Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اصغر فارسی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ملایر با اشاره به فعالیت گروه‌های جهادی شهرستان ملایر در حوزه‌های مختلف اظهار کرد: طی سال‌های اخیر فعالیت گروه‌های جهادی چند برابر شده که بیشتر این فعالیت‌ها در عرصه محرومیت‌زدایی در مناطق محروم بوده است.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ گروه جهادی در این شهرستان فعال هستند عملکرد و فعالیت گروه‌های جهادی شهرستان را طی یک سال گذشته در توزیع بسته‌های معیشتی بی‌نظیر خواند و گفت: در این مدت ۴۶ هزار بسته معیشتی توسط گروه‌های جهادی بین نیازمندان و گروه‌های هدف توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده سپاه ناحیه ملایر اضافه کرد: طی دو ماهه امسال نیز ۹ هزار بسته معیشتی توسط گروه‌های جهادی تهیه و بین نیازمندان این شهرستان توزیع شد.

 وی با بیان اینکه میزان تسهیلات پرداخت شده نیز طی یک سال گذشته ۷ میلیارد تومان بوده است گفت: احداث ۱۵ واحد مسکونی توسط گروه‌های جهادی از دیگر اقدامات ارزشمند این گروه‌ها در شهرستان بوده است.

فارسی از راه‌اندازی یکصد صندوق قرض الحسنه مردم‌یار بسیج با ۲.۵ میلیارد تومان سرمایه توسط بسیج سازندگی خبر داد و گفت: اعطای یک‌‌هزار و ۱۵۲ مورد وام قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی از طریق این صندوق‌ها صورت گرفته است.

وی فعالیت ۲۰ کارگاه اشتغالزایی و ۱۱ تعاونی بسیج و ایجاد اشتغال برای بیش از ۳۰۰ نفر را از دیگر اقدامات گروه‌های جهادی این شهرستان برشمرد و از اجرای طرح شهیدسلیمانی با حضور ۲۵۰ نفر از بسیجیان در راستای اجرای طرح واکسیناسیو، بازسازی دو مدرسه روستایی و آبرسانی و لایروبی قنوات دو روستا خبر داد.

فارسی خاطرنشان کرد: امسال نیز فعالیت این گروها به قوت و قدرت ادامه دارد و یکی از اولویت‌های گروه‌های جهادی  در سال جاری آبرسانی روستایی و حل مشکلات آب روستاهاست.

انتهای پیام/۸۹۰۱۳

منبع: فارس

کلیدواژه: صندوق مردم یار بسیج سازندگی ملایر اشتغال زایی محرومیت زدایی گروه های جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۹۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق

ملک زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد در بازدید از  روستای قطرم بافق گفت: شش واحد مسکونی نیاز به مرمت و بازسازی دارند که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تسهیلاتی برای آنها در نظر گرفته است. 

او افزود: از محل صندوق بیمه حوادث و مسئولیت‌های اجتماعی نیز پیگیر هستیم که برای جبران خسارت سیل، کمک کنند. 

.ی گفت: مجموعه دهیاری و بخشداری مرکزی بافق، برای رفع مشکلات باغداران اقدام خواهند کرد و تسهیلاتی هم جبرای خسارت به کشاورزان پرداخت می‌شود

ملک زاده ادامه داد:  زیرساخت‌های طراحی شده جوابگوی سیلاب نبوده است که مقرر شد به صورت اضطراری از ظرفیت ماشین آلات دستگاه‌ها استفاده شود تا وضعیت آرام شود،خوشبختانه قطعی برق و مشکلی در آب وجود ندارد، تنها در راه دسترسی مشکل وجود دارد که دستگاه‌های مربوطه در حال اقدام برای حل مشکل هستند.

نادریان زاده مدیر کل بنیاد مسکن استان یزد نیز گفت: تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی به صورت قرض الحسنه و ۲۰ میلیون تومان بلاعوض به منازلی که دچار آبگرفتگی شده اند، پرداخت می‌شود.

او گفت: در بررسی اولیه مشاهده شد که ۶ منزل مسکونی تخریب و ۳۵ دیگر نیز دچار آبگرفتگی شدید شده است که نیاز به تعمیرات اساسی دارد.

او افزود: اعتبار واحد‌ها از بنیاد مسکن استان تامین و به منظور ترمیم مسائل زیربنایی و راه دسترسی بعد از برگزاری جلسه در استان تصمیم نهایی گرفته می‌شود.

نادریان زاده همچنین از پرداخت تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی بصورت قرض الحسنه و ۲۰ میلیون تومان بلاعوض به منازلی که دچار آبگرفتگی شده اند خبر داد و گفت: مالکین منازلی که بصورت کامل تخریب شده است از تسهیلات ۲۵۰ میلیونی قرض الحسنه و ۵۰ میلیون تومانی بلاعوض می‌توانند بهره‌مند شوند.

پس از جاری شدن سیل در روستای قطرم بافق، مسئولان استان از جمله مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یزد و همچنین مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد و مسئولان شهرستان از جمله فرماندار، امام جمعخ و دیگر اعضای ستاد بحران، چندین مرتبه از این روستا بازدید کردند. 

همچنین در جلسات و نشست‌های متعدد برای رفع مشکلات روستا و روستاییان، گردهم آمدند تا هرچه زودتر اقدامات لازم برای مرمت و بازسازی پل‌ها، زیرساخت‌ها و معابر انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط