Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@20:41:03 GMT

مسئولان برای اصلاح الگوی مصرف آب اهتمام جدی داشته باشند

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۷۹۲۵۸

مسئولان برای اصلاح الگوی مصرف آب اهتمام جدی داشته باشند

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام حسین کثیرلو روز چهارشنبه در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم با محوریت بحران آب گفت: اهمیت نقش آب و وجود بحران آن در منطقه و کشور توجه جدی‌تر تمامی دستگاه‌ها برای پیشگیری از تشدید بحران و مدیریت بهینه را ضروری می‌کند.

وی یکی از مشکلات اساسی مردم به ویژه کشاورزان را کم‌آبی دانست و افزود: امید می‌رود مدیران متولی با اتخاذ تدابیر و برنامه‌های دقیق و صحیح راهکارهای علمی و عملی برای حل کم آبی ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس‌کل دادگستری استان اردبیل با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی با هرگونه اقدام قانونی دستگاه‌های اجرایی برای کاهش بحران آب در منطقه حمایت قضایی می‌کند، بیان کرد: هیچ گونه تسامح، کم‌کاری و یا بی‌توجهی به این مساله قابل قبول نیست و برخوردهای قاطع قانونی با افراد متخلف صورت خواهد گرفت.

وی از سازمان‌های نظارتی از جمله سازمان بازرسی خواست تا نظارت‌های دقیق، جامع، کامل، مستمر و مداومی بر نحوه عملکرد دستگاه‌ها و مدیران حتی مدیران سابق داشته باشند تا در صورت مشاهده هر گونه ترک فعل در دوران تصدی که موجب بروز معضلات و مشکلات شده، پرونده‌های تخلف تشکیل شود و برخوردهای لازم قضایی با فرد متخلف انجام گیرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل نیز با تشریح اهمیت آب و نقش حیاتی آن در اقتصاد و سلامت هر کشور اظهار کرد: این استان بویژه دشت مغان یکی از مناطق استراتژیک اقتصادی در تامین بخش اعظم محصولات کشاورزی در کشور است.

جلال آفاقی با اشاره به اقدامات کشور ترکیه در سدسازی بر بستر رودخانه ارس و مشکلات و تبعات جدی آن بر تامین آب اردبیل و استان‌های همجوار از مسئولان متولی خواست تا پیگیری‌های جدی بین‌المللی برای جلوگیری از سدسازی‌ها بر روی این رودخانه و محفوظ نگهداشتن حقابه جمهوری اسلامی ایران اقدامات لازم را در سریع‌ترین زمان ممکن انجام دهند.

وی گفت: تنش آبی موجب وقوع بسیاری از جرایم و آسیب‌ها خواهد بود و توجه جدی به این مساله ایجاب می‌کند تا اقدامات جدی در حوزه اصلاح الگوی مصرف، تغییر الگوی کشت، بهینه‌سازی مصرف با بهره‌مندی از ظرفیت نهادهای فرهنگی در آگاه‌سازی عمومی از وضعیت آب صورت گیرد.

بارش‌ها در حوضه آبریز سدهای مهم استان اردبیل ۷۰ درصد کاهش داشته است که این امر موجب کاهش ۵۰ درصدی حجم ذخیره آب سدهای این استان شده است.

در حال حاضر ۳۰ شهر و ۹۹۱ روستای استان اردبیل زیر پوشش خدمات آب و فاضلاب قرار دارند ولی از این تعداد، ۴۰۰ روستا با جمعیت ساکن بیش از ۳۰۰ هزار نفر با مشکل جدی کم‌آبی روبه‌رو هستند.

برچسب‌ها دادگستری کم آبی صرفه جویی در مصرف آب استان اردبیل الگوی کشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری کم آبی صرفه جویی در مصرف آب دادگستری کم آبی صرفه جویی در مصرف آب استان اردبیل الگوی کشت استان اردبیل کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۹۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل فرحبخش، صبح یکشنبه در حاشیه بازدید از مسیل های بالادست شهرستان زرند در سیل اخیر اظهار داشت: با توجه به میزان بارش چند روز اخیر، ایجاد برخی مشکلات و تحمیل خسارت‌ها اجتناب ناپذیر است، اما بایستی بررسی کامل صورت گرفته و با شناسایی افراد خسارت دیده و برآورد میزان خسارت ناشی از وقوع سیلاب دستگاه‌های حمایتی، شهروندان و خیرین برای تسکین دردهای آسیب دیدگان تدبیری اتخاذ نمایند.

وی با اشاره به اینکه اقدامات انجام شده توسط فرمانداری، شهرداری‌، ادارات و دستگاه‌های مربوطه در مدیریت بحران ستودنی است، افزود: با توجه به اینکه بخش عمده شهر زرند در منطقه سیلابی واقع شده است، شایسته است دستگاه‌های مسئول اقدامات پیشگیرانه مؤثری را از جمله ایجاد حلقه‌های آبخیز داری جهت دفع بحران و مدیریت آن انجام دهند.

وی با بیان اینکه ایجاد حلقه‌های حفاظتی آبخیزداری جدید باید در دستور کار قرار گیرد، خاطر نشان کرد: دستگاه قضائی زرند نیز همواره در حوزه مدیریت بحران و پیشگیری از هر گونه آسیب به جان و مال شهروندان و دفع خطر از شهرستان خود را مسئول دانسته و همواره پشتیبان دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان در حوزه مدیریت بحران خواهد بود.

کد خبر 6091073

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • اجرای گام سوم طرح یاس (یاران آسیب ستیز) در اردبیل
  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • باید به سواحل خلیج فارس به صورت یکپارچه نگریست
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند