Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی این شرکت، محمدمهدی جوادیان زاده، این مقدار کسری مخزن در سال آبی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ را نشان دهنده کاهش میزان تاب آوری آبخوان ها دانست و افزود: وقتی برداشت از آبخوان ها بیشتر از ورودی آنها(بارندگی ها) می باشد، مخازن دچار شیب نزولی شده و علیرغم بارندگی های خوب، برگشت پذیری سفره به شکلی که در گذشته اتفاق می افتاده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برداشت ۱۳۰ درصدی از منابع آب زیرزمینی بدلیل خشکسالی های مستمر و طولانی مدت را یکی از اساسی ترین آسیب ها به مخازن آبی استان دانست و اظهار کرد: این برداشت های بی رویه، سفره ها را آسیب پذیرتر از قبل کرده است بطوریکه در سال آبی ۹۶-۹۷ با بارندگی ۷۰ میلیمتر، کسری مخزن ۳۱۵ میلیون متر مکعب بوده ولی در سال آبی ۹۹-۱۴۰۰ با ۷۵ میلیمتر بارندگی، کسری مخزن به ۳۸۰ میلیون متر مکعب رسیده است.

به گفته جوادیان زاده همه برنامه ریزی ها از طرف استان و وزارت نیرو بر مبنای تامین پایدار آب شرب می باشد که امیدواریم  با مدیریت کردن برنامه های سازگاری با کم آبی نیز تابستان پیش رو را بدون افت فشار یا قطعی آب پشت سر بگذاریم هرچند که بر صرفه جویی و مدیریت مصرف شهروندان نیز حساب ویژه ای بازکرده ایم.

برچسب‌ها یزد شرکت آب منطقه ای وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد شرکت آب منطقه ای وزارت نیرو یزد شرکت آب منطقه ای وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۵۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت گل محمدی از شهر همسایه قله تفتان

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیر جهاد کشاورزی خاش، گفت: در راستای تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری به اقلیم منطقه، توسعه باغات گل محمدی در برنامه کاری این مدیریت قرار گرفته و در سال گذشته چهار هکتار به سطح زیر کشت گل محمدی افزوده شده است.
خاشی افزود: پیش بینی شده امسال ۱۱ تن گل محمدی از سطح باغات شهرستان خاش برداشت شود.
وی ادامه داد: در این شهرستان گل محمدی پس از فرآوری در منطقه به صورت گلاب و گل خشک شده به بازار عرضه می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • لایروبی کانال آب‌های سطحی شهرک سعدی
  • تحویل گندم به مراکز سرپوشیده خوزستان با توجه با بارندگی‌ها
  • ذخیره ۲و نیم میلیون متر مکعب آب در پشت سد‌های خاکی زرند
  • سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد
  • برداشت گل محمدی از شهر همسایه قله تفتان
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • قزوین قعرنشین جدول تامین بارش استان‌ها
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان