Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@03:30:37 GMT

تحصیل 223 هزار دانش آموز در مدارس عشایری سراسر کشور

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۷۸۴۵۳

تحصیل 223 هزار دانش آموز در مدارس عشایری سراسر کشور

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، صفرعلی یازرلو در آیین افتتاحیه گردهمایی معاونین اموزش ابتدایی، روسای ادارات آموزش ابتدایی ادارات کل، مدیران آموزش و پرورش عشایر و نمایندگان راهبران آموزشی سراسر کشور گفت: دفتر توسعه عدالت آموزشی آموزش عشایر، سه برنامه مهم را دنبال می‌کند که یکی از آنها توسعه برنامه های  آموزشی و تربیتی در مناطق عشایری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دفتر توسعه عدالت آموزشی آموزش عشایر وزارت اموزش و پرورش گفت: دومین برنامه کیفیت بخشی به کلاسهای چند پایه با به کارگیری راهبران آموزشی تربیتی است.

یازرلو افزود: برنامه سوم هم بحث نصیب برابر آموزشی یکسان بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری است.

سرپرست دفتر توسعه عدالت آموزشی آموزش عشایر وزارت اموزش و پرورش گفت: در فارس، خوزستان، گلستان و لرستان تعداد زیادی از دانش آموزان عشایری مشغول تحصیل هستند.

یازرلو گفت: در 12 استان اداره عشایری داریم که در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی نیز سهمیه هایی برای تربیت معلمان برای مناطق عشایری در نظر  گرفته شده است.

وی گفت: 241 مدرسه شبانه روزی عشایر برای در دوره متوسطه اول و دوم در سراسر کشور دایر است.

سرپرست دفتر توسعه عدالت آموزشی آموزش عشایر وزارت اموزش و پرورش گفت: ۴۰هزار دانش آموز در مدارس شبانه روزی مشغول تحصیل هستند.

یازرلو افزود: باید به نیازها و ظرفیت های مناطق عشایری توجه ویژه ای شود و همه مسئولین باید صدای این جامعه شریف باشند.

استفاده از تجارب استانها در آموزش حضوری ضروری است

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش نیز در این آیین اظهار داشت: هدف از برگزاری گردهمایی دو روزه در شیراز استفاده از تجارب ارزشمند استانها در مواجهه با چالش آموزش حضوری است.

رضوان حکیم‌زاده افزود: این نشست یک فرصت بزرگ برای هم افزایی تمامی استانها و به اشتراک گذاری ایده های مختلف در دوران آموزش غیر حضوری است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تجربه مثبت بازگشایی به همگان نشان داد اموزشهای حضوری تا چه حد می تواند گره گشا باشد گفت: سعی کردیم برنامه ریزی ما در این نشست به صورتی باشد تا  استانها مسئولیت تبیین برنامه ها را بر عهده بگیرند. 

حکیم زاده افزود: در این نشست 4 محور اصلی برنامه های آموزش ابتدایی، یعنی توجه به عدالت اموزشی، ارتقا کیفیت یادگیری دانش آموزان، ارتقا توانمندی های معلمان و تحول در روش ها و برنامه های آموزشی که بر اساس سند تحول  است را دنبال خواهیم کرد.

وی گفت: با رصد یادگیری دانش اموزان متوجه شدیم میزان یادگیری دانش آموزان در دوران کرونا بسیار افت کرده است که در برخی دروس آمار دانش اموزان نیازمند به تلاش 2 برابر شده است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش  گفت: مرحله اول جبران و تثبیت یادگیری در تابستان سال گذشته اجرا شد و مرحله دوم را نیز  بر اساس نتایج ارزشیابی را اول بهمن ماه تا پایان سال تحصیلی اجرا کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه هیچ تغییری در نحوه ارزشیابی از دانش آموزان صورت نگرفته است افزود: قرار نیست سیستم نمره دهی در  دوره ابتدایی اعمال شود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: بر اساس ارزشیابی کیفی توصیفی معلم می تواند از ابزارهای مختلفی برای ارزشیابی از دانش آموزان استفاده کند و آزمون ابزاری برای ارزشیابی کیفی توصیفی است و تاکید ما بر این بوده است که از آزمون کتبی به عنوان یکی از ابزارهای ارزشیابی در سراسر کشور بهره گرفته شود.

وی گفت: برنامه های متعددی برای توانمندسازی همکاران داریم و خوشبختانه با درایت وزیر آموزش و پرورش 80 درصد از ظرفیت استخدامی معلمان در سال اینده قرار است به دوره ابتدایی اختصاص داده شود که این یک رویکرد رو به جلو است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: به دوره ابتدایی باید نگاه تخصصی داشته باشیم و اگر ما مبنای درستی برای جذب نیروی انسانی داشته باشیم در آینده ای نزدیک شاهد تحول بزرگ در دوره ابتدایی خواهیم بود.

بازماندن از مدرسه مسیر گمراهی دانش‌آموزان را در پی دارد

در ادامه مدیرکل دفتر آموزش دبستانی وزارت اموزش و پرورش هم گفت: تلاش داریم سال آینده به دانش آموزان دوره ابتدایی سواد دیجیتال که یکی از ضروریات زندگی امروز است اموخته شود.

محمد حسین حسینی گفت: آموزش و پرورش ظرفی است که باید در این ظرف نوع دوستی، نظم، تلاش و احترام گذاشته شود تا جامعه از آن بهره ببرد.

مدیرکل دفتر آموزش دبستانی وزارت اموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش آیینه تمام نمای جامعه است و سرمایه گذاری در این دستگاه موجب تحول و رشد در جامعه خواهد شد.

حسینی گفت: باور ما این است که دانش آموزان ولی نعمت هستند و تمام تلاش ما این است که به کمک آموزشهای حضوری افت تحصیلی دانش آموزان را جبران کنیم.

وی افزود: برای تحقق اهداف تربیتی باید اولیا و تمام دستگاه های اجرایی به آموزش و پرورش کمک کنند.

مدیرکل دفتر آموزش دبستانی وزارت اموزش و پرورش گفت: دانش آموزانی که از حضور در مدرسه محروم می شوند ممکن است مسیرشان به گمراهی ختم شود.

حسینی گفت: رشد تحصیلی، عاطفی اجتماعی و جسمانی از اهداف اصلی دوره ابتدایی است.

وی ادامه داد: انسداد مبادی بی سوادی در کنار کیفیت بخشی به برنامه های آموزشی از اهداف و برنامه های اصلی دوره ابتدایی است.

حسینی گفت: اموزش مهارتهای زندگی به دانش اموزان از طریق طرح مدرسه خوانا، آموزش خلاقیت ، ارایه تکالیف مهارت محور و توانمند سازی همکاران دوره ابتدایی از دیگر برنامه های مهم آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در سال جدید است.

مدیرکل دفتر آموزش دبستانی وزارت اموزش و پرورش گفت: تلاش داریم سال آینده به دانش آموزان دوره ابتدایی سواد دیجیتال که یکی از ضروریات زندگی امروز است اموخته شود.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: یادواره شهدای عشایر آموزش عشایر معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش وزارت اموزش و پرورش گفت دوره ابتدایی دانش آموزان سراسر کشور حسینی گفت بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۸۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این تعداد به ۱۲ هزار و ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر شوشتری درجمع خبرنگاران به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، ضمن تشکر از تلاش‌های معلمین و اهمیت به وضعیت معیشت و حقوق معلمین اظهار داشت: آموزش و پرورش خراسان رضوی به عنوان بزرگترین و گسترده‌ترین دستگاه، با 100 هزار همکار فرهنگی و یک میلیون و 500 دانش آموز مشغول فعالیت است.

وی افزود: در آزمون‌های استخدامی مختلفی که برگزار شد برای سال تحصیلی آینده 10 هزار و 208 معلم جدید در استان خراسان رضوی جذب آموزش و پرورش می‌شوند. با استفاده از معلمان قراردادی نیز این تعداد به 12 هزار و 689 نفر افزایش پیدا می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: 20 هزار نفر بازمانده از تحصیل در این استان طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش اعلام شده و این در حالی است که 5 هزار نفر از بازماندگان تحصیل برای سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار مجدد آورده شده‌اند.

شوشتری اضافه کرد: 90 درصد از دانش‌آموزان اتباع در خراسان رضوی افغانستانی هستند و اتباع عراق و سوریه در رتبه‌های بعدی قرار دارند، همچنین شمار دانش‌آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی 70 هزار نفر است و علاوه بر این 3 هزار نفر از دانش‌آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • تحصیل اجباری ۹ هزار دانش‌آموز‌ شهر صدرا در شیراز
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل