Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین جلسه بررسی متن پیش‌نویس آیین‌نامه شورا‌های صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور نمایندگان دانشجویی در بررسی حدود ۹۵ درصدی از متن پیش‌نویس، در نهایت به تصویب اعضای هیأت مرکزی نظارت بر شورا‌های صنفی دانشجویان و دستیاران رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از مفدا، اولین جلسه هیأت مرکزی نظارت بر شورا‌های صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه‌های علوم پزشکی ۱۲ اردیبهشت ماه با حضور تمامی اعضاء از جمله دو عضو از ۳ عضو دانشجویی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نشست که حدود ۳ ساعت و نیم به طول انجامید، متن پیش‌نویس که در اختیار تمامی اعضاء قرار گرفته بود مورد بررسی قرار گرفت که به درخواست اعضای دانشجویی بنا شد جلسه دومی جهت تمرکز بیشتر دانشجویان بر روی بند‌های این متن برگزار شود.

در ادامه این روند، عباس شیراوژن معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تصمیم به برگزاری نشست هم اندیشی با فعالان و نمایندگان شورا‌های صنفی دانشجویی، دستیاران، دانشجویان PHD و فوق تخصص برای رسیدن به خروجی مناسب‌تر در بررسی متن پیش‌نویس آیین‌نامه شورا‌های صنفی دانشجویان و دستیاران گرفت که این نشست نیز ۱۷ اردیبهشت ماه با حضور نمایندگان دانشجویان در این معاونت برگزار شد.

در نهایت دومین جلسه تصمیم گیری و تصویب متن پیش‌نویس آیین‌نامه شورا‌های صنفی دانشجویان و دستیاران به منظور شنیدن نظرات و تغییرات مد نظر دانشجویان، عصر روز گذشته دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در سالن شهید احمدرضا احدی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با حضور همه اعضاء و ۳ عضو دانشجویی "محمد نظری" دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شوشتر و عضو هیأت مرکزی نظارت بر شورا‌های صنفی دانشجویان، "امیر مسعود عسگری" دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی، علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و عضو هیأت مرکزی نظارت بر شورا‌های صنفی دانشجویان و دکتر "ماندانا رستگار" دبیر شورای صنفی دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی علوم پزشکی بیرجند از ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه آغاز شد.

تمامی اعضاء کمیته هیأت مرکزی نظارت بر شورا‌های صنفی، ائم از اعضای دانشجویی، معاونان و مدیران در این نشست حضور دارند.

در ابتدای این جلسه، با وجود برگزاری نشست هم‌اندیشی فعالان و نمایندگان شورا‌های صنفی دانشجویی، دستیاران، دانشجویان PHD و فوق تخصص، مهدی سقاوی عضو شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی لرستان و عضو شورای مرکزی شورا‌های صنفی دانشجویان، از سوی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و رییس هیأت مرکزی نظارت بر شورا‌های صنفی، به داخل جلسه دعوت می‌شود تا به مدت ۱۰ دقیقه نظرات و استدلال‌های خود را بیان کند.

وی بر روی پاورپوینت موضوعات خود را عنوان و به بیان ایرادات متن پیش نویس آیین‌نامه می‌پردازد.

سقف جلسه هیأت نظارت از سوی دکتر اشراقی مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت تا ساعت ۱۹ اعلام می‌شود و برحسب تصمیم اعضای هیات نظارت، سقاوی ۱۰ دقیقه زمان دارد تا موضوعات خود را ارایه دهد.

وی در پایان ۱۰ دقیقه با بیان این‌که بسیاری از موضوعات، باقی مانده، خواستار وقت بیشتر است، که دکتر شیراوژن رییس هیأت مرکزی نظارت بر شورا‌های صنفی دانشجویان و دستیاران و رییس جلسه ۳ دقیقه زمان بیشتر برای سقاوی در نظر می‌گیرد و از وی می‌خواهد برای حفظ نظم جلسه در ۳ دقیقه جمع‌بندی خود را ارایه دهد.

در پایان این زمان از سقاوی خواسته می‌شود با توجه به این‌که جلسه با حضور اعضاء به صورت رسمی باید آغاز شود، سالن را ترک کند تا نشست، وارد دستور کار شود.

موضوعات از ابتدای متن پیش‌نویس بر اساس تغییرات درخواستی دانشجویان مطرح و در خصوص هر بند، نظرات تمامی افراد گرفته می‌شود، به نحوی که بر روی هر پاراگراف و هر بند نظرات کل اعضای حاضر در جلسه دریافت و در ادامه بر اساس اجماع نظرات، تصمیم نهایی گرفته می‌شود.

دانشجویان در خصوص برخی بند‌ها انتقاد و نظرات خود را بیان می‌کنند که همه اعضاء روی این نظرات بحث و تأمل کرده و برخی تغییرات مورد قبول قرار می‌گیرد و برخی رای نمی‌آورد و رد می‌شود.

در حالی که حدود ۸۰ درصد متن پیش‌نویس آیین‌نامه مورد بررسی قرار گرفته است و تنها چندپاراگراف از متن باقی‌مانده است، نظری با بیان این‌که بسیاری از موضوعاتی که اعضای دانشجویی روی آن توافق دارند از سوی دیگر اعضاء رد می‌شود، نسبت به این موضوع اعتراض دارد که رییس جلسه با بیان این‌که این جلسه تصمیم‌گیری است و هر فرد رای خود را دارد و قطعا اگر دلایل و درخواست‌های شما بر اساس قانون و بیان کننده دغدغه صنفی و رفاهی دانشجویان باشد مورد تایید و قبول اعضاء قرار خواهد گرفت، این اعتراض را غیر قابل قبول می‌داند.

با این وجود نظری به نشانه اعتراض سالن را ترک می‌کند و این رفتار از سوی عسگری عضو دوم دانشجویی هیأت مرکزی نظارت بر شورا‌های صنفی مورد حمایت قرار گرفت و این عضو نیز سالن را ترک می‌کند.

این در حالی بود که رستگار عضو سوم دانشجویی حاضر در نشست تلاش در منصرف کردن دو عضو دانشجویی دارد و این رفتار را اشتباه می‌داند.

وی با بیان این‌که این رفتار اعضای دانشجوی به دلیل سن پایین و جوانی است، از جمع حاضر می‌خواهد بیشتر به درخواست دانشجویان بها دهند، زیرا بیشتر نظرات دانشجویی در این نشست مورد قبول قرار نمی‌گیرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان این‌که، جلسات برگزار شده تا به امروز برای رسیدن به خروجی بهتر و دیدن نظرات شما بوده است، پاسخ می‌دهد: متن پیش‌نویس برای کمک به شما و قرار گرفتن شما در مرکزیت موضوعات صنفی و رفاهی دانشجویان است، اما گویا شما تاکید دارید هیچ تغییری روی آیین‌نامه قبل داده نشود.

در ادامه معاون وزیر بهداشت به درخواست مدیر کل دانشجویی، برای برگرداندن دو عضو دانشجویی، شخصا از سالن جلسات خارج شده و دست در دست دانشجویان به سالن بازمی‌گردد، اتفاقی که از سوی رستگار با تشکر همراه است و نشان بزرگواری رییس جلسه عنوان می‌شود.

جلسه دقایقی ادامه پیدا می‌کند، اما به دنبال تماس تلفنی، عسگری باری دیگر جلسه را ترک می‌کند و حدود ۲۰ دقیقه، متن با حضور دو عضو دانشجویی داخل جلسه بررسی می‌شود. این در حالی است که ۹۰ درصد متن پیش‌نویسی آیین‌نامه، بررسی شده است.

نظری نیز به دنبال پاسخ به تماس تلفنی، برای دومین بار سالن را ترک می‌کند و پس از بازگشت نظری، عسگری به جلسه بازمی‌گردد و اعلام می‌کند حال مناسبی برای ادامه دادن جلسه ندارد.

از سوی دیگر اعضای هیات نظارت، این رفتار نادرست و غیر اخلاقی عنوان می‌شود و بیان‌می‌گردد که تقریبا متن پیش‌نویس بررسی شده است و تنها چند سطر کوتاه باقی مانده است که حدود ۱۰ دقیقه زمان برای رسیدگی به آن نیاز است و نمی‌توان جلسه را این‌گونه خاتمه داد.

در ادامه عسگری خواستار وقت استراحتی برای بهتر شدن حال خود است که رییس جلسه اجازه استراحت ۱۰ دقیقه‌ای را می‌دهد و پذیرایی برای حاضران برای یک تنفس کوتاه آماده می‌شود.

بعد از گذشت حدود ۱۵ دقیقه از زمان استراحت تعیین شده، هر ۳ عضو دانشجویی وارد سالن شده و با بیان این‌که این متن، عبور از خطوط قرمز شورا‌های صنفی است و آن‌ها به عنوان نماینده ۲۲۰ هزار دانشجو، حاضر به این حرکت نیستند، عذرخواهی کرده و در ساعت ۱۹:۵۵ دقیقه و پس از ۳ ساعت و ۲۵ دقیقه، از ادامه دادن نشست سرباز می‌زنند.

معاون وزیر بهداشت و رییس هیأت مرکزی نظارت بر شورا‌های صنفی دانشجویان و دستیاران و رییس این جلسه در پاسخ اعلام می‌کند که شما جلسه را ترک کرده، اما ما ادامه خواهیم داد، که دانشجویان تشکر کرده و جلسه را ترک می‌کنند.

در مجموع جلسه هیأت مرکزی نظارت بر شورا‌های صنفی دانشجویان و دستیاران ادامه می‌یابد و متن پیش‌نویس آیین‌نامه شورا‌های صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه‌های علوم پزشکی تصویب می‌شود، که به زودی به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آیین نامه شورای صنفی دانشجویان پزشکی وزارت بهداشت معاون فرهنگی وزارت بهداشت اعتراض به آیین نامه فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی عضو دانشجویی سالن را ترک شورای صنفی رییس جلسه قرار گرفت ۱۰ دقیقه دو عضو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۵۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واقعه طبس باید در عرصه‌های ملی جدی دیده شود

به گزارش خبرنگار مهر، جواد قناعت، ظهر پنج شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان اظهار کرد: عملکرد شورا سال گذشته بسیار خوب بوده است.

وی تصریح کرد: سیاست دولت پیاده سازی گفتمان امام در راستای تعالی هویت اسلامی ایرانی بوده که در این راستا کارهای زیرساختی آغاز شده و در کنار آن توجه ویژه مجموعه کارکنان دولتی به موضوعات فرهنگی مورد تاکید است.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: نمونه آن فعال شدن جلسات شورای فرهنگ عمومی در سطح استان بوده که در سال‌های گذشته این جلسات اینگونه منظم برگزار نمی‌شده است.

قناعت با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی در واقع قرارگاه سیاستگذاری فرهنگی در استان است، گفت: در این شورا بایدها و نبایدها در حوزه فرهنگی مورد بحث و گفتگو قرار گرفته و در نهایت خروجی آن موجب مصوبه شورا می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: در سال گذشته اتفاقات خوبی در این شورا افتاده که یکی از آنها پاسداشت زبان فارسی بوده و در این زمینه شورای پاسداشت زبان فارسی فعال‌سازی شده است.
قناعت ادامه داد: با توجه به مصوبه شورای فرهنگی عمومی، شهرداران و دستگاه‌های اجرایی باید قانون پاسداشت زبان فارسی را رعایت کنند.

وی با تاکید بر اینکه باید جلسات شورا جدی گرفته شود و متناسب با دستور کار افراد وارد این جلسه شوند، گفت: نباید مسیر جلسات عوض شده چون اینجا قرارگاه سیاست گذاری فرهنگی است که بر اساس اسناد بالادستی و موضوعات بومی سیاست‌ها و اولویت‌ها در استان مشخص می‌گردند و دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های فرنگی که در خط مقدم این جبهه فعالیت دارند باید دستورالعمل‌های این جلسه را رعایت کنند بنابراین نباید وارد جزئیات شویم.

استاندار خراسان جنوبی از اعضای این جلسه خواست توجه ویژه‌ای به جلسه داشته و خالی از ذهن وارد آن نشوند و با مطالعه وارد شوند.

قناعت به دیگر عملکردهای مثبت شورای فرهنگی عمومی استان اشاره داشت و افزود: طرح کنشگران عفیفانه بزرگداشت بزرگان استان تهیه نقشه مهندسی فرهنگی که بر اساس سند بالادستی تهیه شده و در مرحله رونمایی قرار دارد پیوست فرهنگی گردشگری از جمله این موارد است.

استاندار خراسان جنوبی به ساخت موزه دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: قبل از توجه به ساخت این مکان که البته بسیار مهم است باید ابتدا دغدغه مسئولان کشور را نسبت به این رخداد بزرگ و این معجزه الهی جلب کنیم.

قناعت با بیان اینکه این موضوع باید در عرصه‌های ملی جدی دیده شود و در انعکاس آن مسئولان در سطح ملی پای کار باشند، اضافه کرد: اعتبارات مربوط به این موضوع ملی بوده بنابراین دستگاه‌های مربوطه باید در سطح ملی مطالبه‌گر این امر باشند.

وی در خصوص الزامات فرهنگی تحقق شعار سال گفت: تولید محتوا برای فعالان کسب و کار برگزاری همایش‌های کنشگران مردمی در حوزه اقتصاد و همچنین استفاده از ظرفیت مساجد برای تبیین برخی از موضوعات در جامعه از جمله پرهیز از اسراف از جمله و توجه به تولیدات داخلی این الزامات است.

استاندار خراسان جنوبی به طرح نور اشاره داشت و یادآور شد: خروجی اجرای طرح نور نباید طرحی تنها سلبی باشد و تنها مربوط به نیروهای فراجا نیست.

قناعت با بیان اینکه خراسان جنوبی می‌تواند یک استان نمونه از لحاظ فرهنگی برای دیگر استان‌های کشور باشد، خاطرنشان کرد: در این راستا باید همه تلاش کنند.

کد خبر 6088470

دیگر خبرها

  • خیزش دانشجویی در کشورهای مختلف جهان برای حمایت از فلسطین
  • اعتراضات دانشجویی؛ واقعیت آمریکا بدون روتوش
  • بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان در خصوص عدم حضور معاون استاندار در جمع دانشجویان
  • اعتراضات دانشجویی به جنگ علیه غزه از آمریکا به اروپا کشیده شد
  • واقعه طبس باید در عرصه‌های ملی جدی دیده شود
  • لشگرکشی گارد مسلح به دانشگاه ها؛ اعتراض‌ دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه به خشونت کشید | ببینید
  • گسترش اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا در حمایت از غزه؛ درگیری پلیس با دانشجویان
  • آیین نامه داوری ایران قدیمی و با اشکال است
  • تشریح مصوبات جلسه هیئت وزیران از زبان سخنگوی دولت
  • اعتراض دانشجویان دانشگاه سیستان به انتصاب مجدد مدیر متخلف