمی کشور تاکید کرد و گفت: توسعه مراکز علمی و تحقیقاتی یک ضرورت برای کشور است که در سایه علم آموزی، فداکاری و ازخودگذشتگی میسر می‌شود و باید با وجود همه کمبودها و مشکلات اقتصادی، یافتن سازوکاری برای عبور از شرایط موجود را پیدا کرد.

وی افزود: کشورمان پیشرفت‌های علمی برای درمان بیماری‌های خاص نظیر سرطان یا شوک درمانی داشته به طوری که وجود انسان، یک کتابخانه علمی برای اجرای طرح‌های فناورانه در راستای خدمت به مردم است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ضرورت نظارت بر بازار خاطرنشان کرد: نوسان قیمت برخی کالاها باید کنترل شود اما نباید از هدف اصلی که همانا توسعه کشور است غافل شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: رتبه بندی معلمان آزمون دستیاری یارانه ارز 4200 تومانی وام ودیعه مسکن 1401 سازمان انرژی اتمی بمب اتمی رتبه بندی معلمان آزمون دستیاری یارانه ارز 4200 تومانی وام ودیعه مسکن 1401 هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۲۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند
  • لزوم تبیین گفتمان وعده صادق توسط اساتید دانشگاه 
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد