Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-03@04:54:26 GMT

فصل نوین تامین مالی دانش‌بنیان‌ها

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۷۷۷۴۳

فصل نوین تامین مالی دانش‌بنیان‌ها

صندوق توسعه فناوری‌های نوین و بانک قرض الحسنه مهر ایران در راستای افزایش سطح ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان و فناور تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش ایران اکونومیست، سید روح الله میرامینی مدیرعامل صندوق توسعه فناوری های نوین در مراسم امضای این تفاهم نامه در یازدهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۲) با تاکید بر ضرورت رفع دغدغه های نظام بانکی در حمایت از شرکت های دانش بنیان گفت: سرمایه گذاری جسورانه همواره یکی از دغدغه های بانک مرکزی است و این امر با توجه به تجربه صندوق توسعه فناوری های نوین و رفع این دغدغه ها با تکیه بر توان صندوق همواره با موفقیت همراه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ارائه گزارشی از عملکرد ۱۴ ساله صندوق در ارائه انواع خدمات مالی به شرکت های دانش بنیان و فناور افزود: اکنون صندوق توسعه فناوری های نوین با عملکرد مطلوب خود طی ۱۳ تفاهم نامه مستقل به سیستم بانکی، خود به نهادی پذیرفته شده در بین بانکها مبدل شده است و ضمانت نامه وارزیابی این صندوق در بین بانکها شناخته شده و پذیرفته شده است.

میرامینی ارائه انواع خدمات مالی را تخصص صندوق توسعه فناوری های نوین برشمرد و بیان کرد: این صندوق اکنون امکان ارائه انواع خدمات مالی همچون ارائه ضمانت نامه، تسهیلات، سرمایه گذاری و مشارکت و  تامین مالی جمعی (croudfunding) را دارا است، همچنین امکان ارائه خدمات بیمه ای و مشاوره تامین مالی از بازارسرمایه و بانکها را برای شرکت ها را در مجموعه صندوق نوین فراهم کرده ایم و جعبه ابزار ما برای ارایه خدمات تامین مالی کامل است.

مدیرعامل صندوق توسعه فناوری های نوین با ارائه برخی آمار یادآور شد: این صندوق در بسیاری از شاخص ها رتبه نخست را در بین صندوق های هم مسیر خود دارد و مثلا در میزان ضمانت نامه و تسهیلات رتبه نخست خدمات تامین مالی را در بین صندوق های مشابه دارد.

تفاهم نامه همکاری دوجانبه صندوق توسعه فناوری های نوین و بانک قرض الحسنه مهر ایران به امضای سیدروح الله میرامینی مدیرعامل صندوق توسعه فناوری های نوین سیدسعید شمسی نژاد و مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران رسید. به این ترتیب ‌زمینه استفاده بانک از ظرفیت های مکانیزه صندوق توسعه فناوری های نوین در راستای ارائه خدمات مالی به شرکت های دانش بنیان و فناور فراهم شد.

بر اساس این تفاهم نامه فرآیند تشکیل پرونده، اعتبارسنجی، ارزیابی، تنظیم قرارداد و معرفی متقاضیان فناور و دانش بنیان برای دریافت تسهیلات به بانک قرض الحسنه مهر ایران بر عهده صندوق توسعه فناوری های نوین و بر بستر سامانه الکترونیکی این صندوق خواهد بود، همچنین این تفاهم نامه زمینه ساز اجرای بانکداری الکترونیک در بانک قرض الحسنه مهر ایران با تکیه بر توان و تجریه صندوق توسعه فناوری های نوین خواهد شد.

سید سعید شمسی نژاد مدیرعامل بانک مهر در این مراسم با اشاره به اعتماد ایجادشده دوجانبه گفت: این بانک همواره ارائه خدمات قرض الحسنه به آحاد جامعه را دنبال کرده است و در سال جدید با توسعه صورت گرفته در ارائه خدمات تامین مالی می تواند تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان به افراد حقوقی تسهیلات ارائه کند.

وی با تاکید بر شعار سال و حمایت از حوزه دانش بنیان بیان کرد: توجه ویژه مقام معظم رهبری به شرکت های دانش بنیان و نامگذاری امسال توسط ایشان، ما را ترغیب به ایجاد پیوند با صندوق توسعه فناوری های نوین به عنوان یکی از بزرگترین صندوق های کشور در تامین مالی این حوزه شد. همچنین این صندوق تاکنون ارزیابی و تامین مالی شرکت های متعددی در این حوزه را در کارنامه خود دارد و این پیوند با توجه به توانایی های صندوق توسعه فناوری های نوین و ارائه تسهیلات قرض الحسنه بانک قرض الحسنه مهر ایران می تواند فصل نوینی را برای شرکت های دانش بنیان و فناور رقم بزند.

اعطای تسهیلات ۵۰ میلیارد تومانی به معرفی شدگان صندوق

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران در خصوص میزان تسهیلات مورد توافق طرفین برای اعطا به شرکت های دانش بنیان گفت: بر اساس این تفاهم نامه درگام اول قرار است تا تعداد ۱۰۰ فقره تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی را با تکیه بر فرآیند الکترونیکی ارزیابی، اعتبار سنجی و معرفی صندوق توسعه فناوری های نوین به بانک قرض الحسنه مهر ایران اعطا کند.

شمسی نژاد با اشاره با موضوع دیگر این تفاهم نامه خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مورد پیگیری ما در این تفاهم نامه، الکترونیکی شدن تمامی فرآیندهای مالی و بانکی است؛ بر این اساس بحث اعتبارسنجی و ارزیابی شرکت ها از طریق بستر الکترونیکی صندوق عملی خواهد شد، همچنین با توجه به سوق فرآیندهای بانکی و مالی به سمت غیرحضوری و الکترونیکی شدن می توانیم ارتقا سطح خدمات الکترونیک بانک مهر را با تکیه بر توان IT صندوق توسعه فناوری های نوین دنبال کنیم.

در پایان مراسم از باجه خدمات بانکی بانک قرض الحسنه مهرایران در محل صندوق توسعه فناوری های نوین رونمایی شد.

یازدهمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ از روز گذشته ۲۰ اردیبهشت با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور آغاز به کار کرد و تا ۲۳ اردیبهشت ماه در پارک فناوری پردیس برپا است.

این نمایشگاه در فضایی به وسعت پنج هزار متر و با حضور حدود ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان و صنعتی داخلی، استارتاپ، شتاب دهنده، شرکت فناور مستقر در پارک های علم و فناوری و مراکز رشد برپا شده است که جدیدترین محصولات و خدمات فناورانه به بازدیدکننده های حضوری و برخط ارائه می شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ، بانک مهر ایران ، فناوری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتکس بانک مهر ایران فناوری صندوق توسعه فناوری های نوین شرکت های دانش بنیان و فناور بانک قرض الحسنه مهر ایران شرکت های دانش بنیان تفاهم نامه ارائه خدمات خدمات مالی تامین مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۷۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT

وزیر ارتباطات ایران اعلام کرد که شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی، به‌ویژه در حوزه فناوری ارتباطات، که زیرساخت دولت الکترونیک ایران را با اتکا به توان داخلی راه‌اندازی کرده‌اند، علاقه‌مند به حضور در اوگاندا و کمک به این کشور در زمینه‌های مختلف هستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با لوکیا ایسانگا ناکاداما معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار و درباره توسعه روابط در حوزه‌های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت وگو کرد.

وزیر ارتباطات در این دیدار با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد. ایشان در ابتدا با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع‌پور با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشورهای آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشورهای مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی پروژه‌های مهم زیرساختی را به انجام رسانده اند و این آمادگی وجود دارد تا پروژه‌های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور ( اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت‌ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمدها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.

زارع‌پور با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکتهای فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، تصریح کرد: این شرکت‌ها علاقه مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیازهای این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.

وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا  اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.

معاون نخست وزیر اوگاندا نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که هیئت ایرانی را به وزیر مربوطه در دولت اوگاندا  مرتبط سازد. ایشان لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی را یادآور شدند و از دوستان ایرانی درخواست کمک در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه ای سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیروهای اوگاندایی را داشتند.

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بسترهای تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محورهای دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.

دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود.تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • وزیر امور اقتصادی و دارایی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد