Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سید محمد جواد مرتضوی اشکذری مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان بهپو فناوری نوین با بیان اینکه دستگاه توزین مولتی هد و دستگاه بسته‌بندی عمودی در تعامل با یکدیگر کار می‌کنند، گفت: این تجهیزات با توجه به نیاز روزافزون صنایع مختلف به دستگاه‌های بسته‌بندی تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرعت و دقت بالا

دستگاه توزین مولتی هد برای وزن کردن در خطوط بسته‌بندی مورد استفاده قرار می‌گیرد، این محصول بخشی از پروسه بسته‌بندی محسوب می‌شود که در مدل‌های مختلف ساخته شده است. امروزه این دستگاه‌ها به‌واسطه سرعت و دقت بالای خود در پیمانه کردن مواد برای بسته‌بندی به‌صورت گسترده‌ای در صنایع مختلف مورد استفاده قرار گرفته می‌شوند.

دستگاه مولتی هد که در تعداد توزین‌های مختلف است که می‌تواند با انواع دستگاه‌های بسته‌بندی از قبیل دستگاه‌های بسته‌بندی عمودی که دیگر محصول دانش‌بنیان این شرکت است به کار گرفته ‌شود.

صادرات به کشورهای همسایه

این محصول کاملاً بومی‌سازی شده است و تاکنون صادراتی به کشورهای همسایه ازجمله عراق، افغانستان و ترکیه داشته است. در حال حاضر در این شرکت ۴۰ نفر به‌صورت مستقیم و در حدود ۵۰ نفر به‌صورت غیرمستقیم مشغول به کار هستند.

کیفیت بالا، قیمت مناسب و مقرون‌به‌صرفه، هزینه تعمیر و نگهداری پایین، در دسترس بودن گزینه‌های سفارشی‌سازی برحسب دقت مورد نیاز مشتری و بدنه مستحکم با طول عمر طولانی از مزایای این ماشین‌آلات هستند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان بهپو فناوری نوین با اشاره به اینکه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکنون فعالیت‌های خوبی داشته، افزود: این مجموعه نسبت به سایر ارگان‌ها عملکرد بهتر و به‌روزتری دارد و برای بهبود فعالیت خود بهتر است بروکراسی‌های اداری در برخی موارد را کمتر کند.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش بنیان فناوری ایران ساخت بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۵۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز

به گزارش جام جم آنلاین،مدیر عامل شرکت پتروشیمی شیراز پتروشیمی شیراز گفت: سهم تولید و فروش محصول اوره در بین شرکت‌های اوره ساز در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به خوبی نشان دهنده رشد سهم پتروشیمی شیراز در این زمینه است و این روند نشان می‌دهد که سهم تولید اوره پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ در بین اوره ساز‌های کشور ۲۵ درصد و سهم فروش این شرکت نیز به ۲۵ درصد رسیده است.
به گفته احمدرضا حیدرنیا افزون بر یک میلیون و ۷۸۶ هزار تن انواع محصولات طی ۶ ماه نخست ۱۴۰۲ در این پیتروشیمی تولید شده بود که از این میزان،۸۴۳ هزار تن مربوط به تولید اوره بوده است.
شرکت پتروشیمی شیراز دومین اوره ساز بزرگ کشور محسوب می‌شود و در این شرکت انواع محصولات شامل اوره، اسید نیتریک، نیترات آمونیوم، متانول، آرگون و کود مایع تولید می‌شود.
حیدرنیا افزود: این افزایش نشان دهنده افزایش توان تولیدی و ارتقای کیفیت محصولات پتروشیمی شیراز است که منجر به افزایش سهم این شرکت در بازار داخلی و خارجی شده است.
وی همچنین به پیشرفت قابل توجه پروژه‌های توسعه‌ای علاوه بر افزایش تولید، اشاره و در این خصوص نیز خاطرنشان کرد: پروژه ساخت کارخانه تولیدی کیسه که از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده است، تا پایان سال ۱۴۰۲ به پیشرفت ۲۲ درصدی رسید.
حیدرنیا گفت: این پروژه با هدف بومی‌سازی و استفاده از حداکثر توان تولید داخل در حال اجرا است و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از آن، گامی دیگر در راستای تحقق اهداف خودکفایی کشور برداشته شود.
حیدرنیا به صرفه جویی ارزی حاصل از بومی‌سازی توری‌های کاتالیست پلاتین-رودیوم در پتروشیمی شیراز هم اشاره کرد و این موضوع را گامی مهم در راستای خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور و تحقق ایران قوی برشمرد.
او اضافه کرد: اسید نیتریک به عنوان ماده اولیه در تولید نیترات آمونیوم، یک محصول کاملاً راهبردی در صنایع مختلف است و بومی‌سازی کاتالیست توری‌های پلاتین-رودیوم، استمرار تولید این محصول را تضمین و کشور را از وابستگی به منابع خارجی بی‌نیاز می‌کند.

دیگر خبرها

  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • آمادگی برای مدیریت بارندگی در اهواز
  • خرید و تجهیز ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در سال گذشته
  • دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده
  • خریداری ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • ماشین آلات دهیاری‌های استان بوشهر به ردیاب مجهز می شوند
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن