Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر پوررحمانی تهیه کننده سریال های حوزه مدرسه و خانواده که تهیه مجموعه های تلویزیونی «آسمان همیشه ابری نیست» و «پرگار» را در کارنامه دارد در خصوص انتخاب جدید مدیر تلویزیون برای معاونت سیما با خبرگزاری برنا به گفت و گو پرداخت.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ روز دوشنبه پیمان جبلی ، رئیس سازمان صدا و سیما در پی حکمی آقای محسن برمهانی را به عنوان معاون سیما برگزید و از حمید شاه آبادی معاون سیمای سابق بابت تلاشش در عرصه سیما در طی این سال ها تقدیر و تشکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر پوررحمانی تهیه کننده تلویزیون که در آثاری همچون «آسمان همیشه ابری نیست» و «پرگار» فعالیت داشته است در گفت و گو با خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا در خصوص حکم پیمان جبلی و انتخاب معاون سیمای جوان گفت: پوست اندازی و جوان سازی صدا و سیما امر بسیار حیاتی است و باید 90 درصد از کادر سازمانی تغییر کنند. من شناخت زیادی از محسن برهمانی ندارم اما همین که رئیس سازمان صدا و سیما دست به این تغییر و تحول زد جای امیدوار ی است و من این تحول را بسیار خوب می دانم.

او در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه چه اولویت هایی در سیما وجود دارد که باید به آن ها پرداخته شود اظهار کرد: ما در مقوله نمایش به شدن عقب افتاده ایم و در این مقوله ضعیف عمل کرده ایم و از طرفی نیز آمدن ماهواره ها و شبکه های خارجی  باعث تخریب کانال ها و شبکه های ایرانی شده اند و باید اولویت با بحث فیلمسازی و سریال سازی باشد تا به هر نحوی بتوان اوقات فراغت مخاطبان را غنی کرد چرا که امید مردم به رسانه ملی است.

امیر پوررحمانی در پایان و در این خصوص که چه مقدار می توان به حل مشکل ریزش مخاطب امیدوار بود گفت: سازمان صدا و سیما دچار روزمرگی شده است و تا کنون هیچ اتفاق مثبتی در این خصوص رخ نداده است اما باید استارت کار از جایی رقم بخورد و حضور معاون سیمای جدید می تواند به این امر کمک زیادی کند اما اگر در کنار او افراد با تجربه حضور داشته باشند باعث می شوند تا او به مرز پختگی برسد.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلویزیون رسانه ملی سازمان صدا و سیما صدا و سیما فرهنگ و هنر معاون تهیه کننده معاون سیما حمید شاه آبادی پیمان جبلی معاون سیما صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۴۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • فصل جدید برنامه «جام جم» به زودی روی آنتن می‌رود
  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها
  • پخش «در مرز غبار آلود» از سیما/ روایتی متفاوت از نادر طالب‌زاده
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر
  • کفاشیان: زور فوتبال به صدا و سیما نمی‌رسد!